- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.461
bende almayanlardanım ama ne alsam kararsızlığındayım çevremde prie ve molfix kullananlar varHala bebek bezi almayan arkadaslar varsa gittigidiyordan günün fırsatından prima premium care 1 numara 126 , 2 numara 120 adet bebek bezini 86.90 aldım. Yani tanesi 35 kuruşa denk geliyor. Almak isteyen olursa bilginiz olsun.
bana bugün nst yapan bayan korse külot şeklinde almamı tavsiye etti bende daha bakamadım siz nasıl modeller aldınız........? bir de ne zaman takılıyor?
bende nuk biberon set aldim inşallah faydasını görürüz..Dr browns biberon Aldım
Nerden aldın Bi de fiyati nedirEki Görüntüle 2069640
Benim kullandığım bu 3 kademeli altran giyebiliyorum çokta kolay oluyor marka konusunda istediğinizi alabilirsiniz.
Günaydın arkadaşlar, merakımı mazur görün, neden illa biberon emzik vs stogu yapıyosunuz belki de hiç gerek olmayacak bi tane belki ilk doğduğunda süt gelene kadar lazım olacak... Setler çifter çifter emzikler..Gaz sorunundan cok korkuyorum ozellikle erkek bebek cok gazli olur diyolar tirsiyorumo yuzden en iyisi dr browns dediler bikac magazada da sordum onu önerdiler ama bebekten bebege de degisir bu durum hepsini kullaninca anlicaz artik
Günaydın arkadaşlar, merakımı mazur görün, neden illa biberon emzik vs stogu yapıyosunuz belki de hiç gerek olmayacak bi tane belki ilk doğduğunda süt gelene kadar lazım olacak... Setler çifter çifter emzikler..
Biberonu benim dışarı cikmam gerektigi zamanlarda sagdigim sutu annem bebege verebilsin diye aldim mama mantigiyla almadim yani biberonu inşallahta gerek duymam emzikte almadan deneyemem zaten onuda inşallah alir umidindeyim o yuzden aldim :)Günaydın arkadaşlar, merakımı mazur görün, neden illa biberon emzik vs stogu yapıyosunuz belki de hiç gerek olmayacak bi tane belki ilk doğduğunda süt gelene kadar lazım olacak... Setler çifter çifter emzikler..
bence de mantıklı bir yorum olmuş
ben de 1 tane emzik 1 tane de biberon aldım
duruma göre ileride alırım 3er 5er almaya gerek yok
Guzel anneler merhabaa
yaa bi annemiz vardı aynadan harf isim figur kestirebildigimiz bir link paylaşmıştı. Hangı tarafta onu unuttum birde bakındım ama sayfalar çok olunca onuda bulamadım. Siteyi hatırlayan yada favorilerine almış olan varmıdır acaba aramızda
bence de mantıklı bir yorum olmuş
ben de 1 tane emzik 1 tane de biberon aldım
duruma göre ileride alırım 3er 5er almaya gerek yok
N'olur yanlış anlamayın , ilk bebeğimi yanlış yönlendirmeler yüzünden dogru düzgün emzirememiş bi annenin pişmanlığı ile yazdım ben.. Kızım 2,5 yaşına gelmek üzere biberon alışkanlığı yüzünden normal yemekle arası yok denecek kadar az.. Aynı hataları yapmamak için çabalicam inşallah bu kez..Biberonu benim dışarı cikmam gerektigi zamanlarda sagdigim sutu annem bebege verebilsin diye aldim mama mantigiyla almadim yani biberonu inşallahta gerek duymam emzikte almadan deneyemem zaten onuda inşallah alir umidindeyim o yuzden aldim :)
Süper yorum :) bir emzik aldım bir de biberon o kadarGünaydın arkadaşlar, merakımı mazur görün, neden illa biberon emzik vs stogu yapıyosunuz belki de hiç gerek olmayacak bi tane belki ilk doğduğunda süt gelene kadar lazım olacak... Setler çifter çifter emzikler..
canım ben emzik almadımGünaydın arkadaşlar, merakımı mazur görün, neden illa biberon emzik vs stogu yapıyosunuz belki de hiç gerek olmayacak bi tane belki ilk doğduğunda süt gelene kadar lazım olacak... Setler çifter çifter emzikler..
N'olur yanlış anlamayın , ilk bebeğimi yanlış yönlendirmeler yüzünden dogru düzgün emzirememiş bi annenin pişmanlığı ile yazdım ben.. Kızım 2,5 yaşına gelmek üzere biberon alışkanlığı yüzünden normal yemekle arası yok denecek kadar az.. Aynı hataları yapmamak için çabalicam inşallah bu kez..
Nerden aldın Bi de fiyati nedir
Hastane cantalarinizi ne zaman hazirlamayi dusunuyorsunuz kizlar? İcerigi nasil olacak? Cantaniz valiz mi yoksa o kadar buyuk bir seye gerek yok mu? Ben daha hem bebek kiyafetlerini hem kendi giyecegim pijamami yikama utuleme kismina gecmedigim icin henuz cantaya ne koyarim diye dusunmeye de baslayamadim. Ama siz kendinize bir liste yaptiysaniz burada paylasin lutfen, bana da pratik olur, fikir edinmis olurum.
Bende hazirladim ama sadece çok acil seyleri koydum henüz süslemeler falan hazir degil olurda acil bi durum olursa die hazirlik yaptimCanım ben hazırladım geçtiğimiz haftasonu.
1 valiz kendime, 1 valiz oğluşuma hazırladım.
1 valiz de hastane süslemeleri var.
Yani toplamda 3 valiz :) Biraz abarttım sanırım.
Canım ben hazırladım geçtiğimiz haftasonu.
1 valiz kendime, 1 valiz oğluşuma hazırladım.
1 valiz de hastane süslemeleri var.
Yani toplamda 3 valiz :) Biraz abarttım sanırım.
Sağol canım Bi bakayım inşallah bulabilirimelit korse den aldım 100 tl
ama şimdi benzeri öyle çok var ki.