• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım , benim dünden beri mesanemde bir ağrı var zaman zaman batma şeklinde sizliyor, ne olabilir ? Midemi bulandırdığı için 2 gündür doğru düzgün su da içmiyorum ondan mı acaba? Benim gibi hisseden var mı ?
Benim de öyle canım uzun zamandır bazen gece bile unutmuyor hamilelik te sindirim problemleri nden oluyor canım

Kozlar gunaydin. Bugün doktor kontrolüm var ama tedirginim.bebek sol tarafimda ben gece yataktan dönerken soldan saga doğru biraz sert döndüm ve karnima sol tarafima saniyelik kramp girdi ara ara oluyor ve ben çok korkuyorum.

Bendede benzer sorunlar var hapşurunca öksürünce yatakta gerinirken ani bi kramp giriyo sanki ip kopuyo gibi neden olduğunu bende çok merak ediyorum, normalmi acaba? Doktorunuza sorunca benide bilgilendirirmisiniz?

Benim elim hep kız kıyafetlerine gidiyordu çevremdekiler de öyle ama doktor yüksek ihtimal erkek dedi. Kemik yapısına bakarak tahminde bulunuyorlar genital bölge yapısı yukarı doğru bakıyormuş. Öyle olunca erkek, paralel olunca kız oluyormuş :)
Bende öyle hep kız esyalarına baktım ama bızımkıde tahmını erkek dedı hayırlısı bakalım

faydası oluyorsa adını alabilirmiyim cnm
Ben zofran ıcıyorum canım ama bulantı sebebıyle artık bısey yıyıp içemez olduysan hemen doktorunla ırtıbata gec o senın ıcın en uygun olan ilaçı söyler

Slm arkadaşlar ben bebegimin kıpırdadıgıdını hissediyorum sanki olabilirmi bu üçüncü hamilelik

Kozlar gunaydin. Bugün doktor kontrolüm var ama tedirginim.bebek sol tarafimda ben gece yataktan dönerken soldan saga doğru biraz sert döndüm ve karnima sol tarafima saniyelik kramp girdi ara ara oluyor ve ben çok korkuyorum.
bende de aynısı oluyor canım. yatakta dönerken, hapşurunca da oluyor. normal sanırım bu

Ramazanlık çıkınca yürüyüşe başlayacağım kızlar
Aslında benim Hepatit B var birazda o yüzden kilo vermemi istiyor ama
doktor sürekli yaşımı ve kilomu sıkıntı ediyor (28 yaşındayım)
galiba doktorumu değiştireceğim
oysa bulunduğum şehrin en iyisi ama sinir oluyorum
68 kiloya düşmemi istiyor
kızlar ben öyle hamileyim diye önüme geleni yemiyorum ki
mevcut kilom bu yıllardır arada bir düşer ama oda diyetle değil sıkıntılı zamanlarda
Sikma canini canm sonucta boyunda uzun. Benim doktorum 74 kilo oldugumu gorunce sok oldu hic gostermiyorsun dedi. Tamam zayif degiliz ama sisman asla degiliz. Yuruyus yap ama yorma kendini.doktorun da bu konuda moralini bozmasina izin verme.

kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim kayit actirdim gebelik kaydi vitamin hapi verdi bittikçe gel al dedi 20 eylülde asiya cagirdi , doktora göründüm kabizlik için ilac yazmadi iki gunde bir serum taktir vucut sıvısız kalmis dedi bende eve geldim yattim ne yapayim bilmiyorum

Bendede benzer sorunlar var hapşurunca öksürünce yatakta gerinirken ani bi kramp giriyo sanki ip kopuyo gibi neden olduğunu bende çok merak ediyorum, normalmi acaba? Doktorunuza sorunca benide bilgilendirirmisiniz?

Aynılarını senin haftanda yaşadım şuan da yaşıyorum. Dr. O zaman büyüyen keseden dolayı Rahmin bu haftalarda daha yukarı karın bölgesine doğru çıktığını bu hareketlenmenin kasılma şeklinde ağrı yaptığını söylemişti. Bu nedenla ilk 12 hafta cok önemli dedi.Normal olmakla birlikte Dikkat etmemide söyledi.
şuanda da var benim hatta küçüçük öksürükte bile kasılıp kalıyorum çözümü iki büklüm durarak buldum. Yani öksürürken hapşırırken karnım gergin olmamasına dikkat ediyorum.

bilmem üzülmemeye çalışıyorum ama yinede kızıyorum
ben sanki yaşlı ve kiloluyum öyle davranıyor
kilo alırsan tansiyonun yükselir yok şöyle olur böyle olur :KK12::63:
daha iyi hissettiren bir doktor bulacağım:ıslık:
Boyle hassas bi zamanda sana boyle hissettirmeye hakki yok. Bunlarin hepsini sana cok tatli bi dille seni uzmeden soyleyebilir. Cok ayip

kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim kayit actirdim gebelik kaydi vitamin hapi verdi bittikçe gel al dedi 20 eylülde asiya cagirdi , doktora göründüm kabizlik için ilac yazmadi iki gunde bir serum taktir vucut sıvısız kalmis dedi bende eve geldim yattim ne yapayim bilmiyorum
Kabizlik cogu gebelikte olan bisey cunku hamilelikte bagirsak faaliyetleri yavasliyor.
Eger yeterli su tuketimi varsa (yani gunde 2-3 lt) serum olayina girmezdim ben sahsen.
Bir de ben kendi saglik ocagimdaki aile hekimim hakkinda konusacak olursam folik asitin uzun sure kullanimi zararli demisti bir rapor yazmak icin gittigimde ki folik asitin fazlasi zaten atilan bir seydit. Yani basit biyoloji bilgisinde ne vardir depolanan vitamin ve depolanmayip fazlasi atilan vitamin. Kadinin bundan bile haberi yoktu nasil yani demistim.
Kisacasi saglik ocagi hekimlerine guvenmiyorum. Uzmanliklari olmayan kendilerini gelistirmek icin tek bir makale okumayan insanlar cogu gorduklerim.
O yuzden siz rutin kontrollerinizi kim yapiyorsa o dr un yonlendirmesiyle ilerleyin bence

bilmem üzülmemeye çalışıyorum ama yinede kızıyorum
ben sanki yaşlı ve kiloluyum öyle davranıyor
kilo alırsan tansiyonun yükselir yok şöyle olur böyle olur :KK12::63:
daha iyi hissettiren bir doktor bulacağım:ıslık:
Siz nerde yasiyorsunuz ki dr yasin ileri demis cok sasirdim daha 28 yasindasiniz. Yani cok erken evlenip hemen cocuk yapilan bir yerde misiniz de hep cocuk anne mi goruyor bu dr?
Halt etmis valla bence de baska dr bulun.

Back