Yürüyüş falan yapıyor musun ? Nst de sancin falan çıkıyor mu?Takvimi bitirdimartık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüş falan yapıyor musun ? Nst de sancin falan çıkıyor mu?Takvimi bitirdimartık millet dalga geçiyor benimle herhalde 2 3 yaşına gelince doğar diye aynı bedende mutluyuz dedim
![]()
Cok tsk ederim canlarim.Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Aa doğumda mi anlaşıldı çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin![]()
Valla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymişNasıl oldun canım durumun nasıl
Canım canım çok geçmiş olsun nasıl birşey atlattın sen öyle rabbim evladına bağışlasın şimdi iyisindir umarımValla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymiş
canım benim dun aksam senin haberini aldik ya aklimda kalmis sabah ruyamda benim kalpte sotun cikmis bebeği vermisler beni vermiyorlar bi operasyon daha gecirekmisim esim kapida bekliyor ben uyanmisim ama heran uyutacaklar kalp doktorunu bekliyorlar zorla uyandim sanki o anı yaşıyordum ..Valla öldürmedi ama süründürdü. Kapida bekleyen yakinlarima dr masada kalabilir demiş. Gerisini siz düşünün... Bi ciktim hersez agliyo. Ilk szrynda olmus. Cok nadir biseymiş
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sen doğum yaptın mı@gbasakoglu S Saaraa S Senna34IHLAMUR CAYIM
Kızlar Allah sağlıkla analı babalı büyütsün bebeklerinizi. Gözünüz aydın :)
maşallah hangi ara 9 günlük oldunuz nasilda geçmiş yaaaHanımlar hayırlı akşamlar
Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü
Bizim 9. Gün ama halen düşmedi
Bizim 7. Gün düştüHanımlar hayırlı akşamlar
Benim 7. Gün düştü 3 haftaya kadar normalmiş düşmemesi canım doktor bana öyle dediHanımlar hayırlı akşamlar
Benim kızmın 14 gununde duştu endişelenmeHanımlar hayırlı akşamlar
Bende yıkamadım csnım bence sende yıkamaya gobek bagi dusmeden yikanmaz mis
ama kw dem yikiyor
ben yikanmazmis dedim oyle olmaz dedi hastsneden gelince yikayacak
sizler ne yaptinuz yikadiniz mi gobek bağı dusmeden
Kaç gün oldu canım Doğum yapalıKızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba![]()
11 inde doğum yaptım 2 gün oldu daha ama nasıl oluyoda sadece cocuk kşlosu kadar kilo veriyorum suyuna ne oldu eşine ne olduKaç gün oldu canım Doğum yapalı
Csnım daha erken ben 15 gün oldu 9 kilo verdim verirsin merak etme11 inde doğum yaptım 2 gün oldu daha ama nasıl oluyoda sadece cocuk kşlosu kadar kilo veriyorum suyuna ne oldu eşine ne oldu
İnşallah 18inde doğum canım :)Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Sen doğum yaptın mı