- Emoji Skoru
- 4.306
- Puanlar
- 83
Bana onu sezeryan de de yaptılar csnım bebek Doğum kanalına girdiği icin agrısı hala geçmediGöğsün altından biraz bastırıyorlar canım bebek daha kolay aşağı insin diye korkma hemen
Bana onu sezeryan de de yaptılar csnım bebek Doğum kanalına girdiği icin agrısı hala geçmedi
Çok bastırdılar csnım 3 kişi nefes alamadım o an o kadar çok bağırdım ki sana anlatamamCok mu bastirdilar acaba benimki hiç ağrımamıştı
canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunTakvimi bitirdimartık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
benim ilk dogumumda bastirdilar cok kacgun yemek yiyememistim midemin acisindan dirsegiyle midemde asagiya bastirmaktanCok mu bastirdilar acaba benimki hiç ağrımamıştı
saol canım ben kiloyu sıkıntı etmiyorum zaten artuk ilk sıralar çok sıkıntı yapıyordum ama kalbindeki sivi problem cikarmasin zayıf olmasına raziyim zaten dedigin gibi doğuma az kaldi insallah doğduğunda bizde görecez nasil olduguna ultrasonda yanılma falan olabiliyor cunkuCanım hiiiç sıkma canını bir arkadasta da dr gelişme geriliği var dedi perinatolog takip etti hep 3 buçuk kilo doğdu gayet sağlıklı benim hiç bir sorun yoktu 2600 doğum yaptım hiç belli olmuyo canım benim rahim kapalı bir kutu sen içini hep ferah tut zaten dopumuna da az kalmıs :)
Evet tatlimmm.....Amin cumlemize :) sezeryan mi olacak senin
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahEvet tatlimmm.....
Amin canımkizlar geri sayim devam ediyor bende
pazar 1
pazartesi 2
sali 3
çarşamba 4
perşembe 5
veeeee Allah'ımızin izniyle inşallah
cuma günümüz
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah
inşallah canım benim inşallah allah razı olsun kardeşimMerhaba sızın yazdıklarnızı okurken kızımdakı pütün heycanımı yeniden yaşadım inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumdainşallah canım benim inşallah allah razı olsun kardeşim
Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım
mj tekrari
cuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benimSenin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumda
Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsıncuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benim
hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah...
benim bebeği aldiktan sonra sol tupude alacaklar, tüp genislemesi var 7 santimlik kist olustu enfeksiyon dan dolayı
hayırlısı Allah'tan...
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer..
benim budurumdan dolayi arti
kalpte ritim bozukluğundan genel anesteziye ile uyutacaklar
aminnn inşallah canım benim inşallah allah razı olsun ..Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsın
Hayırlısı önemli olan bebeğıne kavuşman, senın ve bebeğın icin en hayırlısı neyse o olsun inşallahcuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benim
hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah...
benim bebeği aldiktan sonra sol tupude alacaklar, tüp genislemesi var 7 santimlik kist olustu enfeksiyon dan dolayı
hayırlısı Allah'tan...
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer..
benim budurumdan dolayi arti
kalpte ritim bozukluğundan genel anesteziye ile uyutacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?