2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gözüm aydın canım Sağlıkla hayırla büyüsün inşallah
Merak etme canım sütün gelir rezene çayı iç su iç stres yapma bol sütlü günleriniz olur inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar ne enfeksiyonu acaba adı var mı
Çok şükür süt içiyor düzelir annesi sabır lazım

Dün bizde bir hengame yaşadık bir gaz bir gaz çocukta. 3 saat kesintisiz emzirdim emmesede memeden çektiğinde cigligi bastı. En son babası kucağına alınca sustu gece 2 mı neydi ama kollarım koptu kaç saat. Evet lohusalikta berbat bisey. Allah kolaylik versin canim

Kizkar bugun bi arkadasim bebek.dogar dogmaz 1 kaşik nar suyu icirin asla gaz olmaz dedi kendi bebeginde denemiz bu konuda bilgisi olan var mi ?
Maden suyunun gazını alıp icirin hiç gazı olmaz dedi hemşire ama güvenemedim ya olsunda gazlı olsun ne yapalım

Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Hayırlı olsun canım gözün aydın kahve içtin mi iyi geliyor diyorlar doktorunun verdiği ağrı kesici ilaçlarını kullan inşallah en kısa zamanda toparlarsin

Takvimi bitirdim artık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
artik günü doldurdun bebisin de sende iyi olun
birkaçgün daha sabir ..
allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah

saol canım ben kiloyu sıkıntı etmiyorum zaten artuk ilk sıralar çok sıkıntı yapıyordum ama kalbindeki sivi problem cikarmasin zayıf olmasına raziyim zaten dedigin gibi doğuma az kaldi insallah doğduğunda bizde görecez nasil olduguna ultrasonda yanılma falan olabiliyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…