- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım benim inşallah allah razı olsun kardeşimMerhaba sızın yazdıklarnızı okurken kızımdakı pütün heycanımı yeniden yaşadım inşallah hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumdainşallah canım benim inşallah allah razı olsun kardeşim
Senin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım
mj tekrari
cuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benimSenin doğumnada bişey kalmamış fazla kendini sıkma. Benim doğumum cok kolaydı umarım benımkı kadar kolay bır doğum olur bu arada epuduralı düşün derım normal doğumda
Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsıncuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benim
hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah...
benim bebeği aldiktan sonra sol tupude alacaklar, tüp genislemesi var 7 santimlik kist olustu enfeksiyon dan dolayı
hayırlısı Allah'tan...
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer..
benim budurumdan dolayi arti
kalpte ritim bozukluğundan genel anesteziye ile uyutacaklar
aminnn inşallah canım benim inşallah allah razı olsun ..Sağ ol canım inşallah senin ameliyat çok güzel çok kolay geçer hayırlısıyla kucağına alırsın
Hayırlısı önemli olan bebeğıne kavuşman, senın ve bebeğın icin en hayırlısı neyse o olsun inşallahcuma gunu sezeryanla dogum olacak canım benim
hayırlısı ile saglikla gelsin inşallah...
benim bebeği aldiktan sonra sol tupude alacaklar, tüp genislemesi var 7 santimlik kist olustu enfeksiyon dan dolayı
hayırlısı Allah'tan...
inşallah dogumumda amaliyatimda iyi geçer..
benim budurumdan dolayi arti
kalpte ritim bozukluğundan genel anesteziye ile uyutacaklar
Yürüyüş falan yapıyor musun ? Nst de sancin falan çıkıyor mu?Takvimi bitirdim artık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
Cok tsk ederim canlarim.Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Aa doğumda mi anlaşıldı çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Valla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymişNasıl oldun canım durumun nasıl
Canım canım çok geçmiş olsun nasıl birşey atlattın sen öyle rabbim evladına bağışlasın şimdi iyisindir umarımValla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymiş
canım benim dun aksam senin haberini aldik ya aklimda kalmis sabah ruyamda benim kalpte sotun cikmis bebeği vermisler beni vermiyorlar bi operasyon daha gecirekmisim esim kapida bekliyor ben uyanmisim ama heran uyutacaklar kalp doktorunu bekliyorlar zorla uyandim sanki o anı yaşıyordum ..Valla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymiş
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sen doğum yaptın mı@gbasakoglu S Saaraa @Senna34 IHLAMUR CAYIM
Kızlar Allah sağlıkla analı babalı büyütsün bebeklerinizi. Gözünüz aydın :)
maşallah hangi ara 9 günlük oldunuz nasilda geçmiş yaaaHanımlar hayırlı akşamlar
Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü
Bizim 9. Gün ama halen düşmedi
Bizim 7. Gün düştüHanımlar hayırlı akşamlar
Benim 7. Gün düştü 3 haftaya kadar normalmiş düşmemesi canım doktor bana öyle dediHanımlar hayırlı akşamlar
Benim kızmın 14 gununde duştu endişelenmeHanımlar hayırlı akşamlar