2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Nekonun kangurulari da slingleri de kullanici memnuniyeti acisindan sikintili olmayan urunlermis canim arastirdim. Yerli uretim oldugu icin fiyatlar da daha uygun. Wrap slingi 1 yasina kadar rahat kullanabiliyorsun. Bir de dokuma wrap slingler var onlar 3-4 yasina kadar kullanilabiliyormus zannedersem ama o yasa kadar cocugu onda tasiyabilen annenin alnindan operim diyorum :)
Sezaryenden dolayi belki hemen kullanmaya baslayamam ama hani en azindan ya o kadar para verdim kullanamadim diyebilecegim bir urun de degil. Deneme icin gayet ideal geldi bana

Evet canim tuniko orjinal garantili urunler satiyor mesela en azindan. Boba 4g de oldukca memnun kalinan kangurulardan nekodan da memnunlar ve tabi ki basi ergobaby cekiyor cunku 360 derece kullanabiliyorsun.
Kanguruyu gereksiz bulanlara sormak lazim hangi kanguruyu kullanmislar diye cunku kotu bi secim kendini zaten kullandirtmaz. Ha iyi secim yaparsin bebek kullanmak istemez o da ayri bi konu. Aslinda bi seyin gereksiz olup olmadigi cok degisken hem anneye hem bebege gore. Sen insallah memnun kalir uzun sure kullanirsin canim bence hic te gereksiz degil gule gule kullan
 
Kızlar sonunda park yatak için alacağıma karar verdim. Icime kanz pretty sindi. Yarın haşim iscana gidip uyguna alabilir miyim bakacağız. 70×120 ebatında 579 tl civarı

Ben elele'nin park yatağını aldım yatağı da içinde 300 e geldi. Çok da güzel beğendim ne koku ne bişey... Çok fazla fiyatlara gerek yokmuş onu anladım.
 
Ondan biraz çekiniyorum canım aslında, öyle yapamam sanırım, bebeğin odasında açılan bir L koltuğum var, ona koyarım ben de artık yanına yere şişme yatak yapar yatarım geçici olarak diyorum.
Canım ben olsam nasıl yapardım diye düşündüm, karyola gelmediyse kendi yatağıma alırdım eşimi L koltuğa gönderip. Ama uykun ağırsa babynest en mantıklı seçenek gibi duruyor. İnşallah gelir karyola gerek kalmaz :)
 
okuyunca istemsiz güldüm canım bende ufacık birşey gerektiğinde eşi yataktan gönderenlerdenim. bebişin odasına tek kişilik yatak aldım yanında kalabilirim diye ama nedense oraya hep eşimi postalıcak hissediyorum haha bebisi de yanıma alır sarılır yatarım haha
 
Grip olunca da başka odaya geçiyor mesela eşim sizde de öyle mi
Neyse ki eşine tek kişilik yatak almışsın yatacak yeri var adamın
 

:))

Olabilir canım, uykum ağır değil ama tecrübesizlik olunca korkuyorum biraz. Babynest alayım ve eşimi göndereyim o zaman :) gerek kalmasa ne kadar iyi olur tabi :)
 
Konuştun mu hiç firmayla ne zaman gelecekmiş canım? Acele etme istersen almakla

Baştan beri 29 Aralık dediler teslimat günü için canım , gecikmeyecek diyorlar ama burada Çilek Mobilya hakkında yazılanlar yüzünden güvenemiyorum, bir de erken doğumlar da başladı malum, o da düşündürüyor.
 
Bize 12 Aralık dediler canım bakalım gelecek mi? Gerçi sadece beşik aldık, gelirse yazarım buraya gelmezse de öfkem geçsin diye yazarım :)
 
Bize 12 Aralık dediler canım bakalım gelecek mi? Gerçi sadece beşik aldık, gelirse yazarım buraya gelmezse de öfkem geçsin diye yazarım :)


Ben de sadece büyüyen karyola aldım, hatta şimdi aradım taşındığımız için adres güncellemesi yaptım, kesin gecikmez diyorlar. Yaa canım paylaşırsan çok sevinirim az kalmış senin, umarım gününde teslim ederler de üzmezler bizi.
 
Yazarım mutlaka canım :) tekrar aramışsın gecikmez demişler bence vaktinde gelir şimdilik alma babynest eğer sadece bu durum için alacaksan. Baktın gelmedi zaten bir günde teslim olur babynest, bence o zaman siparişini verirsin.
 
Grip olunca da başka odaya geçiyor mesela eşim sizde de öyle mi
Neyse ki eşine tek kişilik yatak almışsın yatacak yeri var adamın
Malesef uzun süredir ayrı yatıyoruz ben aşırı dönüyorum şuan yatağın bir ucunda yatıp ayak ucunda kalkıyorum karnımdan hic rahat değilim onu da sürekli uyandiriyordum yana kay oraya kay diye en son tüm yatak bana kaldı döne döne sabahliyorum
 
YouTubedan canım
 
YouTubedan canım
 
Kızlar ben park yatak araştırırken uygunu olsun şu su bu su olsun diye araştırırken annemler bugün gidip hop diye almışlar prego cosmos modelini almışlar 750 tl biraz pahalı ama dönencesi zaten 150 tl civarında su ışıklı titreşimli olanlardan. Ben olsam vermezdim sanırım bu parayı ama düşününce de güzel oldu asıl bomba alt açma ünitesi yanında da eşyaları koyacak stand gibi bir şeyi var kafaya takmıştım bu alt açmayı bir rahatladim sormayin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…