• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar merhaba . Bugün dr a gittik . Herşey normal dedi . İkili test için ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm çıktı . 11 hafta 1 günlüğüz . Bi de kan verdim 10 gün sonra çıkacakmış . Yaptıran var mı ? DR unuz ne dedi kızlar ?

Kızlar yazmıştı 3 mm altı iyi demişti bir arkadaşın doktoru :)

Senin de gözün aydın Darisi bizlere hepimize :)

Ben kacirdimmi o hesaplama seysini naptim. Nasi hesaplioruz anlatabilir misin canim. Bebeginin saglikli olmasina da cok sevindim bu arada masallah minige
sağ ol tatlım :) inşallah hep böyle güzel haberler alırız :)
annenin doğum yılına sürekli 3 ekle, babanınkine de sürekli 4 ekle, taaaki bu seneye yaklaşana kadar. mesela benim yılım 1984 eşimin ki 1972. bana sürekli 3 ekleyince bu seneye yakın olarak 2017 ve 2010 oluyor. eşime sürekli 4 ekleyince 2016 ve 2020 oluyor. bu durumda bebeğimin doğumu benim yıllarıma daha yakın olduğu için cinsiyeti kız oluyor. bu yöntemi bana yıllar önce biyoloji öğretmenin öğretmişti. buarada yıllar çakışırsa ne yapıldığını bilmiyorum malesef :)
buarada kendi anne ve babanın doğum yıllarından kendi cinsiyetini hesaplayarak ispat yapabilirsin.

Kızlar, tlf um bozuk olduğu için artık çok sık gelemiyorum yanınıza :KK43: bugün kontrole gittik, kafa tasına, burun kemiğine, ense kalınlığına, mide, bacaklar, kollar eller, baktı da baktı doktorumuz. okadar çok hareket ediyordu ki fındık kurdu :) hatırlarsanız bir cinsiyet hesabı anlatmıştım anne baba doğum yıllarını baz alan, benim ki kız çıkmıştı. doktorum da bugün büyük ihtimal kız dedi, ama önümüzde ki ay %100 belli olur dedi, gerçi biliyorsunuz ben aynı zamanda DNA taraması için bugün kan da verdim, amerikaya gidecek olan test. en geç 12 gün sonra sonuçları için arayacaklar, orada zaten cinsiyeti %100 çıkıyor kromozomlara bakıldığı için, ultrason fotolarını da koyuyorum, Rabbim korusun meleklerimizi :)

Hayırlı olsun canın
Baya baya belli renkli ultrasonda

annenin doğum yılına sürekli 3 ekle, babanınkine de sürekli 4 ekle, taaaki bu seneye yaklaşana kadar. mesela benim yılım 1984 eşimin ki 1972. bana sürekli 3 ekleyince bu seneye yakın olarak 2017 ve 2010 oluyor. eşime sürekli 4 ekleyince 2016 ve 2020 oluyor. bu durumda bebeğimin doğumu benim yıllarıma daha yakın olduğu için cinsiyeti kız oluyor. bu yöntemi bana yıllar önce biyoloji öğretmenin öğretmişti. buarada yıllar çakışırsa ne yapıldığını bilmiyorum malesef :)
buarada kendi anne ve babanın doğum yıllarından kendi cinsiyetini hesaplayarak ispat yapabilirsin.
Smdi anladiiim. Benmki 2017 esiminki 2014 cikiyo:halay::halay: hadi insallah

Lalin bende ve kiz kardesmde annemle babam esit cikarken erkek kardesimde de annem yakin.cikti

Kizlar merhaba bir onerim var ikili test yaptiranlar sonuçlarıni paylaşsa en azindan normal cikmis olanlar bizlerede ornek olur kafamizdaki soru işaretlerini netlestiririz. Mesela benim bugün detai değil doktorum biraz rahatlamam için ense kalinligina bakti 11+2 te gore 0.90 mm cikti normal dedi.tabi benim ilk gebeligimde 6. Mm ciktigi için kiyas yapamiyorum.haftaya detayli ikili test yapilacak.

Ilk haftalar 6. 7. 8. Haftada benm de kasik agrilarim coktu. Ama daha sonra geciyo. Suan bende de hic agri yok. Endiselenme buyuyolar. Ustelik bende o agrinin disinda hicbi belirti yoktu. Suan normal hamile olmayan bi insan gibiyim. Ultrasondaaan ultrasona anliyorum
Icimi rahatlattin canım Sağol şu ilk aylar bir gecse hayirlisiyla

Troid ilacının adı ne canım benimkini içtiğim anda çıkarıyorum sende nasıl etki yapıcak acaba bildirirsen sevinirim
Levotiron canım yanlış yazmadiysam eğer yarın yazarım icince bakalım bulantım var ama etkilermi bilmiyorum

Canım , benim Doğum yılıma 3 ekleyerek geldiğimde en yakın tarih 2015 ve 2018 . Eşimin de 2017 ve 2021 çıkıyor . Bu durumda bebeğimiz 2018 de doğacağı için kız mı oluyor yani. Yoksa ben tamamen yanlış mı anladım olayı :confused:

Kızlar yine ben , yine idrar yolları enfeksiyonu :KK43: dün doktorum test istemişti . Bugün aradım idrar yıllarında yine enfeksiyon var dedi ve cec 1000 mg yazdı 1 hafta kullan dedi . Bıktım artık ilaç içmekten . Diğer antibiyotiğin bittiği daha 1 hafta oluyor . Doktora kısa zaman önce yine kullanmıştım dedim . Gebelik kar / zarar dengesi üstüne kurulu . Bunu kullanmasan daha kötü olabilir dedi . Bebeğe zararı olacak ilacı hiçbir hekim yazmaz dedi. Mecburen alıp içmeye başladım . Bu arada Benim diğer kese tamamen kaybolmuş , doktorum vucüt onu emerken sana idrar yolları enfeksiyonu olarak dönüş yapmıştır dedi. Allah a bebişimi emanet edip içeceğim 1 hafta mecburen . Daha önce kullanan oldu mu bu ilacı ?

Merhaba arkadaşım benimde yarın 12.haftam doluyor.idrar kulturu yaptırmıştı doktor..Ben hissetmiyordum bir yanma vs yok..ama bi bakteri üremis..doktor antibiyotik verdi..mecbur kullanıcaz düşük tehlikesi yapar dedi..korkma bişey olmaz dedi.birde antibiyotigi kullandıktan 1 saat sonra probiyotik takviyesi içmemi söyledi..antibiyotik bağırsaklarda ki faydalı bakterileri de öldürdüğü için dışardan faydalı bakteri takviyesi alırsan sorun olmaz dedi..sende kullanabilirsin..Ben ARTIBIYOTIK diye bi probiyotik takviyesi kullanacağım.

Back