-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.341
Teşekkür ederim Canım. yarim saati geçmeden kullanılmasını öneriyor günlük yani 15 er dakika şeklinde uyku sürecine geçişte kullanılabilir ama devamlı çocuğa bunu izletmeyin demek istiyor. Ama bu sayfada daha guzel bir şeyden bahsetmis. taklit yetenekleri varmış devamlı gülümdeyim diyor bunu uygulayacağım. güzel bir kitap sanırım bende edineyim =)Ben birkaç uyku eğitmeninin videosunda denk geldim, dönencenin uyku düzenini bozduğunu söylüyorlar. Daha doğrusu bebeğin yatağında uyku arkadaşı dışında oyuncak olmamalıymış, uyku yeri ayrı, oyun yeri ayrı olarak algılamalıymış bebek.
Ayşe Öner'in kitabından bir sayfa paylaşıyorum, ben bunları izleyip okuduğum için dönence almayı düşünmüyorum. Eki Görüntüle 2068204
Canım birkaç kaynak okumuştum uzman pedagog tarafından yazılan. Dönmeyence alacağım ben ikeadan kırmızı renkli oyuncakları var. Sabit duruyor. Bir de projektör aldım fisher price kelebekli düşlerdi sanırım adı. Tavana yıldız yansıtıyor. Ayrıca beyaz gürültü denilen anne karnı sesleri de çıkarıyor :)kızlar bebegi olan arkadaşlarım dönenceyi çok öneriyorlar bende kararsız kaldım. Biraz araştırma yaptım ama dönencelerin sağlıksız olduğunu anlatan güvenilir bir araştırmaya rastlamadım. Yani alma taraftariyim. Sizin yaptığınız araştırmalar ve kaynaklarınız var mı bununla ilgili
güle güle kullan tatlım.Canım birkaç kaynak okumuştum uzman pedagog tarafından yazılan. Dönmeyence alacağım ben ikeadan kırmızı renkli oyuncakları var. Sabit duruyor. Bir de projektör aldım fisher price kelebekli düşlerdi sanırım adı. Tavana yıldız yansıtıyor. Ayrıca beyaz gürültü denilen anne karnı sesleri de çıkarıyor :)
Teşekkür ederim Canım. yarim saati geçmeden kullanılmasını öneriyor günlük yani 15 er dakika şeklinde uyku sürecine geçişte kullanılabilir ama devamlı çocuğa bunu izletmeyin demek istiyor. Ama bu sayfada daha guzel bir şeyden bahsetmis. taklit yetenekleri varmış devamlı gülümdeyim diyor bunu uygulayacağım. güzel bir kitap sanırım bende edineyim =)
Tracy Hogg kitaplarini merak ediyorum nasil begendin mi peki?Canım ben de senin gibi düşünmüştüm sadece bir kitaba başlayabildim "Mahallenin En Mutlu Bebeği" ni okuyorum. Aslında hepsi teori bebek kendini baktıracak bize :)
Evet gerçekten güzel bir kitap, hamilelik, doğum ve bebek bakımı hepsini içeriyor. Ben ayrıca Ceyda Düvenci ile anne tv videolarını da hamileliğimin başından beri izliyorum, faydalı oldu benim için. Uyku düzeni ile ilgili özellikle Kim West'in kitabını almayı düşünüyorum bir de.
Aaa hemen çıkıp alayım bari :) bir fotoğraf atar misin canım nasıl biseyKizlAr a101 ışıklı masal ninni şarkı kutuşu gelmiş
20 tl
Ben aldım şahane :)
Aaa hemen çıkıp alayım bari :) bir fotoğraf atar misin canım nasıl bisey
ayy çok şık hemen gidiyorum :)
ayy çok şık hemen gidiyorum :)
Canım iyi gidiyor acele etmeden okuyorum altını çiziyorum lazım olur diye :) daha çok kolikliğe yönelik bir kitap gibi aslında. Hogg'u çok duydum ama okumaya fırsat bulamadım henüz :)Tracy Hogg kitaplarini merak ediyorum nasil begendin mi peki?
Hahah o kadar diyosunAyy koş koş
Fisher price 0 puan a101 10 puan :)
Hahah o kadar diyosun
A bak karistirdim okudugun kitap tracy hoggun kitabi degildi zatenCanım iyi gidiyor acele etmeden okuyorum altını çiziyorum lazım olur diye :) daha çok kolikliğe yönelik bir kitap gibi aslında. Hogg'u çok duydum ama okumaya fırsat bulamadım henüz :)
Çayımı içiyordum sıcak sıcak , üşenmedim kalktım gittim iyi ki de gitmişim yesa çok sağol çok beğendim :) Eki Görüntüle 2068247 Eki Görüntüle 2068245 Eki Görüntüle 2068246
bunlar aldım a101den
O kitaplari aldim cok okudum hic uygulayamadim.bence yabanci yazarlar bizim kulturumuze uymuyor ya da ben cok beceriksizdim bebegimin ilk yili die bir kitap almistim o fena degildi.ama bebek bakimina mucize cozumler falan hic bir ise yaramadiTracy Hogg kitaplarini merak ediyorum nasil begendin mi peki?
Biz millet olarak biraz daha duygusal yaklasiyoruz. Yabancilar ise o avrupai disiplini bebeklikten itibaren kati bir sekilde uyguluyorlar v bu da bizim kulturumuze pek uymuyor. Bebeginizin ilk yili kitabi bende de var hercekten guzel bir kitap benim de hosuma gittiO kitaplari aldim cok okudum hic uygulayamadim.bence yabanci yazarlar bizim kulturumuze uymuyor ya da ben cok beceriksizdim bebegimin ilk yili die bir kitap almistim o fena degildi.ama bebek bakimina mucize cozumler falan hic bir ise yaramadi
denedim denedim begendimAyyy süper Güle güle kullan
Pilleri takip bi dene kesinlikle seveceksin:)