2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
oyy canım benim kıyamam lohusa olmak böyle birsey galiba
eminim yardimci olmak istiyordur birde torun baldan tatli derler ...
bunlari asacaksin insan kendini engelleyemiyor ama bende ilk cocukta yasadim ikincide kw de asiri ilgiyi kesmisti ..
inşallah hersey yoluna girer
sen rezena kimyon iç inşallah gaz sancilari gecer bebeginin canım benim
Sağol canım benim inşaallah
Artık bugün vermedim :)
Bebeğimı sakinleştirmeyi öğrenemedim sayesinde
Ağlayınca geldi bende yok anne veremem benim öğrenmem lazım bebeğimin nasıl sakinleştiğini dedim :)

Merhabalar ben yeni katıldım, 39. Haftadayım ama dün doktora gittiğimde ultrasonda ters duruyor dedi, bu hafta ters dönmüş. Doktor haftaya dönmezse sezaryen olacam diyor. Normal doğum istiyorum bir haftaya kadar normal pozisyona döner mi? Böyle bir durumu yaşayan var mı?

Merhabalar ben yeni katıldım, 39. Haftadayım ama dün doktora gittiğimde ultrasonda ters duruyor dedi, bu hafta ters dönmüş. Doktor haftaya dönmezse sezaryen olacam diyor. Normal doğum istiyorum bir haftaya kadar normal pozisyona döner mi? Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Hep başı asagidaydi 39.hafta da mı ters dönmüş yoksa hep mı makat geliş duruyordu.Bence bu saatten sonra normal doğum pozisyonu almaz bebeğiniz.imkansiz değil ama o kadar büyük bebek için o dar alanda dönmek çok zordur. Sezeryana gününü belirleyin bence benim elimde aynı şey oldu Dr u 39+0 a sezeryanla günü verdi.bebek38+4 de doğum başladı makat geliş olduğundan bebek strese girip içeri kakasını yaptı.doktorunuza guvenmekten başka careniz yok

Canim çocukların elleri ve ayaklarından usudukleri anlasilmazmis. Enselerinden bakacakmışsın bildiğim kadarıyla . Bizim oda 27 buçuk derece yine elleri buz gibi mesela. Netten bir bak istersen ya da doktoruna bir danış üşüyüp usumedigini neresinden anlarım diye ben ense biliyorum
canım ama benimki tamamen annelik psikolojisi galiba :-)
sizin oda bizimkindende sıcakmıs

Nasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem
Kalan hamiş annelere Allah yardımcı olsun :)
Csnım benim de sağ tarafım çok agrıyordu orası dikişin bittigi yer o yüzden öyle ağrıyor kaç gün oldu canım sezeryan oldu

Evet son 1 canımmm :) bana bu gece, sana yarın gece geçmez artık :KK66: sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤️
Canim seninde sezeryan olacaktin galiba bi kac onerim olcak mutlaka hastaneye yaninda rezene gotur ya da imkan varsa bol bol rezene cayi ic ilk gun gazini cikarmaya ugras benim gibi ay misafir var ses duyulur falan yapip 2. Geceye kalma zira öldüm resmen ......goturebiliosan sicak su torbasi al yanina benim aklima hic gelmedi hastaneden de vermediler gazini cikaramazsan dunya zindan fotorafci falan geldi bana cok guzel lohusa takimlari almistim ama acidan hic birini giyemedim muhtemelen fotoraflarda oldukca kotu cikti cunku cektirmek istemedim o kadar cok canim acidi ki......

Kızlar sezaryen olanlara sorum bugün sezaryenin 3. günü oldu ama büyük idrara çıkmadım komposto hoşaf kuru kayısı ve bol su içiyorum doktor lavman vermedi kendin çık daha rahat olur diye ama siz ne önerirsiniz kaçıncı gün çıktınız

Kızlar sezaryen olanlara sorum bugün sezaryenin 3. günü oldu ama büyük idrara çıkmadım komposto hoşaf kuru kayısı ve bol su içiyorum doktor lavman vermedi kendin çık daha rahat olur diye ama siz ne önerirsiniz kaçıncı gün çıktınız
Ben gaz cikaramadigim icin 2. Gun lavman yapildi.ilk sezeryanimda da hastaneden lavman yapip gonderdiler rahat edersin dedi o zaman ki doktorum

Hep başı asagidaydi 39.hafta da mı ters dönmüş yoksa hep mı makat geliş duruyordu.Bence bu saatten sonra normal doğum pozisyonu almaz bebeğiniz.imkansiz değil ama o kadar büyük bebek için o dar alanda dönmek çok zordur. Sezeryana gününü belirleyin bence benim elimde aynı şey oldu Dr u 39+0 a sezeryanla günü verdi.bebek38+4 de doğum başladı makat geliş olduğundan bebek strese girip içeri kakasını yaptı.doktorunuza guvenmekten başka careniz yok
Önce notmal doğum pozisyonundaydı bu hafta böyle dönmüş

Kizlar yetisin bebisim makati catlak oldu krem suruyorum ama her bezi degistigimde zeytinyagida surup yumusatsammiki yoksa o aksi bisi yaparmi basina gelen yada duyan varmi ne yapmaliyim
canım ben zeytinyağının asidini aldım küçük bir kavanoza koydum her alt açtığımda pamukla sürüyorum pişik kremi zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum tavsiye ederim ama mutlaka asidini aldır.
bende 3. Gün hala çıkamamıştım lavman verdi doktor hayatta yapamam dedim ama zorda kalınca yapılıyomuş :) evde yaptım kendi kendime

Gündüz meme veriyorum gece 3 gibi de biberonla gündüz sütünü veriyorum. Uykumuzun en tatlı yerinde uyanık :) bizimkisi 3bucukta bir kalktı sabah 8e kadar ayaktaydi
Canım senden alıntı yaptım ama bilgisi olan herkese sorayım. Dr sütün yetmiyor mama ilavesi dedi nasıl arttırabilirm sütümü? Sağıp veriyorum doyuyor mu yetiyor mu görmek için ama bu sefer biberona alısıır diye korkuyorum sağmasam bu sefer mama ver doymuyor diyor dr bende bari sağayım da mama yemesin diyorum. Yüzde 50 sütümse yüzde elli de mama yiyiyor ama ben sadece süt vermek istiyorum ne yapmalıyım

Canım senden alıntı yaptım ama bilgisi olan herkese sorayım. Dr sütün yetmiyor mama ilavesi dedi nasıl arttırabilirm sütümü? Sağıp veriyorum doyuyor mu yetiyor mu görmek için ama bu sefer biberona alısıır diye korkuyorum sağmasam bu sefer mama ver doymuyor diyor dr bende bari sağayım da mama yemesin diyorum. Yüzde 50 sütümse yüzde elli de mama yiyiyor ama ben sadece süt vermek istiyorum ne yapmalıyım
Csnım doktor öyle dedi ise mutlaka doktoru dinle bende senin gibiyim sütüm yetmiyor mama veriyorum biberon ile meme de alıyor aç olduğu zaman Zaten asla uyumuyor

Ben gaz cikaramadigim icin 2. Gun lavman yapildi.ilk sezeryanimda da hastaneden lavman yapip gonderdiler rahat edersin dedi o zaman ki doktorum

canım ben zeytinyağının asidini aldım küçük bir kavanoza koydum her alt açtığımda pamukla sürüyorum pişik kremi zorda kalmadıkça kullanmak istemiyorum tavsiye ederim ama mutlaka asidini aldır.
bende 3. Gün hala çıkamamıştım lavman verdi doktor hayatta yapamam dedim ama zorda kalınca yapılıyomuş :) evde yaptım kendi kendime
Çok şükür lavman yapmaya gerek kalmadı canım çıktım öyle rahatladım ki

Kızlar eğilip kalkmaya ne zaman başlarım acaba bugün kv geldim ama ilk günden sıkıldım eve gitmek istiyorum ama oğluma bakmak zor tuvaleti kıyafeti falan zorlanıyorum
Bu arada beslenmeniz nasıl Dr bir hafta ekmek yeme dedi sürekli haşlama tarzı falan ye dedi

Kızlar dunden beri ara ara sertlesıyo asagı baskı yapıyo sizce kanala girmeye mı calısıyo hıc boyle olmazdı

Benim de öyle çok sık sertleşiyor kasılıyor bugün gittim yalancı kasılmaymış hiç doğum ile ilgili belirti yok ne açılma ne sancı gün verildi ama doktor belirti arıyor bebeğin rahatını bozmak istemiyor benim de canıma minnet durduğu kafar dursun sık sık çağırıyor zaten

X