-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.861
Canım günaydın,ben tahafiyeden 2 tlye tül keseler aldım.4-5 tane onlara koyacağım.Arkadaşlar çanta hazırlarken kıyafetleri ayrı ayrı koyacağınız keseler veya poşetler olacak mı nereden alıcaksınız bir yardımcı olur musunuz hepsini bir koymak istemiyorum
ben babymallda buldum canım uyku setı yatak oyle ama sıfonyersız halan yer 80*140 orda buldumKüçük gelmez mi diyosun? Güzel görünüyor bu uyku seti, 5er cm önemli değilse vazgeçmem alabilirim de. Yatak newjoy diye bir markada bulabildim çünkü. Katalog var bende bu arada , seninkinin uyku seti ölçüsü 80x130 görünüyor.
Hangi renk aldın canım kadife gibi çok güzel güle güle kullanhttps://tr.aliexpress.com/item/Baby...32823915032.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.dXfh5y
Kızlar şu tulumum geldi bugün, beklemediğim kadar kaliteli ve hızlı geldi tavsiye ederim size de
Oo masallah canım cantanida hazırla rahat et güle güle hayırlısıyla kullan inşallahEki Görüntüle 2062123 Eki Görüntüle 2062124 kızlar eksiklerimi tamamladım bunlar haricinde bez ıslak mendil babynest puset bı de cantası var
Sagolun arkadaslar darısı kalanların basına eksik bitmez ama bundan sonra alırsam ekstra artık oglumun sansına cantamı dıger ay hazırlarım sanırım o zaman yıkamayı dusunuyorum esyalarını daOo masallah canım cantanida hazırla rahat et güle güle hayırlısıyla kullan inşallah
Bende tuhafiyelere bakayım bari tül değilde daha kalın ağzı büzgülü veya fermuarli biseyler olursa iyi olur aslindaCanım günaydın,ben tahafiyeden 2 tlye tül keseler aldım.4-5 tane onlara koyacağım.
Bende öyle bir şey düşünüyorum canım kendime ayrı bebeğe ayrı kese olsun bakalım bulabilecek miyim dışarı çıkamıyorum yasak halenBende tuhafiyelere bakayım bari tül değilde daha kalın ağzı büzgülü veya fermuarli biseyler olursa iyi olur aslinda
yorma kendini çıkma canım netten denk gelse ordan sipariş veririz aslında ben bakınıyorum görürsem sana haber veririmBende öyle bir şey düşünüyorum canım kendime ayrı bebeğe ayrı kese olsun bakalım bulabilecek miyim dışarı çıkamıyorum yasak halen
Bende tuhafiyelere bakayım bari tül değilde daha kalın ağzı büzgülü veya fermuarli biseyler olursa iyi olur aslinda
iyi canım yaa iyi olsunda valla yokluğunu hissettim
Ne güzel aile gibiyiz burada masallahiyi canım yaa iyi olsunda valla yokluğunu hissettim
Evet canım biliyorum ama onlar coook ince olmuyor mu gerçi kıyafetleri ayırması açısından yeterli ama sanki böyle kumaştan keseler ağzı büzgülü hani onlardan olsa daha iyi gibi geldidearkadaşın tül dediği ağzı büzgülü oluyor canım
bilmiyorum sizin oralarda dağıtılır mı ama kına gecelerinde kuruyemiş dağıtılan keseler var ya küçük. Onlar boy boy oluyor, renk renk oluyor
Canım buralardayım dün girdm hatta en son pek yazmadım ondan gözünden kacmistir
Seccade falan isliyorm canım ondanda pek firsatm olmuyor bakmaya
Canım benim cok mutlu ettin beni hamd olsun iyiyim hepiniz iyiki varsınıziyi canım yaa iyi olsunda valla yokluğunu hissettim
Canım ben anneme düz kumaştan üç dört parça kese diktireceğim büzgülü. Annem dikmeseydi elimde kendim dikecektim zaten düz kumaş. Sen de öyle yapabilirsin :)Evet canım biliyorum ama onlar coook ince olmuyor mu gerçi kıyafetleri ayırması açısından yeterli ama sanki böyle kumaştan keseler ağzı büzgülü hani onlardan olsa daha iyi gibi geldide
Canım ben anneme düz kumaştan üç dört parça kese diktireceğim büzgülü. Annem dikmeseydi elimde kendim dikecektim zaten düz kumaş. Sen de öyle yapabilirsin :)Evet canım biliyorum ama onlar coook ince olmuyor mu gerçi kıyafetleri ayırması açısından yeterli ama sanki böyle kumaştan keseler ağzı büzgülü hani onlardan olsa daha iyi gibi geldide
Tul olmasi icini gorup ne oldugunu anlama acisindan kolaylik oluyo ozel seyler icin daha kalin bise olabilir gibi sankiBende tuhafiyelere bakayım bari tül değilde daha kalın ağzı büzgülü veya fermuarli biseyler olursa iyi olur aslinda
Evet canım biliyorum ama onlar coook ince olmuyor mu gerçi kıyafetleri ayırması açısından yeterli ama sanki böyle kumaştan keseler ağzı büzgülü hani onlardan olsa daha iyi gibi geldide