2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Şuan tam dediğin gibi yapıyorum canım ama baştan yapmadığım için tutuldu kaldı doktora gidicem yarın belki bir iğne verir

Çok gecmiş olsun , evet basta yapöak gerekıyordu ama devam et ki tekrarlamasın birde sert zeminde yatmak iyi geliyordu galiba bir internetten arastır istersen

B Belkibiumut oyy kuzun sarılık mu oldu kıyamam ona bol bol emzir canım birazda gün ışığına tut çabucak atlatırsınız Allahın izniyle
Evet canım ya tam taburcu olacaktık gidemezsiniz dediler neyse iyi olsunda kalırız biz sağ ol canım emziriyorum süt geldi bugün cok şükür

ah canım benim geçmiş olsun,
inşallah gececek iyi olacaksin
bebeginide gunes alan yerde yatir inşallah çok cabuk gider sarılığı inşallah sende biran once iyi olur cocuklarina bakabilirsin
Canım ışık tedavisi görüyor su an yarina bir şeyi kalmaz dedi Dr inşallah canım sağ ol

Beslenmesini sıklaştır hele ki anne sütü alıyorsa bol bol emzir
Benim oğlumunda sıvı kaybı ve sarılıgı vardı daha bir haftadır ancak toparladı kilo alısıda hızlandı çünkü 1,5 saatte bir emziriyorum
Benim bugün süt geldi canım bol bol emziriyorum aynen sıvı kaybı ve sarilik dediler inşallah hemen geçer

Çok tatlısın canım:))) malesef özel hastanalerin politikası bu sanırım. İstersen bekleyelim dedi düşün taşın dedi. Benim tüp benek sonucu gerçekleşti hamileliğim o yüzden biraz daha fazla tedirginim risk ermeyip sezaryan mı olsam diyorum. Çayı muaynesi de yaptı canım acısı biraz ama çok şiddrtli değildi çatın müsait değil dedi dedi dedi dei:))
Cati muayenesi icin bi baska doktora gorunmek ister misin? Muayenehanesi olan tarafsiz bi doktora mesela.

Bebeğin nasıl canım? Sen nasılsın?
Oglum hala hastanede. Yarin yada persembe cikcak insallah. Bana sorarsan canavar gibi. Bole bi tatlilik bole bi ask.yok. :KK70: anne olmak herseye ragmen cok guzelms

Cati muayenesi icin bi baska doktora gorunmek ister misin? Muayenehanesi olan tarafsiz bi doktora mesela.

Oglum hala hastanede. Yarin yada persembe cikcak insallah. Bana sorarsan canavar gibi. Bole bi tatlilik bole bi ask.yok. :KK70: anne olmak herseye ragmen cok guzelms
Olabilir aslında canım

Geçmiş gitmiş olsun inşallah bir an önce tam anlamıyla kavuşun :)

Doğum yapan annişler erkek bebişlerimiz kaçıncı haftada geldi
Benim 38+4 de nişanım geldi. Bekledik. Muayenede acilmam vardı. 3 gün sonra kontrolde 3 cm acilmam vardı. 39 +2 de sancim yoktu ama gel dogurtalım artık dedi doktor. Sabah 11 de suni sanci verdiler. 3 gibi suyumu patlattı. Sancılar ondan sonra arttı. 16:44 de normal dogum yaptım.

Hastaneye gitmekle acele mi ettim acaba ya da doktorun sezaryen teklifini reddedip başka bir yere gitseydim belki normal olurdu diye düşünmeye başladım bugün her şey nasip aslında

Hastaneye gitmekle acele mi ettim acaba ya da doktorun sezaryen teklifini reddedip başka bir yere gitseydim belki normal olurdu diye düşünmeye başladım bugün her şey nasip aslında
canım benim bebeginin kalp atisi yavaslamisti nerde olsa ayni olurdu öneml olan kucagina aldin sağlıkla büyütün inşallah canım

X