2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bebişleki son durumu aktarayım , küvezden geldigi gibi memeyi tuttu brn emzirdim süt geliyor sanıyordum gelmiyormus bebek bi güzel emiyo ama memeden cekince alıyor dün hiç uyutamadk bugünde uyutamıyoruz, bebek uyumuyor mama takviyesi yapıoruz bu sebeple ama uyku problemini çözemiyorz , ağlıyor sürekli ne yapcaz tecrübelerinizi paylasabilir misiniz
Gözüm aydın canım Sağlıkla hayırla büyüsün inşallah ❤️
Merak etme canım sütün gelir rezene çayı iç su iç stres yapma bol sütlü günleriniz olur inşallah

Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.

Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar ne enfeksiyonu acaba adı var mı
Çok şükür süt içiyor düzelir annesi sabır lazım

kizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile :KK43:(gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor :KK43:(siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye :KK43:(
Dün bizde bir hengame yaşadık bir gaz bir gaz çocukta. 3 saat kesintisiz emzirdim emmesede memeden çektiğinde cigligi bastı. En son babası kucağına alınca sustu gece 2 mı neydi ama kollarım koptu kaç saat. Evet lohusalikta berbat bisey. Allah kolaylik versin canim

Kizkar bugun bi arkadasim bebek.dogar dogmaz 1 kaşik nar suyu icirin asla gaz olmaz dedi kendi bebeginde denemiz bu konuda bilgisi olan var mi ?
Maden suyunun gazını alıp icirin hiç gazı olmaz dedi hemşire ama güvenemedim ya olsunda gazlı olsun ne yapalım

Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün ❤️
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü spinal sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı bekleyen annelerin başına inşallah. Bebek doğduğundan beri sayfayı pek takip edemiyorum durumum idare eder çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ne yapsam bir türlü geçmedi halim çok fena. Spinal sezaryen olupta benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba :KK43:
Hayırlı olsun canım gözün aydın kahve içtin mi iyi geliyor diyorlar doktorunun verdiği ağrı kesici ilaçlarını kullan inşallah en kısa zamanda toparlarsin

Takvimi bitirdim :halay: artık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim :anneadayı:
canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
artik günü doldurdun bebisin de sende iyi olun
birkaçgün daha sabir ..
allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah

Canım hiiiç sıkma canını bir arkadasta da dr gelişme geriliği var dedi perinatolog takip etti hep 3 buçuk kilo doğdu gayet sağlıklı benim hiç bir sorun yoktu 2600 doğum yaptım hiç belli olmuyo canım benim rahim kapalı bir kutu sen içini hep ferah tut zaten dopumuna da az kalmıs :)
saol canım ben kiloyu sıkıntı etmiyorum zaten artuk ilk sıralar çok sıkıntı yapıyordum ama kalbindeki sivi problem cikarmasin zayıf olmasına raziyim zaten dedigin gibi doğuma az kaldi insallah doğduğunda bizde görecez nasil olduguna ultrasonda yanılma falan olabiliyor cunku

X