• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bendede benzer sorunlar var hapşurunca öksürünce yatakta gerinirken ani bi kramp giriyo sanki ip kopuyo gibi neden olduğunu bende çok merak ediyorum, normalmi acaba? Doktorunuza sorunca benide bilgilendirirmisiniz?

Canim doktor magnezyum eksikliği dedi
Magnezyum tablet verdi.

Kızlar yine ben , yine idrar yolları enfeksiyonu :( dün doktorum test istemişti . Bugün aradım idrar yıllarında yine enfeksiyon var dedi ve cec 1000 mg yazdı 1 hafta kullan dedi . Bıktım artık ilaç içmekten . Diğer antibiyotiğin bittiği daha 1 hafta oluyor . Doktora kısa zaman önce yine kullanmıştım dedim . Gebelik kar / zarar dengesi üstüne kurulu . Bunu kullanmasan daha kötü olabilir dedi . Bebeğe zararı olacak ilacı hiçbir hekim yazmaz dedi. Mecburen alıp içmeye başladım . Bu arada Benim diğer kese tamamen kaybolmuş , doktorum vucüt onu emerken sana idrar yolları enfeksiyonu olarak dönüş yapmıştır dedi. Allah a bebişimi emanet edip içeceğim 1 hafta mecburen . Daha önce kullanan oldu mu bu ilacı ?

Canım iki göğüs arasında göbek deliği hizasında aşağı kadar inen çizgimız olacak

Ama bence erken daha :)
Bende oluşmaya başladı bile kişiye göre değişen birşeymış zaten. Göbek deliğimden başlıyor ama. Çok silik zaten. öncedende mevcut olan bir çizgiymis karın büyümeye başladığında da belirginleşmeye başlıyormuş.

73 ile hamile kaldim. 66 ya kadar düştüm bulantilardan dolayi. su an 66 67 arasinda gidip geliyorum. ilk hamileligimde 10 kilo almıştım. bunda da insallah fazla almam.
Sağlıklı olalım da canım napalım ne kadar alırsak artık buna şükür

Bugün kan sonucmu aldım kızlar idrar yolu enfeksiyonu varmış yanmam falan yok eh suda icerim cok olmasada ama şaşırdım bol su iç gecmezse ilac basla dedi tokoplazma sanırım böyle yaziliyordu onlar negatif çıktı ve yazdım mi bilmiyorum tiroidLerim bebisme yeterli degilmis yarin sabahtan itibaren ilacina başlıyorum iki tane sıkıntı çıktı hamd olsun gecici şeyler şükür ama bulantı dışında kasık ağrısı gibi belirtm kalmadı rahim büyürken ağrı yapmaz mi korkutuyor beni doğrusu aklima kötü kötü şeyler geliyor acaba büyümuyor mu bebegim diye insaAllah saglikla kucagima alirm alırız Allah şifa versin:KK43:

Bugün kan sonucmu aldım kızlar idrar yolu enfeksiyonu varmış yanmam falan yok eh suda icerim cok olmasada ama şaşırdım bol su iç gecmezse ilac basla dedi tokoplazma sanırım böyle yaziliyordu onlar negatif çıktı ve yazdım mi bilmiyorum tiroidLerim bebisme yeterli degilmis yarin sabahtan itibaren ilacina başlıyorum iki tane sıkıntı çıktı hamd olsun gecici şeyler şükür ama bulantı dışında kasık ağrısı gibi belirtm kalmadı rahim büyürken ağrı yapmaz mi korkutuyor beni doğrusu aklima kötü kötü şeyler geliyor acaba büyümuyor mu bebegim diye insaAllah saglikla kucagima alirm alırız Allah şifa versin:KK43:
Ilk haftalar 6. 7. 8. Haftada benm de kasik agrilarim coktu. Ama daha sonra geciyo. Suan bende de hic agri yok. Endiselenme buyuyolar. Ustelik bende o agrinin disinda hicbi belirti yoktu. Suan normal hamile olmayan bi insan gibiyim. Ultrasondaaan ultrasona anliyorum

Kızlar, tlf um bozuk olduğu için artık çok sık gelemiyorum yanınıza :( bugün kontrole gittik, kafa tasına, burun kemiğine, ense kalınlığına, mide, bacaklar, kollar eller, baktı da baktı doktorumuz. okadar çok hareket ediyordu ki fındık kurdu :) hatırlarsanız bir cinsiyet hesabı anlatmıştım anne baba doğum yıllarını baz alan, benim ki kız çıkmıştı. doktorum da bugün büyük ihtimal kız dedi, ama önümüzde ki ay %100 belli olur dedi, gerçi biliyorsunuz ben aynı zamanda DNA taraması için bugün kan da verdim, amerikaya gidecek olan test. en geç 12 gün sonra sonuçları için arayacaklar, orada zaten cinsiyeti %100 çıkıyor kromozomlara bakıldığı için, ultrason fotolarını da koyuyorum, Rabbim korusun meleklerimizi :)

Eklentiler

• 58b4b16b-03fe-43f3-90ce-cfc7eb584341.jpg
    58b4b16b-03fe-43f3-90ce-cfc7eb584341.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 90
  • WhatsApp Image 2017-06-21 at 16.05.03.jpeg
    WhatsApp Image 2017-06-21 at 16.05.03.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 100
kızlar evet erken ama karni belirginlesen oldumu benim ikinci gebeligim ama yinede merak ediyorum ilkinde 4aydan itibaren belirginlesmeye baslamisti

Siz nerde yasiyorsunuz ki dr yasin ileri demis cok sasirdim daha 28 yasindasiniz. Yani cok erken evlenip hemen cocuk yapilan bir yerde misiniz de hep cocuk anne mi goruyor bu dr?
Halt etmis valla bence de baska dr bulun.
yok aslında ama doktorum yaşım ve kiloma takmış durumda :KK12:

Troid ilacının adı ne canım benimkini içtiğim anda çıkarıyorum sende nasıl etki yapıcak acaba bildirirsen sevinirim

Kızlar, tlf um bozuk olduğu için artık çok sık gelemiyorum yanınıza :KK43: bugün kontrole gittik, kafa tasına, burun kemiğine, ense kalınlığına, mide, bacaklar, kollar eller, baktı da baktı doktorumuz. okadar çok hareket ediyordu ki fındık kurdu :) hatırlarsanız bir cinsiyet hesabı anlatmıştım anne baba doğum yıllarını baz alan, benim ki kız çıkmıştı. doktorum da bugün büyük ihtimal kız dedi, ama önümüzde ki ay %100 belli olur dedi, gerçi biliyorsunuz ben aynı zamanda DNA taraması için bugün kan da verdim, amerikaya gidecek olan test. en geç 12 gün sonra sonuçları için arayacaklar, orada zaten cinsiyeti %100 çıkıyor kromozomlara bakıldığı için, ultrason fotolarını da koyuyorum, Rabbim korusun meleklerimizi :)
Ben kacirdimmi o hesaplama seysini naptim. Nasi hesaplioruz anlatabilir misin canim. Bebeginin saglikli olmasina da cok sevindim bu arada masallah minige

Ben kacirdimmi o hesaplama seysini naptim. Nasi hesaplioruz anlatabilir misin canim. Bebeginin saglikli olmasina da cok sevindim bu arada masallah minige

kendi doğum yılınıza 3 eşinizin doğum yılına 4 ekleyin hamile kaldığınız yıla hanginizin doğum yılı daha yakın çıkarsa bebeğinizin cinsiyeti de o oluyormuş

Kızlar merhaba . Bugün dr a gittik . Herşey normal dedi . İkili test için ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm çıktı . 11 hafta 1 günlüğüz . Bi de kan verdim 10 gün sonra çıkacakmış . Yaptıran var mı ? DR unuz ne dedi kızlar ?

Back