-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.901
Günaydın arkadaşlar weewell in 2 tane termometresi var hangisi yeni model bunların. özelliklerinden anlayamadım. birinde tuşlar var. Eki Görüntüle 2074476 Eki Görüntüle 2074477
Hallettim canım anne yani beşik vardı benim 6. aya kadar onu kullanıcaktim sonra park yatak alcaktım. Eşimde şimdiden alalım dedi bebekle alım satımla uğraşmayalım dedi bu hafta da bir park yatak alicam 70×130 ebatında arıyorum. Onun disinda ivirini zivirini dün aldım bitti gibi çok şükür :) Senin hazırlıklar nasıl bitirebildin mı :)Nette hep weewell onerildi bende bunu aldim aslinda aklim aventte kaldı çiçek seklinde cok sevimliydi ama pahalıydı da kiyamadim o paraya :)
Eksiklerini naptin canim hallettinmi
Dogumdan sonra sicak herseyden kacmistim ben atlet bile giyemiodum bana mi ole geldi. Bilmiyorum ama bu arsda normalde cok usurum surekli yandimKızlar hastanede terlik yerine bunlar nasıl olur acaba daha sıcak geldi bana
Bende üstü polarli altı kaydirmaz terlikten aldım. Ancak sen böyle diyince bir çiftte crocs tarzı delikli terlik mı alsam diye düşündüm :)Dogumdan sonra sicak herseyden kacmistim ben atlet bile giyemiodum bana mi ole geldi. Bilmiyorum ama bu arsda normalde cok usurum surekli yandim
Bir tanecik çıt-çıtlı makas aldım bebedorun set almadım :) eğer pahalı gelmezse chicconun tırnak makas seti var o çok hoşuma gitti eğer set alsaydım onu alırdım çantası fln var :)Arkadaşlar tırnak makası seti ne aldınız paylaşrmısınız
Dogumdan sonra sicak herseyden kacmistim ben atlet bile giyemiodum bana mi ole geldi. Bilmiyorum ama bu arsda normalde cok usurum surekli yandim
Normal canım bilmem terlik yerine daha şık geldi aldım bende hepsini giymem ya basarımSenin sezaryen mi olacak hatirlayamadim normal bile olsa giymek icin egilmen gerekecek ya da her defasinda birine rica etmen. Zor olur sanki.
Ben rahat bir sabo tercih ettim
Aa ne güzel fikir yumuş yumuş ben aldım 5 tane ip bakalım ölçüsü ne kadar olacakCanim ben dedigin ipten alip yapmaya basladim dewamini bulamiyinca biraktim alt minder gibi kullanicam
Hallettim canım anne yani beşik vardı benim 6. aya kadar onu kullanıcaktim sonra park yatak alcaktım. Eşimde şimdiden alalım dedi bebekle alım satımla uğraşmayalım dedi bu hafta da bir park yatak alicam 70×130 ebatında arıyorum. Onun disinda ivirini zivirini dün aldım bitti gibi çok şükür :) Senin hazırlıklar nasıl bitirebildin mı :)
hahah benimde en büyük pişmanlığın sanırım o :) bebek hediyelerini ben yapicam diye atladım ortaya teferruatlı da bir süsleme çıkardım 21 tane yapabildim birde sepet susledim o kadar. Daha da yapamayacagim sanirim :)Ay iyi bari ya kafandan silinmistir insan bi rahatliyo ustunden yuk kalkiyo benim bebekle ilgili eksigim kalmadida bu hastane susleme hediyelik isine girdimm bin pisman oldum altindan kalkamiyorum tek basima yapmadigim halde hemde
hahah benimde en büyük pişmanlığın sanırım o :) bebek hediyelerini ben yapicam diye atladım ortaya teferruatlı da bir süsleme çıkardım 21 tane yapabildim birde sepet susledim o kadar. Daha da yapamayacagim sanirim :)
Canim dogumhane soguk olursa usuyen oluo ama ozel hastanelerde genelde isitmali bi yatak oluo usume olmuo o yuzden ama tabii haklisin herkes farkliHerkes farklı canım ben üşümüştüm baya
Inşallah bitirirsin canım aslında stres atmak için yapılır genelde ama yetiştirme durumu olunca stres oldun sende sanırımAynen bende oyle oldum dağınıklığı ayri stresi ayri onlarda bi bitse rahatlicam
Inşallah bitirirsin canım aslında stres atmak için yapılır genelde ama yetiştirme durumu olunca stres oldun sende sanırım
Benim bu ip 3 tane yaptim bukadar cikti baska yerlerede gidemedim bole yapiyim dedim pusetin icineAa ne güzel fikir yumuş yumuş ben aldım 5 tane ip bakalım ölçüsü ne kadar olacak