- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim bir avazda kurtarsin inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunArkadaslar 5 dk da bire dusen sancilarim icin hastaneye geldim yatos yapildi ama aciklik falan yokmus dua edin ins
canım benim yatamiyorum maalesef sabir ikigun kaldiBirumut55 kuzummmm. Bakiyorumda uyumamissin şafak sayiyon dimiii. Bak degisen yok yine ayaktayim. Melegim uyandi
Aminnn gönlune diline saglik. Kendi safagim bitti şimdi seninkini sayiyorumcanım benim yatamiyorum maalesef sabir ikigun kaldi
bebis bakmak kolay değil rabbim sana kolaylik versin bırakabilme gücü versin inşallah .
bugunler tatli gunlerin inan birdaha bugunler geri gelmiyor
allahım hayırlı evlat yapsin cocuklarini gelecekleri aydin olsun
rabbim kötü insanlarla karsilastirmasin firsat vermesin inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah
sağol canım benim allah razı olsun ilk buraya haber verecegim inşallah... sağlık olsun inşallah hepimizde sağlıkla bebislerimizi buyuturuz inşallahAminnn gönlune diline saglik. Kendi safagim bitti şimdi seninkini sayiyorum
Aynen cnm ikisatte bir meleklerimize uyaniyoruz. Ama coooooooook keyifli. Benim adamla oglum kaçıncı uykudalar.İyi geceler kızlar uyku tutmuyor doğum yapan anneler de büyük ihtimalle emzirme nöbetindeler zaman geçmiyor sanki bekle bekle yoruldum asıl iş doğumdan sonra başlıyor şimdi ne kadar uyusam kardır ama nerdeee
dolunay78 inşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur şimdiden tebrikler
canım benim antibiyotigin guruplari oluyor mesela penisilin gurubu zarari yok bazi guruplar zararli doktor ona gore veriyorKızlar bisey sorucam. Taburcu olurken hani dr agri kesici antibiyotik felan yaziyo ya antibiyotik zararli diilmi emziren annelere. Cok kagama takılıyor
Sevindim cnm emzirmek çok yorucu benim emzirmeden sonra takatim kalmıyor resmen
Verdim sipariş inşallah işe yarar . Amin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kolay doğumlar dilerimiyi geceler canım benim burda bir arkadas bundan tavsiye etti bende bunu aldim bi bak istersen internettende Eki Görüntüle 2095228 inşallah bende dogum yapinca kullanacagim
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah ..
Uykunun en tatlı yerinde Zorunlu uyanmak çok zor oluyor emzirmek te ayrı enerji istiyo ama bu tatlı bıdışlar herşeye değiyorİyi geceler kızlar uyku tutmuyor doğum yapan anneler de büyük ihtimalle emzirme nöbetindeler zaman geçmiyor sanki bekle bekle yoruldum asıl iş doğumdan sonra başlıyor şimdi ne kadar uyusam kardır ama nerdeee
dolunay78 inşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur şimdiden tebrikler
allah razı olsun canım benimVerdim sipariş inşallah işe yarar . Amin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kolay doğumlar dilerim
Saol bitanemcanım benim antibiyotigin guruplari oluyor mesela penisilin gurubu zarari yok bazi guruplar zararli doktor ona gore veriyor
Ins gecmis olurda rahatlarsiniz canimRica ederim. Bizimde bugun Sarılık kntrolü vardi. Baslangicmis cuma bidada gitcek. Ins bende hayirlu haberle gelirim
Benim ağrılarım var ama nst ye göre yok. Daha yeni hastahaneden geldim. Bugün kesin doğururum diye düşünüyordum bu ağrılara göre ama yok bugün de gelmiyor. Bir daha da ağrım var diye hastahaneye gitmem.Benim gibi normal doğumu bekleyen var mi ?
Hic bi belirtim yok. Çok sıkıldım beklemekten
Bana suda çözünen antibiyotik verdi canım tadı çok kötü mecbur içiyorum en az yan etkiye sahip olan bu dediKızlar bisey sorucam. Taburcu olurken hani dr agri kesici antibiyotik felan yaziyo ya antibiyotik zararli diilmi emziren annelere. Cok kagama takılıyor