2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
A asya ali H hopeless1988 bizim kızda huy değiştirdi artık öyle mışıl mışıl uyuyim yok kucakta sakinliyor ama bende inat ediyorum kucakta uykuya dalar dalmaz bırakıyorum saatlerce tutmuyorum. Ağladığında hemen almıyorum biraz sakinlesson diye kendi kendine süre tanıyorum 10 kez yapıyorsam 2si ise yarıyor olsun genelde sakinleşmiyor tekrar kucak tekrar yatırıyorum yerine. Tabi bel gitti eğil kalk :)

Kizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim

Evet son 1 canımmm :) bana bu gece, sana yarın gece geçmez artık :KK66: sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤️
inşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsinler kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi

yaa buarada burnum tikandi benim fısık fısık nefes aliyorum rahat nefes alamiyorum geceleri usutuyorum napcam bilemedim ..

arkaslar onerisi olan varmi burun tıkanıklığına

Kizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyi olur :KK43:

geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyi olur :KK43:
Insallah canim icim gidiyor ne yapacagimi bilmiyorum altiniacinca rahatkiyor silerken rahat tuvaletini yapiyor bu sefer usutecem diye korkuyorum simdi altina bakmaya kalksam uyanacak kendimi caresiz hissediyorum.rahatsiz oljncs sesi cikwt drmi

Insallah canim icim gidiyor ne yapacagimi bilmiyorum altiniacinca rahatkiyor silerken rahat tuvaletini yapiyor bu sefer usutecem diye korkuyorum simdi altina bakmaya kalksam uyanacak kendimi caresiz hissediyorum.rahatsiz oljncs sesi cikwt drmi
canım benim ayretten altini actiginda fanli soba yada ufo gibi birsey ac usumesin inşallah iyi olur annesi üzülme

Benim 38+4 de nişanım geldi. Bekledik. Muayenede acilmam vardı. 3 gün sonra kontrolde 3 cm acilmam vardı. 39 +2 de sancim yoktu ama gel dogurtalım artık dedi doktor. Sabah 11 de suni sanci verdiler. 3 gibi suyumu patlattı. Sancılar ondan sonra arttı. 16:44 de normal dogum yaptım.

Nişan gelme olayı nasıl oluyor canım

Çok şükür cnm bizim sorun gündüz uyuyor gece uyanık duruyor neden boyle anlamadım. Geceleri gündüz sagdigim sütü veriyorum ondan belkide

Gündüz ne veriyorsun?
Benim ki de gece 12-1 de acıyor gözleri etrafı izliyor konusayım istiyor
O saattede ben ancak yatacak oluyorum
Bu sefer uyuyamıyor bebekle ilgileniyorum dün 4 de kadar uyanıktı mesela

Odamiz hep 24 derece hatta sicaklatmisiz bebisi doktor 22 23 derecede tutun bakin usuyosa 1 kat fazla giydirin dedi dun burnumuz akio gibiydi gecti galiba

Her gün serum fizyolojik kullanın
23 derecede üşümez
Ben gündüz 24 derece de tutuyorum gece bir derece düşürüyorum

Her gün serum fizyolojik kullanın
23 derecede üşümez
Ben gündüz 24 derece de tutuyorum gece bir derece düşürüyorum
Odanin petegini kapattik artik kapi acik surekli simdi 23 derece oldu. Canim siz altini alirken napiosunuz kremliyormusunuz yagluyormusjnuz az once yagladjm iyi cikardi rahatladi ama catlagi hala var bidr ben gazi cozemedim emio hemen uyuyo gazini c8karmak icin sirtina pispislasam uyaniyi busefer kucagimda yaziyorum bazi ha4fler kacio

biz 25 derece tutuyoruz odayı ısıtamıyor hala kendini premature oldugu içinmiş bize kucuk ısınamaz dediler 25 derece tutun odayı dediler oyke yapıyoruz ona ragmen eldiveni cıksa eller buz oluyor yavv

Kızlar dunden beri ara ara sertlesıyo asagı baskı yapıyo sizce kanala girmeye mı calısıyo hıc boyle olmazdı

Arkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz

Gündüz ne veriyorsun?
Benim ki de gece 12-1 de acıyor gözleri etrafı izliyor konusayım istiyor
O saattede ben ancak yatacak oluyorum
Bu sefer uyuyamıyor bebekle ilgileniyorum dün 4 de kadar uyanıktı mesela
Gündüz meme veriyorum gece 3 gibi de biberonla gündüz sütünü veriyorum. Uykumuzun en tatlı yerinde uyanık :) bizimkisi 3bucukta bir kalktı sabah 8e kadar ayaktaydi

biz 25 derece tutuyoruz odayı ısıtamıyor hala kendini premature oldugu içinmiş bize kucuk ısınamaz dediler 25 derece tutun odayı dediler oyke yapıyoruz ona ragmen eldiveni cıksa eller buz oluyor yavv
Canim çocukların elleri ve ayaklarından usudukleri anlasilmazmis. Enselerinden bakacakmışsın bildiğim kadarıyla . Bizim oda 27 buçuk derece yine elleri buz gibi mesela. Netten bir bak istersen ya da doktoruna bir danış üşüyüp usumedigini neresinden anlarım diye ben ense biliyorum

Merhaba ben Şubat annesiyim ömürlü olsun bebeğini. .
Ben oglumda kucuk bir fisfisin içine koymustum zeytinyagi her alt açmada sıkiyordum başka krem kullanmadim çok ağır durumlarda da kantorön yağı kullanmıştım. .geçmiş olsun inşallah duzelir

Arkadaşlar ben evde yalnızım eşim yakın bı yerde calisiyor.simdiye kadar hiç ağrı sancı yaşamadım fakat bugün sabahtan beri iki kez bı ağrım var ama doğum sancısı nasıl oluyor bilemedigim için anlayamıyorum.dogum yapmış arkadaşlar bu sancı tam olarak nasıl bişey çekmiş olanlar bı tarif eder misiniz
Benimkı cok sıddetlıydı canım her bebek farklı dıyolar ama bilemem

Aramızda 3 gün var

X