• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar tansiyonum çok düşük..8 e 3 veya 4 gibi..gün içinde hep başım dönüyor. Canım bişey de istemiyor yemek için zorluyorum resmen.ayran madensuyu vs içmeye çalışıyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı..geçen böyle fenalaştım yıkıldım, elim ayağım titredi

Kızlar tansiyonum çok düşük..8 e 3 veya 4 gibi..gün içinde hep başım dönüyor. Canım bişey de istemiyor yemek için zorluyorum resmen.ayran madensuyu vs içmeye çalışıyorum. Böyle bi durum yaşayan var mı..geçen böyle fenalaştım yıkıldım, elim ayağım titredi
Tansiyon dusuklugu bende de var canim ki gebelikten once de genelde duserdi. Ben im de duatugu zaman parmagimi kipirdatacak halim olmuyor. Zorlasan da yemen gerekiyor ozellikle tuzlu peynir fln ye yemeyince daha da dusuyor. Maden suyu benim de kurtaricim ayni zaman da siskinlige de iyi geliyor.

Aynı ilaçmış umarım seni etkilemez ben kullanamıyorum yarın doktora gidicem alternatif ne yapabilirim görüşecem bakalım
Kaçıncı haftada verdi sana doktorun canım ve küçük hap aslında mideni nasıl bulandirdi alternatifi yoksa içmenin baska yolu ne olabilir acaba onuda sor istersen

Merhaba arkadaşım benimde yarın 12.haftam doluyor.idrar kulturu yaptırmıştı doktor..Ben hissetmiyordum bir yanma vs yok..ama bi bakteri üremis..doktor antibiyotik verdi..mecbur kullanıcaz düşük tehlikesi yapar dedi..korkma bişey olmaz dedi.birde antibiyotigi kullandıktan 1 saat sonra probiyotik takviyesi içmemi söyledi..antibiyotik bağırsaklarda ki faydalı bakterileri de öldürdüğü için dışardan faydalı bakteri takviyesi alırsan sorun olmaz dedi..sende kullanabilirsin..Ben ARTIBIYOTIK diye bi probiyotik takviyesi kullanacağım.
günaydın canım . ben de aynı şekilde bakteri üremesi varmış. arada yanma oluyor idrar yaparken ama bol su içerek önlemeye çalıştım ben .. dr a gidip bir sorsam mı ki

Günaydın kızlar size bir sorum olacak yarın bayram için yaklaşık 12 saatlik bir yola çıkacağız özel araçla arkada da yatabilirim bugün 10+5 olduk çok şükür salı günü doktor kontrolü vardı saat başı 10 dk yürümek kaydıyla gidebilirsin dedi ama bana sanki kalp atışını bulmakta zorlandı gibi geldi benim gibi yolculuğa çıkacak olan var mı yada doktoru bu haftalarda kesinlikle tavsiye etmeyen

canım geçmiş olsun. ben tansiyon düşüklüğü yaşamadım ama genelde oluyormuş. gün içinde ayaklarını yukarıya kaldırarak dinlenmeye çalış.

Günaydın kızlar size bir sorum olacak yarın bayram için yaklaşık 12 saatlik bir yola çıkacağız özel araçla arkada da yatabilirim bugün 10+5 olduk çok şükür salı günü doktor kontrolü vardı saat başı 10 dk yürümek kaydıyla gidebilirsin dedi ama bana sanki kalp atışını bulmakta zorlandı gibi geldi benim gibi yolculuğa çıkacak olan var mı yada doktoru bu haftalarda kesinlikle tavsiye etmeyen
canım hayırlı olsun gebeliğin. ben de 6+5 iken yola çıktım dr um problem yok gidebilirsin dedi ama yolda kahverengi lekelenmem oldu, yol üzerinde bir hastaneye gittik. risk yok dedi yola devam edebilrsiniz dedi. progestan verdi. ondan sonra da bikaç kez kahverengi leke oldu. çok şükür geçti artık. ama senin riskli haftaların baya geçmiş. yavaş yavaş giderseniz sıkıntı olmaz sanırım :KK54:

canım hayırlı olsun gebeliğin. ben de 6+5 iken yola çıktım dr um problem yok gidebilirsin dedi ama yolda kahverengi lekelenmem oldu, yol üzerinde bir hastaneye gittik. risk yok dedi yola devam edebilrsiniz dedi. progestan verdi. ondan sonra da bikaç kez kahverengi leke oldu. çok şükür geçti artık. ama senin riskli haftaların baya geçmiş. yavaş yavaş giderseniz sıkıntı olmaz sanırım :KK54:
Senimde hayırlı olsun canım benimde kanama alanlarım vardı geçmiş çok şükür ama yola gideceksen progesteron a devam dedi İnşAllah bişey olmadan gidip geliriz

