Iyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,
Yasadiklarimi yazayim destek olur isallsh size de; sabah 5 de hastanedeydik bebek hep ters donuktu fakat kanala hic girmemisti hastanede girdi 2 cm aciklik, 2 saatte 5 cm 4, 3 saatte 8 cm e cikti, bebegim suyunu patlattilar kakasini yapmis dediler, doktorum normal dogumu cok destekledi Allah ondan bin razi olsun, 10 cm i acikligim gormesi durumunda doguma alcagini ama kaka olayimdan oturu cok beklemek istemedigi riskli oldugunu soledi bana yarim saat sure verdi, bu surede yapmam gereken beni nst ye bagladilar her sanci geldiginde ikinmak, 2 cm daha actigim takdirde normal dogum, o ara epidural vuruldu, esimin buyuk destegiyle catlayana kadar ikindim ve 10 cm i gorduk, dogumum yarım saat surdu (üc kişi ittirdi ben minyon um bu arada gogus altımda hala morlukşar var ve ağrıyor) nese cocuk geldi kalasınıcok az yutmuş ve cigere inmemiş allah a şükür midesi yıkandı akşama kdr yeni doğan ünitesinde kaldı aksama kavuştuk, herkese iyi dilekleri be duaları için teşekkür ederim