2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Birumut55 Birumut55 kuzummmm. Bakiyorumda uyumamissin şafak sayiyon dimiii. Bak degisen yok yine ayaktayim. Melegim uyandi
canım benim yatamiyorum maalesef sabir ikigun kaldi
bebis bakmak kolay değil rabbim sana kolaylik versin bırakabilme gücü versin inşallah .
bugunler tatli gunlerin inan birdaha bugunler geri gelmiyor
allahım hayırlı evlat yapsin cocuklarini gelecekleri aydin olsun
rabbim kötü insanlarla karsilastirmasin firsat vermesin inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah

canım benim yatamiyorum maalesef sabir ikigun kaldi
bebis bakmak kolay değil rabbim sana kolaylik versin bırakabilme gücü versin inşallah .
bugunler tatli gunlerin inan birdaha bugunler geri gelmiyor
allahım hayırlı evlat yapsin cocuklarini gelecekleri aydin olsun
rabbim kötü insanlarla karsilastirmasin firsat vermesin inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah
Aminnn gönlune diline saglik. Kendi safagim bitti şimdi seninkini sayiyorum

İyi geceler kızlar uyku tutmuyor doğum yapan anneler de büyük ihtimalle emzirme nöbetindeler zaman geçmiyor sanki bekle bekle yoruldum asıl iş doğumdan sonra başlıyor şimdi ne kadar uyusam kardır ama nerdeee

dolunay78 dolunay78 inşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur şimdiden tebrikler
Aynen cnm ikisatte bir meleklerimize uyaniyoruz. Ama coooooooook keyifli. Benim adamla oglum kaçıncı uykudalar.

iyi geceler canım benim burda bir arkadas bundan tavsiye etti bende bunu aldim bi bak istersen internettende Eki Görüntüle 2095228 inşallah bende dogum yapinca kullanacagim
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah ..
Verdim sipariş inşallah işe yarar . Amin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kolay doğumlar dilerim

İyi geceler kızlar uyku tutmuyor doğum yapan anneler de büyük ihtimalle emzirme nöbetindeler zaman geçmiyor sanki bekle bekle yoruldum asıl iş doğumdan sonra başlıyor şimdi ne kadar uyusam kardır ama nerdeee

dolunay78 dolunay78 inşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur şimdiden tebrikler
Uykunun en tatlı yerinde Zorunlu uyanmak çok zor oluyor emzirmek te ayrı enerji istiyo ama bu tatlı bıdışlar herşeye değiyor

Verdim sipariş inşallah işe yarar . Amin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kolay doğumlar dilerim
allah razı olsun canım benim
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer ..

inşallah bizim sparisler iyi olur aman aman çok kilomuz yok zaten veririz burda birlikte ..

Screenshot_20180117-023429.jpg

L lilyumm birgün kaldi inşallah sağlıkla nasip olsun canım benim kucagina

Benim gibi normal doğumu bekleyen var mi ?
Hic bi belirtim yok. Çok sıkıldım beklemekten
Benim ağrılarım var ama nst ye göre yok. Daha yeni hastahaneden geldim. Bugün kesin doğururum diye düşünüyordum bu ağrılara göre ama yok bugün de gelmiyor. Bir daha da ağrım var diye hastahaneye gitmem.

Kızlar bisey sorucam. Taburcu olurken hani dr agri kesici antibiyotik felan yaziyo ya antibiyotik zararli diilmi emziren annelere. Cok kagama takılıyor
Bana suda çözünen antibiyotik verdi canım tadı çok kötü mecbur içiyorum en az yan etkiye sahip olan bu dedi

Göğsüm çok çabuk doluyor eve gidince hepsini sağıp buzluga mi atsam acaba bebek içermiyor o kadar sütü ilk zamanlar

X