2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kuculduler ama t
Canım sen normal doğum yaptıktan sonra kistlerinin durumu nasıl oldu? Bana farklı bir dokotr çikolata kisti olan için normal doğum çok iyidir demişti. Benim yumurtalıkrezervim de çok çok az.[/QUOTE kuculduler hamile kaldigim da bir taraf 4 cm digerctaraf da 1 cm olmustu.tedavi sonrasi dogum da tek btarafta 1 cm gibibbisey kalmisti.ama tamamen gecmemisti.ben sogan suyu ictim.emzirmeme ragmen ve korunmadim kendiliginden bir tane gelirse gelsin diye 6. Ayda hamile kaldim.evet normal dogum iyi.simdi 3. Geliyo bunu da planli istedik.benim de yumurtalik rezervim zarar gormustu.kistlerden dolayi.allaha binlerce sukur oldu.tek sıkıntı ardarda olmalari ve cevrenin aaa noluyo kudurdun mu gibisinden imalari:) ama cocuga hasret kalinca ve olmayacagi endisesiyle ben sonuctan memnunum.ancak bakımı cok zor.

Kızlar ben artık pes ettim evde çeşit çeşit krem ve yağ oldu eninde sonunda geçiyor ama nasıl.. az önce son yara parçasını kızım ağzıyla kopardı ağzından aldım resmen. Minik canavar tam. Kızdimı dişsiz diş etleriyle sıkıyor tam canavar :)
Sanırım tek ilacı sabır bende sayısız yol denedim yok yani geçmedi ama bugün 21 günlük olduk çok şükür son 5 gündür hiç kalmadı yara sabret geciçek demek dışındaki tüm yöntemlerim bende fos cikti

Kızlar size bişey sorcam bebeğinizle birlikte mi uyuyosunuz yoksa beşiğine mi yatırıyosunuz bebeğim kustuğu için korkup yanımda yatırıyorum yani eşimle ayrı yatıyoruz simdilik sorun yok ama alışırda beşiğinde yatmaz diye korkuyorum eşimle de cok fazla ayrı yatmak evliliği yıpratır mı diye korkuyorum siz ne düşünüyosunuz ne zman beşiğe alıştırmalıyız
Ben reflü yastığı almıştım onu beşik içine koyuyorum gece hep yan yatiriyorum nolur nolmaz uyuyorum çünkü insanlık hali hatta uyumayıp siziyorum bu ara gaz sancilarimiz aldı yurudu oyuzden arada yanımda yatırıyorum eşime bişi demem gerekmiyor çok ağladığı için kendi bi bakıyorum kacmis

Çok şükür kurtulduk canım ama sezaryen oldu normal olmadı iyileşme süreci ağrılar faaln uğraşıyoruz sen nasılsın çocuklarla zor artik uğraşmak Allah yardımcın olsun
Amin canım

Çok şükür kurtulduk canım ama sezaryen oldu normal olmadı iyileşme süreci ağrılar faaln uğraşıyoruz sen nasılsın çocuklarla zor artik uğraşmak Allah yardımcın olsun
Amin canım
Gözün aydın olsun canım iyi olunda normal sezeryan önemli degil Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşirsin inşallah. iyiyiz cok şükür bi sıkıntı yok

Kızlar bugün ebe sağlık ocağından aradı t4 ve tsh değerleri yüksek. çıkmış böyle bir durumla karşılaşan oldu mu cok endişeliyim: (
Bizimde aynı oldu tekrsrladilar topuk kanini korkulacak bişi yokmus anneden doğumla gecebiliyormus zamanla dusermis. Bakalım 2.sonuc için aranmadik ısalalh normale dönmüştür sizinde bizimde

kizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile :KK43:(gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor :KK43:(siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye :KK43:(
Sanırım bu yarı 40 la dönüyor çocuklar bizimde aynı ole bi aglio ki o dudaklar titriyor kıpkırmızı oluyor belli saatleri var sanki alarm veriyor çocuk dün bebek arabası denedim evin içinde yapmam demeyin hiçbirşeye benden tavsiye valla ağladımi susmadimi yapiyorsunuz
Artık şarkılar yazdım kucakta pispislarken napalim birakalım. Katılsın mi çocuk mecbur alışcak kucağa ole düşündüm ben kendimi teselli ediom böle sende ole düşün nasılsa hareketlenince kucak istemez dimi ama

X