Günaydın kızlar tabloda düzenleme yaptım ekli olmayanlar özelden msj atarsa ekleme yapim yaş şehir son adewt tarihi beklenen doğum tarihi kaçıncı çocuk olduğunu yazarsanız özelden msj atarsanız ekleyim

canım benimde yaklaşık 10. haftadan beri tansiyonum sürekli düşük Dr. bu aylarda tansiyonun düşük seyrettiğini normal olduğunu söyledi. Bende beyaz peynir çok tüketiyorum bu nedenle çekirdek gibi sık sık ağzıma atıyorum bir dilim... Maalesef düzenli yemek yemediğimiz için iyice düşüyor. Çok tuzlu yemememeye çalış bu seferde ödem yapıyor. Ben zeytin çok yedim haliyle tuzluydu ellirim ayaklarım şişti... sık sık bişeyler yiyerek iyice düşmemesini sağlamasın.. zaten yaz meyve yemeye çalış ama muhakkak bişeyler ye...

Bende suan yoldayim vanim doktorum ayni sekilde yurumemi tavsiye etti yola cikabilirsin dedi bir sakinca yok dedi ankaradan kusadasina gidiyorum bende kendi aracimizla

Ben de öyleyim tek başına markete bile gitmiyorum benim normal dede tansiyonum düşüktü şimdi sürekli başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum bacaklarım titriyor oturuyorum hemen

Kaçıncı haftada verdi sana doktorun canım ve küçük hap aslında mideni nasıl bulandirdi alternatifi yoksa içmenin baska yolu ne olabilir acaba onuda sor istersen
8.haftada başladım ama son iki haftadır içmiyorum çünkü aşırı kusuyorum o hapı içince 5 dk içinde geri çıkarıyorum öyle oluncada fayda göremediğim için içmiyorum çok önemli bi durum aslında içmem gerek biliyorum bugün randevum var alternatifi var mı öğrenicem

Bugün ikili test için randevum var ilk defa içimde bi sıkıntı oluştu 2 gündür zehirlenmiş gibi kusuyorum bişey yiyemiyorum su içsem Onuda kusuyorum ayağa kalkamıyorum bacaklarım titriyor yürüyemiyorum yere atasım geliyo kendimi çok tedirgin oldum bebeğime birşey mi oldu diye azalması gerekirken dahada arttı bulantılar dua edin kızlar bişey olmasın

kızlar sımdı ben kucuk bır arastırma yaptım eczacı bı arkadas ıle bulantı hapları hakkında zofran ,onzyd , zorak ve premesıs hakkında ve premesıs dısında hepsınde hamılelık donemınde net kullanılabılır demıyor bılgınız olsun ıstersenız sızde bakın bı yanlıs olmasın ama ben uc gundur arastırma yapıyorym bılgınız olsun premesıs sıparısı verecegım

Bugün ikili test için randevum var ilk defa içimde bi sıkıntı oluştu 2 gündür zehirlenmiş gibi kusuyorum bişey yiyemiyorum su içsem Onuda kusuyorum ayağa kalkamıyorum bacaklarım titriyor yürüyemiyorum yere atasım geliyo kendimi çok tedirgin oldum bebeğime birşey mi oldu diye azalması gerekirken dahada arttı bulantılar dua edin kızlar bişey olmasın
ıcını ferah tut derın derın nefes al soguk su ıc kuzum

Kızlar merhaba , ben Tekirdağ da yaşıyorum . Haftasonu çok ağrım oldu diye üniversite hastanesinin aciline gittim ama çok komik şekilde ultrason cihazı olmadığını söylediler . Bu arada üniversite hastenesi çok büyük bir kampüs ve daha 4-5 ay önce Yen'i binasına taşındı . Normalde randevum bayramdan sonraki haftaydı onu bekliyordum . Bugün sağlık ocağından ebem aradı . Haftasonu acile gitmişsin bizim sisteme düşüyor ne oldu filan dedi . Ben epey şaşırdım anlattım durumu o Da ağrın devam ediyor mu dedi . Ben de devam ediyor dedim . 10 dakika sonra tekrar aradı , kesinlikle git bir muayene ol dedi . Epey korkuttu beni , bir özel hastaneden randevu aldım saat 5 e . Dua edin bana ya
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben de Tekirdağ'da özel hastanelerin koşulları daha iyi araştırmaydı devletti uğraşma

Back