- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.961
http://www.hepsiburada.com/prego-ba...rki-mavi-p-AILEDALPA8024MV?magaza=Dilara BebeAyy bu kayınvalideler süper yaYa hic araştırırken 70×130 model gördün mü ben 1 markada denk geldim sadece onunda renk skalası çok dar. Almışken büyük alayım diyorum seneye de giyer klasik anne mantigi
Eşim fiyatını ve adet sayısını görünce şok oldu bu ne yani normal bebek bezi alalım sanada dediKizlar bugun dependi alip eksiklerimi tamamlamis bulunmaktayim gerçekten cok begendim nasil guzel bisiymis o ole yumusacik valla almayan varsa kesinlikle alsin tavsiye ettikleri kadar varmis
Ne kadar ki :FEşim fiyatını ve adet sayısını görünce şok oldu bu ne yani normal bebek bezi alalım sanada dedi
ben depend 20li 29.90'a aldım
ankaralı arkadaşlar depend için gimsa bakabilirler (batıkent, etimesgut, elvankent, sincanda var gimsa:)
Etimesgut ^_^
10 15 dklik yol.
Yokuşu var. O olmasa rahatlıkla giderim de. .
Kargo gelecek bugün bana.
Kargo sonrası eğer yağmur şiddetli yagmazsa gidip bakim bi .
Sanırım en uygun fiyatı 30 di mi?
Birde birşey soylicem. ....
İyi güzel külot olarak alsak.
Tuvalete çıkacağımız vakit klozet fln a oturmada kan kenarlara değmez mi ?
Yani bahsi bile iğrenç geliyor...
Ama ben hastanede yattigim süreç boyunca hep kenarları kanlı klozet gördüm ve oturmadım oralara.
Mecburi alaturka yaptım. Öyle de çok zor oluyor ayrıca sıçrama mevzusu oluyor.
Teşekküler canım güle güle kullan sende inceleyeceğimhttp://www.hepsiburada.com/prego-baby-8024-yummy-oyun-parki-mavi-p-AILEDALPA8024MV?magaza=Dilara Bebe
ben bu modeli aldım ilk başta bende senin gibi boy uzunluğuna bakıyordum sonra bebek boylarına falan baktım netten .. birde bu modelde taşıma kapasitesi 25 kg o da etken oldu çoğu modelde 15 kg a kadar taşıyor görünüyor.ürün geldi ama açıp bakamadım hafta sonu bakacağım.
Canım daha yıkamadım bugün yıkamayı düşünüyorum. Ama sıvı deterjan ile makinede kısa programa hatta 20 derecedeki programa atıcam bişey olmaz herhaldeCantayi nasıl yikadiniz? Bende yikicam ama nasıl bilemedim.
Yorgunluktan uyuyakalmışım ^_^
Benimki bu şekilde baby nest. Tam bitmedi süslemesi ve yastıkları olacak. 60 × 75 cm gibi bi boyutu oldu çocuk rahat yatsın dedim.Ben canlı görmedim netten gördüm sipariş verdim büyükse evde yatak gibi kullanırım artık
yesa yesacim cantan geldi mi acaba?
cok iyi olur ya meraklardayim.benimki daha gelmedi.20-40 gun yaziyodu teslimat icin.bakalim ne zaman gelecekGeldı canım kusura bakma paylaşacağım deyip paylasmadim demi
aksama inşallah
23 liraya aldım jokerin sitesinden. Haftasonu kargo bedavaydı. Şu anda da mobilden sipariş verilince yine kargo ücretsizNe kadar ki :F
Ama 10lu paket benimki yanlış bilgi olmasın :)Etimesgut ^_^
10 15 dklik yol.
Yokuşu var. O olmasa rahatlıkla giderim de. .
Kargo gelecek bugün bana.
Kargo sonrası eğer yağmur şiddetli yagmazsa gidip bakim bi .
Sanırım en uygun fiyatı 30 di mi?
Birde birşey soylicem. ....
İyi güzel külot olarak alsak.
Tuvalete çıkacağımız vakit klozet fln a oturmada kan kenarlara değmez mi ?
Yani bahsi bile iğrenç geliyor...
Ama ben hastanede yattigim süreç boyunca hep kenarları kanlı klozet gördüm ve oturmadım oralara.
Mecburi alaturka yaptım. Öyle de çok zor oluyor ayrıca sıçrama mevzusu oluyor.
Ama 10lu paket benimki yanlış bilgi olmasın :)
ay birden çok korktum hahhahahhah neyseki onluymuş:)
pierre cardin bubba yatak bizimkisi de canımKızlar burda defalarca park yatak konuşuldu biliyorum ama almayacağım için takip etmemiştim açıkçası bu konuda konuşmalar. Suan almaya karae verdim Park yatak alanlar evinde kuranlar hangi yatağı tercih ettiniz ve ilk görüş olarak memnuniyetiniz nasıl
Benim sipariş verdiğimde bu tür canımBenimki bu şekilde baby nest. Tam bitmedi süslemesi ve yastıkları olacak. 60 × 75 cm gibi bi boyutu oldu çocuk rahat yatsın dedim.
Ben 21.90a aldık canım 9 tane bir gün zor dayanır ama rahat baya sonra çocuk bezi kullanırımNe kadar ki :F
Kız sen nereden biliyon böyle ucuz yerleri baya uyguna almışsın canım güle güle kullan :))ben depend 20li 29.90'a aldım
ankaralı arkadaşlar depend için gimsa bakabilirler (batıkent, etimesgut, elvankent, sincanda var gimsa:)