- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 35
Amin cumlemize :) sezeryan mi olacak seninGozun aydin canim darisi pazartesi bana olsun insallah.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cumlemize :) sezeryan mi olacak seninGozun aydin canim darisi pazartesi bana olsun insallah.....
Gözüm aydın canım Sağlıkla hayırla büyüsün inşallahBebişleki son durumu aktarayım , küvezden geldigi gibi memeyi tuttu brn emzirdim süt geliyor sanıyordum gelmiyormus bebek bi güzel emiyo ama memeden cekince alıyor dün hiç uyutamadk bugünde uyutamıyoruz, bebek uyumuyor mama takviyesi yapıoruz bu sebeple ama uyku problemini çözemiyorz , ağlıyor sürekli ne yapcaz tecrübelerinizi paylasabilir misiniz
Nasıl oldun canım durumun nasılEvet cnm. 1000de 1 görulen biseymis
Göğsün altından biraz bastırıyorlar canım bebek daha kolay aşağı insin diye korkma hemen
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar ne enfeksiyonu acaba adı var mıEnfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah
Dün bizde bir hengame yaşadık bir gaz bir gaz çocukta. 3 saat kesintisiz emzirdim emmesede memeden çektiğinde cigligi bastı. En son babası kucağına alınca sustu gece 2 mı neydi ama kollarım koptu kaç saat. Evet lohusalikta berbat bisey. Allah kolaylik versin canimkizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile (gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor (siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye (
Maden suyunun gazını alıp icirin hiç gazı olmaz dedi hemşire ama güvenemedim ya olsunda gazlı olsun ne yapalımKizkar bugun bi arkadasim bebek.dogar dogmaz 1 kaşik nar suyu icirin asla gaz olmaz dedi kendi bebeginde denemiz bu konuda bilgisi olan var mi ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünKızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Hayırlı olsun canım gözün aydın kahve içtin mi iyi geliyor diyorlar doktorunun verdiği ağrı kesici ilaçlarını kullan inşallah en kısa zamanda toparlarsinMerhaba arkadaşlar pazartesi günü spinal sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı bekleyen annelerin başına inşallah. Bebek doğduğundan beri sayfayı pek takip edemiyorum durumum idare eder çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ne yapsam bir türlü geçmedi halim çok fena. Spinal sezaryen olupta benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba
Bana onu sezeryan de de yaptılar csnım bebek Doğum kanalına girdiği icin agrısı hala geçmediGöğsün altından biraz bastırıyorlar canım bebek daha kolay aşağı insin diye korkma hemen
Bana onu sezeryan de de yaptılar csnım bebek Doğum kanalına girdiği icin agrısı hala geçmedi
Çok bastırdılar csnım 3 kişi nefes alamadım o an o kadar çok bağırdım ki sana anlatamamCok mu bastirdilar acaba benimki hiç ağrımamıştı
canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunTakvimi bitirdim artık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
benim ilk dogumumda bastirdilar cok kacgun yemek yiyememistim midemin acisindan dirsegiyle midemde asagiya bastirmaktanCok mu bastirdilar acaba benimki hiç ağrımamıştı
saol canım ben kiloyu sıkıntı etmiyorum zaten artuk ilk sıralar çok sıkıntı yapıyordum ama kalbindeki sivi problem cikarmasin zayıf olmasına raziyim zaten dedigin gibi doğuma az kaldi insallah doğduğunda bizde görecez nasil olduguna ultrasonda yanılma falan olabiliyor cunkuCanım hiiiç sıkma canını bir arkadasta da dr gelişme geriliği var dedi perinatolog takip etti hep 3 buçuk kilo doğdu gayet sağlıklı benim hiç bir sorun yoktu 2600 doğum yaptım hiç belli olmuyo canım benim rahim kapalı bir kutu sen içini hep ferah tut zaten dopumuna da az kalmıs :)
Evet tatlimmm.....Amin cumlemize :) sezeryan mi olacak senin
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahEvet tatlimmm.....
Amin canımkizlar geri sayim devam ediyor bende
pazar 1
pazartesi 2
sali 3
çarşamba 4
perşembe 5
veeeee Allah'ımızin izniyle inşallah
cuma günümüz
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah