2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Takvimi bitirdim artık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
artik günü doldurdun bebisin de sende iyi olun
birkaçgün daha sabir ..
allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah

kizlar geri sayim devam ediyor bende
pazar 1
pazartesi 2
sali 3
çarşamba 4
perşembe 5
veeeee Allah'ımızin izniyle inşallah
cuma günümüz
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah

saol canım ben kiloyu sıkıntı etmiyorum zaten artuk ilk sıralar çok sıkıntı yapıyordum ama kalbindeki sivi problem cikarmasin zayıf olmasına raziyim zaten dedigin gibi doğuma az kaldi insallah doğduğunda bizde görecez nasil olduguna ultrasonda yanılma falan olabiliyor cunku

Amin canım

inşallah canım benim inşallah allah razı olsun kardeşim
Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumda

Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumda
cuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benim
hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah...
benim bebeği aldiktan sonra sol tupude alacaklar, tüp genislemesi var 7 santimlik kist olustu enfeksiyon dan dolayı
hayırlısı Allah'tan...
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer..
benim budurumdan dolayi arti
kalpte ritim bozukluğundan genel anesteziye ile uyutacaklar

Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsın

Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsın
aminnn inşallah canım benim inşallah allah razı olsun ..

inşallah seninde guzel haberlerini bebisinindoğum haberini alırız
inşallah hayirli gecer dogumun kolayca kucagina almak nasip olsun saglikla gelsin inşallah

Hayırlısı önemli olan bebeğıne kavuşman, senın ve bebeğın icin en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…