-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.921
Ay ben kalıp alıp kokulu taş yaptım ama tek taşla kalmadı onu boyadım dantel çektim kutuladim kutuyu süsle fln derken banada hem yorucu oldu hemde maliyeti 5 liraya yaklaştı. ucuz bulamadım malzemeleri heves edip aldım öyle oldu. Yani elim ererse 35e tamamlayacagimKafamda bisiler var ama icraata ayni sekilde geciremedim ugrastirici zahmetli ve masraflı oldu strese soktu beni bi kere de bulasmis bulundum bian once bitsin gitsin istiyorumSen ne hazirladin 21 tane devam edicekmisin
Ay ben kalıp alıp kokulu taş yaptım ama tek taşla kalmadı onu boyadım dantel çektim kutuladim kutuyu süsle fln derken banada hem yorucu oldu hemde maliyeti 5 liraya yaklaştı. ucuz bulamadım malzemeleri heves edip aldım öyle oldu. Yani elim ererse 35e tamamlayacagim
Eline saglik gule gule kullansin kizimiz :)Benim bu ip 3 tane yaptim bukadar cikti baska yerlerede gidemedim bole yapiyim dedim pusetin icine
Aman eğer çok sıkıldıysan senden değerli mı kaldır bir kenara ucuz yollu birşey sipariş ver oldu bitti :)kokulu tasta ugrastiriyo kurumasini beklemek falan tek kalıp zor ve gercekten ipiydi kurdalesiydi suydu buydu maliyet baya artio ben artık ciddi anlamda batmis durumdayim
Sevimli guzel oluyolar ama gereklimidir tartisilir bence degil ama tercih meselesi bu tarz seyler sonrasinda kaldirip koymayada yer lazim bole seyler icinKızlar babynest almayı düşünüyorum sizce gerekli midir
Tesekkur ederim canim :)Eline saglik gule gule kullansin kizimiz :)
Aman eğer çok sıkıldıysan senden değerli mı kaldır bir kenara ucuz yollu birşey sipariş ver oldu bitti :)
Ben kendim malzemelerini aldım annem dikiverdi. Yastıkları bir de süsü kaldı. Çok daha uğruna geldi ve büyük yaptım.Kızlar babynest almayı düşünüyorum sizce gerekli midir
Kızlar babynest almayı düşünüyorum sizce gerekli midir
Bi yerlere giderken hastane aile vs gibi kucakta olmaz sanırım içine konulması gerekirSevimli guzel oluyolar ama gereklimidir tartisilir bence degil ama tercih meselesi bu tarz seyler sonrasinda kaldirip koymayada yer lazim bole seyler icin
Ev için değilde dışarıda bi yere giderken gerekir mi diye bilemedimbana çok gerekli gibi gelmiyor.
ama ev ortamın nasıl sen kullanır mısım bilemedim
Eline sağlık yapabildikten sonra en güzeli Benim öyle becerilerim yokBen kendim malzemelerini aldım annem dikiverdi. Yastıkları bir de süsü kaldı. Çok daha uğruna geldi ve büyük yaptım.
Bi yerlere giderken hastane aile vs gibi kucakta olmaz sanırım içine konulması gerekir
Ev için değilde dışarıda bi yere giderken gerekir mi diye bilemedim
Senin ip farklı canım çok güzel olmuş yine güle güle kullanBenim bu ip 3 tane yaptim bukadar cikti baska yerlerede gidemedim bole yapiyim dedim pusetin icine
bende hediyeliklerimi kendim yaptım nihayet geçen hafta bitti. sepeti de süslemeye başladım ama içime sinmedi ya siz nasıl süslediniz sepeti acaba?hahah benimde en büyük pişmanlığın sanırım o :) bebek hediyelerini ben yapicam diye atladım ortaya teferruatlı da bir süsleme çıkardım 21 tane yapabildim birde sepet susledim o kadar. Daha da yapamayacagim sanirim :)
hayirli olsun Köşelerine dantel fırfır çektim. tutamac yerine renkli tül güller yapıştırdımbende hediyeliklerimi kendim yaptım nihayet geçen hafta bitti. sepeti de süslemeye başladım ama içime sinmedi ya siz nasıl süslediniz sepeti acaba?
bende sepeti tülle tütü şeklinde hazırladım ama içime sinmedi ondan sordum.hayirli olsun Köşelerine dantel fırfır çektim. tutamac yerine renkli tül güller yapıştırdım