Bana b12 normal diye öyle vermedi galiba bende sabah ac karna içiyorum öyle dedi aksamda tok karna magnezyum içiyorum doktor kagida yazdi eksik kanlari gosteririm saglik ocağına hangilerini yapiyorlarsa artıkAynen canım gidince bi sor yine de
Sağlık ocağı d vitaminine bakmıyorMuş devletten sıra aldim bakalım
Benimki de folio B12 ve iyot varmış içinde ama tüm folik asitler aşağı yukarı aynı o yüzden marka çok önemli değil
Sadece 400 Mg içilmesi gerekiyor ya bazıları 2 3 tane içince 400 oluyormus bu direk 400 olduğu için günde 1 tane daha iyi oluyor bi de hatirlatici kurdum aksamlari içiyorum :)
Sen de güzel haber getir foto da Paylaş bizimle :)
Benim bebisinde cogu seyi var hastane cikisimiz bile var teyzesi krem rengi kızada erkege uygun aldım cok hosuma gitti de
Bana b12 normal diye öyle vermedi galiba bende sabah ac karna içiyorum öyle dedi aksamda tok karna magnezyum içiyorum doktor kagida yazdi eksik kanlari gosteririm saglik ocağına hangilerini yapiyorlarsa artık
Ayy bir gelse de o gün görsem de paylassam canım
Erkek hissediyorum ama bazı yediklerim de kızın işareti sanki bilemiyorumKızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz.
bende bunda kız hissediyorum nedenss.Erkek hissediyorum ama bazı yediklerim de kızın işareti sanki bilemiyorum
Bildirmedim ama cezası oldugunu bilmiyordumKızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı
Bi de devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım belli olmaz mıKızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı
ben bildirdim canim. aşı tansiyon ve kilo takibini aile hekimleri yapiyor.Kızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı
onceden sisteme düşüyormuş. ama simdi devleti bilmem ama ozel hastanelerin tahlillerini göremiyorlarmiş.Bi de devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım belli olmaz mı
beni araa ariyorlardi cep telefonundan. oğlumdan dolayi da. kaydetmistim. gebelik kesinleşince telefonla bildirdim bende gitmedim. zaten tetanoz asilarim tam. ona gerek yok dedi hemsire. arada kilo ve tansiyon kontrolüne gelin dedi. tamam dedim.Tamam canım ben devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım zaten ama ararlar diye bekledim aramadılar bana da biraz ters yeri sağlık ocagının bildirmek zorunda oldugumu bile bilmiyordum
Ben de daha bildirmedim canım bu hafta bildircem İnşAllah: )Bi de devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım belli olmaz mı
Bir süresi var mı acaba canım önceki aile hekimi hep arıyordu burdaki hiç ilgilenmediben bildirdim canim. aşı tansiyon ve kilo takibini aile hekimleri yapiyor.
Beni geçen sağlık ocağı aradı. Ramazanın son haftasında gelin kayıt yapalım diye. Sizi aramadılarmıKızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı
aşıyı gecirmede canim. onda sıkıntı olabiliyoBir süresi var mı acaba canım önceki aile hekimi hep arıyordu burdaki hiç ilgilenmedi
gecen sene ki gebelikte beni de aramislardi. hatta bir ay sonra kan verdigim de 5. 14 cikmisti. tekrar aramislardi. 3-4 ay once aradilar gebelik var mi diye. yok dedim. bizi bilgilendirin dediler. artik sistemden goremiyoruz dediler.Beni geçen sağlık ocağı aradı. Ramazanın son haftasında gelin kayıt yapalım diye. Sizi aramadılarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?