- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.281
Kiraz çekirdekli olan o kadar etkili mi acaba bir de normal reflü yatağı var sanırımBen bitirdim galiba bir tek ates olceri kaldi benim ikinci oldugu icin ilkinden de cok kullanacagim var. Mama sandalyesi puset besikler abladan var.biz kuvet banyo seti ,iki hastane cikisi , citcitlibadi ,tulumlar ,yelekler ,emzik,biberon alt acma bez ,bebe yagi pisik kremi (tavsiyem sudo krem ve asil muhtesem olan panaten ) burun aspiratoru,tirnak makasi ,tarak ,kiraz cekirdekli gaz minderi ,sampuan...vs.... kendime lahusa takimlari ,tac terlik camasir corap aldim.bugunde kapi susunu siparis ettim.muhtesem birini buldum kubra tasarim fiyatlari cok uygun ve isi harika tavsiye ederim
Sorun olmaz canım belki bilemiyorum ben ödemedğim için başka biyere bakıyorum ödesem mecbur beklicektim. Belki hiç sorun olmaz sizinkinde.Offf, biz parasını da ödedik üstelik, napsam bilemedim, 7 ay ne demek
ayy canım bende öyle yapayım derkenDun kiyafetlerindeki etiketleri kesiyim yavas yavas yikama utulemeye hazirliyim dedim minnacik eldivenin içinde eldiven kadar etiket koymuslar sinir oldum
canım ben dün başladım yıkamayaKızlar bebe kıyafetlerini kaç derecede yıkıyorsunuz ilk başta. ve kullanmaya başlayınca kaç derecede? Bu da sorulur mu ama bilemedim
Gozumun hic oyle karari yoktur denem yanilma yapicam artik :))Canim ayina bakmadan hangisi uzerine en oturacak sekilde oluyosa giydiricen gidicek.
Ben bazi takimlarin altlarini birbirine bile karistirmis olabilirim etikette ki markalar gidince. Renkler gozume ayni gorundu nu gorundu tamamdir deyip eslestirdim
Ne var ne yok hepsini kestim valla :)) ama evet net bildigim bi takimi var ondan ayarlamaya calisabilirim tsk ederim :) ben henuz yikamadim ins cekmezlerTatlım sana bir tavsiyem bel kısımlarını kes ama yaka kısımları yumuşaksa bırak.
diğer tavsiyem yok hepsini keseceğim diyorsan 3 aylık 6 aylık olduğundan emin olduğun 2 body ve tulumunu aklında tut. diğer kıyafetleri bunlarla ölçüp anlarsın giydirirken.
Dün kıyafetlerini katlarken şöyle bir şey dikkatimi çekti benimde. aynı markanın 0~3 ve 3~6 ay zıbını yıkandıktan sonra bire bir aynı boya gelmiş biri çekmiş biri çekmemiş. Benim elimdeki çoğu 3 6 aylık bodyler 03 ay kıvamında. Yani etikete çok bakmayacağız çocuğa oluyorsa giydir :)
Bende bı patigini sokmusum oyle etiketi keserken ama toparladim cok sukur :))ayy canım bende öyle yapayım derken
bebenin eşyalarını söktüm
oğlum affet annen atletlerini yırttı diyorum
bide onları dikmekle uğraştım
ben de naturalive diye bir ürün kullanıyorum en son ersağ aldım ama henüz denemedim bebek ürünlerini ne ile yıkamaya karar verdin?. eşim annesi kanser geçirince bu tarz ürünlerde ısrarlıKızlar bebişin genel eksiklerinden bir türlü karar veremediğim şey şampuan ve deterjanı oldu . Çok yerde okudum bübchen i öneriyorlar şampuan olarak .
Deterjanda ise e bebekte birkaç anne toz sabun granül ü önerdi , başka yerde de roxy iyi diye okudum . Öf ne zormuş bunlar ya .
Bu arada ben yaklaşık 3 yıldır tüm temizlik ve kozmetik ürünlerde bitkisel kullanıyorum . Acaba bebeğin çamaşırlarını da aynı şeyle yıkasam mı en büyük muamma bu . Neyse fikir bekliyorum .
sirke aklımda olsun iyi fikirmiş koku kalmıyor demicanım ben dün başladım yıkamaya
40 derecede roxy ile 1 saat yıkadım
sonra da bir durulama daha yaptım
yumşatıcı kısmına az biraz sirke koydum
mis gibi oldular
Ablam almıştı ürünleri, kargo süreçleri, paketlemeleri harikaydı. Ben de ordan alacağım :)Kızlar hacı Şerif diye site var ordan bebek cikolatası alan oldu mu hıc
Sirke yakmaz mı çocuğun derisini bence bol suyla durulayın kalmasın hiç.canım ben dün başladım yıkamaya
40 derecede roxy ile 1 saat yıkadım
sonra da bir durulama daha yaptım
yumşatıcı kısmına az biraz sirke koydum
mis gibi oldular
sirke aklımda olsun iyi fikirmiş koku kalmıyor demi
kızlar sirkeyi çok az birşey koydum üstüne tekrardan yaklaşık 30 dakika olan durulama programı çalıştırdımSirke yakmaz mı çocuğun derisini bence bol suyla durulayın kalmasın hiç.
Bende bı patigini sokmusum oyle etiketi keserken ama toparladim cok sukur :))
kızlar tekrardan merhaba. doktora gitmiştim adet gecikmemin 9.gününde kan testi ve smear temiz çıktı. gebelik yok. bana tarlusal verdi bugün ilacın 6. günü ve 15 gün geciktim hala hastalanmadım. bittikten 10gün sonrasına kadar hastalanman gerekli dedi. aynı zamanda mantarım oldugu için funit, gyno fitil ve travazol krem verdi. bütün ilaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum. mantarım geçti mi bilmiyorum akıntılarım devam ediyor. fitil iki taneydi ve 3 gün arayla kullanmam gerekiyordu ilkini kullandım dün 2.sini kullanmam lazımdı ve aşırı kaşıntım oldu neyse gece fitili kullandım şuan sıkıntım yok. ancak hala hastalanmamış olmama takılıyorum. sonuçta tarlusal progesteron içeriyor ve benim ilaç bitmeden önce bile hastalanmam lazımdı. kafam çok karışık :/
Sorun olmaz canım belki bilemiyorum ben ödemedğim için başka biyere bakıyorum ödesem mecbur beklicektim. Belki hiç sorun olmaz sizinkinde.
Sirke bir mucize hic bir zarari yok asil kimyasallardan korkun kizlarkızlar sirkeyi çok az birşey koydum üstüne tekrardan yaklaşık 30 dakika olan durulama programı çalıştırdım
sirke kimyasal kalıntılarını uzaklaştırır ve bakterileri öldürür
araştırabilirsiniz
bir yemek kaşığı kadar bile değildi
koku da kalmadı
İnşallah canım senin de erkenden gelir takımın. Buldum canım daha önce de araştırmıştım. Alfemodan aldım. İçime sindi.Umarım canım, bakalım artık.. Dün senin yorumunu görünce hem mağazayı hem müşteri hattını aradım, daha fazla gecikme olmaz, özellikle çok ileri tarih veriyoruz dediler ama belli olmaz tabi. Olur da erken doğum falan olursa eşim hemen bir beşik alacak, öyle konuştuk. Bu arada tarihlerimiz de aynıymış seninle, hayırlısı olsun diyelim. Umarım sen de gönlüne göre bir takım bulursun..