-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.901
Evet benimki öyle. Ben 80x140 bile alırım diyorum çekme payı vs. Çok farkedecegini sanmıyorum. Bi büyüğünü de alabilirsinKüçük gelmez mi diyosun? Güzel görünüyor bu uyku seti, 5er cm önemli değilse vazgeçmem alabilirim de. Yatak newjoy diye bir markada bulabildim çünkü. Katalog var bende bu arada , seninkinin uyku seti ölçüsü 80x130 görünüyor.
allahim güzel allahim kullanmayı nasip etsin inşallah ....Eki Görüntüle 2062123 Eki Görüntüle 2062124 kızlar eksiklerimi tamamladım bunlar haricinde bez ıslak mendil babynest puset bı de cantası var
inşallah büyüyecek gelişecek annesiiii3 hafta geriden geliyor muş çok zayıf bide kalbinde sıvı hala varmış dr çok küçük dedi ciğerleri gelişmemiş zaten moralim çok bozuk napicam bilmiyorum gelişmesi için
Masaallah hepsi cok guzel gorunuyor. Saglikla gelsin gule gule kullansin insaallah. Allah hep guzel gunler gormenizi nasip etsin.Eki Görüntüle 2062123 Eki Görüntüle 2062124 kızlar eksiklerimi tamamladım bunlar haricinde bez ıslak mendil babynest puset bı de cantası var
Kizlar hastanede ya da sonradan eve gelenlere vermek uzere hediyelik bir seyler hazirlama asamasindayim.
Kucuk mantar tipali cam tuplerin icine kuru gul tomurcugu cayi koyup hediye etmeyi planliyorum. Ustune de "Gul kokulu kizimizin gul cayi hediyesi" diye kartlar bastiracagim. Bir de gul cayi nasil demlenir onun kisaca bilgisini veren kartlar olacak. Bu kartlari hasir iple tuplerin agiz kismina baglamayi dusunuyorum.
Ayrica lavanta keseleri cok hosuma gidiyor ama bugun daha baska bir sey gordum. Dantel gupurleri dikip icine lavantalari doldurmuslar, ucundan da puskul sallandirmislar. Oyle de bir sey dusunebilirim.
Yasin-i şerif gibi bir sey de hediye etsem mi diyorum. Kadife kaplilar var, şantuklular var, normal karton kapaklilar var, daha tam karar veremedim, belki de direkt es gecerim.
Cikolata vermeyi dusunuyor musunuz? Nasil olacak, nereden alacaksiniz?
Ay cok tatlisinNe güzel aile gibiyiz burada masallahbende @dilarayi özledim eskisi kadar girmiyor Oktivus ne yapiyon kız işin gücün yok yaz buraya sık sık bebek olsa hiç giremezsin
Ben buyuk kolonya siseleri hazirladim. Aynali tepsiye de cikolata suslemeye karar verdim.dun en sonunda. Iki tane de cam minik fanusum var onlarin icine de sedefli drajeler doldurcam. Lohusa serbeti icin de sebil hazirladim. Hepsini kucaklayip gttcem hastaneyeKizlar hastanede ya da sonradan eve gelenlere vermek uzere hediyelik bir seyler hazirlama asamasindayim.
Kucuk mantar tipali cam tuplerin icine kuru gul tomurcugu cayi koyup hediye etmeyi planliyorum. Ustune de "Gul kokulu kizimizin gul cayi hediyesi" diye kartlar bastiracagim. Bir de gul cayi nasil demlenir onun kisaca bilgisini veren kartlar olacak. Bu kartlari hasir iple tuplerin agiz kismina baglamayi dusunuyorum.
Ayrica lavanta keseleri cok hosuma gidiyor ama bugun daha baska bir sey gordum. Dantel gupurleri dikip icine lavantalari doldurmuslar, ucundan da puskul sallandirmislar. Oyle de bir sey dusunebilirim.
Yasin-i şerif gibi bir sey de hediye etsem mi diyorum. Kadife kaplilar var, şantuklular var, normal karton kapaklilar var, daha tam karar veremedim, belki de direkt es gecerim.
mantar tıpalı şişeleri nereden aldın acebaa :) inşallah internettendir aminBen de mantar tipali küçük cam şişe içine mavi kolonya üstüne etiket ve üst tarafa dantel Kurdela
Taş tozu ndan patık kalıbı kutu içinde üstünde Kurdela etiket
Bunlar eve gelenlere
Hastanede sadece çikolata :)
Internette de var canimmantar tıpalı şişeleri nereden aldın acebaa :) inşallah internettendir amin
mantar tıpalı şişeleri nereden aldın acebaa :) inşallah internettendir amin
ooo maşaallh hamarat hanımsın vesselam
Vay vay hamarat seni
ooo maşaallh hamarat hanımsın vesselam
Vay vay hamarat seni
Bende Yasin tesbih ve magnet dağıtmayı düşünüyorum canım mevlütte hastahanede de çikolata dağıtmayı düşünüyorumKizlar hastanede ya da sonradan eve gelenlere vermek uzere hediyelik bir seyler hazirlama asamasindayim.
Amin canımcım sağolasın, ortasında maymun kafası olanından aldım. Hatta bikaç tane daha mı alsam diyorum ama gereksiz olacak sankiHangi renk aldın canım kadife gibi çok güzel güle güle kullan
Canım ben ya yeşeren kalem ısmarlayacağım yada doğumda çikolata dışında bir şey vermeyeceğim çünkü mart gibi mevlüt yapmayı da istiyorum o zaman da hediye dağıtmak istiyorum üst üste iki hediye sanki görmemişlik gibi geliyor biraz. Ama yapabilirim de bilmiyorumKizlar hastanede ya da sonradan eve gelenlere vermek uzere hediyelik bir seyler hazirlama asamasindayim.
Alma canım hemen büyüyor bebekler yazık başka bir şey alırsın her şeyden bir tane olsa yeterliAmin canımcım sağolasın, ortasında maymun kafası olanından aldım. Hatta bikaç tane daha mı alsam diyorum ama gereksiz olacak sanki
Dr dogmasini beklicez diyor başka sırasında yapabilecegimiz bisey yok diyo geç döllenme değil keske olsaydı yani 1 ay öncesine kadar iyiydi birden gelişimi durdu zaten detayliya 19 haftalık girdim ondan beri kalbi ciğerleri sürekli söylüyor geride çok zayıf çok küçük diyeCanim.cok gecmis olsun.umarim hersey duzelir bebegin gelisir umarim gec dollenmedir doktorun yorumu ya da tavsiyesi ne dualarimiz seninle
bütün linkleri topluyorum inşallah ne yapacağıma karar verirsem birinden sipariş vericem :)Internette de var canim
Aal bu da link sana
http://www.hepsiburada.com/tahtakal...sXgfS1w1QuTAtodGdQnuq1vrV5baUVPIaAlVnEALw_wcB