-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.261
Çok mantıklı ben de öyle yapayımCanım ben yeni doğan zıbın bir sürü aldım alma giyemez demelerine rağmen. çünkü bebiş kusucak mesela günde 3 4 defa üst değiştirmek gerekecek ya da dahada. makina kurutmali ama yinede 2.5 saatten aşağı kurutmuyor birde 1 saat yıkansa etti sana 3.5 4 saat. Ee 2 günde bir bununla mı uğraşıcam. Kimseyi dinlemedim 15 tane fln 03 ay zıbını var uzun kollu var yarın kollu var kolsuz var. onun haricinde 4 tane mı ne tulumu var 3 tane de alt üst takımı var ve ayriyeten 5 tane fln yedek altı var. tulumun içine içlik olarak 2 kat giydirmeyi düşünüyorum. Yani 0 3 ay takım olarak bakarsan 10 takım gibi aldım diyebilirim. zibinlar hariç. hepsi penye. kalın değiller. Ancak battaniyeye yarim kundak yapıp yatırmayı düşünüyorum. Yani üstünde kalın kıyafetler yerine ince ama kat kat olacak şekild e giydiricem inşallah.
iyiymiş süper fiyat nasıl göründüğü gibi güzel mi kumasi kalitesi ben görünümüne beğendimcanım aynı marka 5li takımı ben mağazadan 25 liraya aldım 10lusu da 75 lira
sevgiliyesa nasılsın. sana birşey sorucam lansinoh krem bugün elime ulaştı üzerind e sadece lot numarasi var son kullanma tarihini bu koddan bakabiliyorum ancak direkt bu markanin sorgusu nette yok. üreticiye mail atmam gerekecek o da uzun sürer. seninkinde de yazmıyor mu
iyi akşamlar canım,şampuana gerek var mı ki acaba?
bence bebeğine emzik verme canım yaaa
benim annem benim doğumumda komaya girdiği için emzik felan çok emmişim
diş yapım bozuk
bide konuşmayı geçiktiriyor diye biliyorum
Evet ama birde açılmasa da bir kullanım süresi oluyor 30 ay gibi mesela. şimdi söz konusu göğüs olunca birde çocuğun da ağzına girince endişe ettim :)Hemen bakıyorum canım
Aynen canim lot numarasi var bi de 12 ay işareti. Açıldıktan sonra 12 ay içinde bitirsek:)
e
Evet ama birde açılmasa da bir kullanım süresi oluyor 30 ay gibi mesela. şimdi söz konusu göğüs olunca birde çocuğun da ağzına girince endişe ettim :)
üreticiye mail atmak gerekiyor canim sanirm arastirayim birAnladım canım sen bi bak bulursan bana da yazarsan çok sevinirim :)
evet canım malı çok kaliteliiyiymiş süper fiyat nasıl göründüğü gibi güzel mi kumasi kalitesi ben görünümüne beğendim
Teşekkür ederim canım cevabın için ilk bebek olunca insanın kafası çok karışıyor.birde her bebek farklı oluyor sanırımCanım ben yeni doğan zıbın bir sürü aldım alma giyemez demelerine rağmen. çünkü bebiş kusucak mesela günde 3 4 defa üst değiştirmek gerekecek ya da dahada. makina kurutmali ama yinede 2.5 saatten aşağı kurutmuyor birde 1 saat yıkansa etti sana 3.5 4 saat. Ee 2 günde bir bununla mı uğraşıcam. Kimseyi dinlemedim 15 tane fln 03 ay zıbını var uzun kollu var yarın kollu var kolsuz var. onun haricinde 4 tane mı ne tulumu var 3 tane de alt üst takımı var ve ayriyeten 5 tane fln yedek altı var. tulumun içine içlik olarak 2 kat giydirmeyi düşünüyorum. Yani 0 3 ay takım olarak bakarsan 10 takım gibi aldım diyebilirim. zibinlar hariç. hepsi penye. kalın değiller. Ancak battaniyeye yarim kundak yapıp yatırmayı düşünüyorum. Yani üstünde kalın kıyafetler yerine ince ama kat kat olacak şekild e giydiricem inşallah.
Evet esya cok lazım olabilir benim kızım cok kusardı durmadan degısmek gerekiyor Allah'tan kızımdan kalanlar var fazla almadım ogluma alttan pembeler giyecekTeşekkür ederim canım cevabın için ilk bebek olunca insanın kafası çok karışıyor.birde her bebek farklı oluyor sanırım
haha aynen birde kazık gibi hepsi kesiyorsunDun kiyafetlerindeki etiketleri kesiyim yavas yavas yikama utulemeye hazirliyim dedim minnacik eldivenin içinde eldiven kadar etiket koymuslar sinir oldum
Bari birine koy yok ikisine birden koymuslar kesebildigimiz kadar derin kesicez iste ama ben onlarin hangi ay oldugunu etiketsiz nasil anlicam onu bilmiyorum istehaha aynen birde kazık gibi hepsi kesiyorsun
ama cildini kestikten sonrada acitabilir saçma sapan bisey :)
Canim ayina bakmadan hangisi uzerine en oturacak sekilde oluyosa giydiricen gidicek.Bari birine koy yok ikisine birden koymuslar kesebildigimiz kadar derin kesicez iste ama ben onlarin hangi ay oldugunu etiketsiz nasil anlicam onu bilmiyorum iste
benim de biraz kardeşim verdi ama açıp bakmadım sanki az büyük gibiler onlar..Evet esya cok lazım olabilir benim kızım cok kusardı durmadan degısmek gerekiyor Allah'tan kızımdan kalanlar var fazla almadım ogluma alttan pembeler giyecek
Kışın dogacaklar bı iki kat giydirmek lazımbenim de biraz kardeşim verdi ama açıp bakmadım sanki az büyük gibiler onlar..
Tatlım sana bir tavsiyem bel kısımlarını kes ama yaka kısımları yumuşaksa bırak.Bari birine koy yok ikisine birden koymuslar kesebildigimiz kadar derin kesicez iste ama ben onlarin hangi ay oldugunu etiketsiz nasil anlicam onu bilmiyorum iste