Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy canım benim geçmiş olsunCnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.Beslenme güçlüğü ve enfeksiyon doğumdan sonra mi oldu acaba. İkinize de cok geçmiş olsun canim
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallahGecmis olsun dilara umarim en kisa surede evinizde saglicakla olursunuz
Çok geçmiş olsun geçecek arkadaşım... Bebeğinle eve gelip of uyumuyor diye yakınacaksın İnşallah...Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah
Maşallah Allah analı babalı büyütsün... Sana da geçmiş olsun...Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Cok su içilmesi gerek derler canım bol bol su içMerhaba arkadaşlar pazartesi günü spinal sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı bekleyen annelerin başına inşallah. Bebek doğduğundan beri sayfayı pek takip edemiyorum durumum idare eder çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ne yapsam bir türlü geçmedi halim çok fena. Spinal sezaryen olupta benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba
Bugun evimizdeyiz iyidi cok zordu diyemem cunku kizim kucsgimda deger iyiyiz sukur bizMutlaka oyledir bazen insan sabirsizlaniyor iste sen nasilsin bebegin nasil eve ciktiniz mi ? Nasil bi duygu cok zormu
Hayirli olsun canimMerhaba arkadaşlar pazartesi günü spinal sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı bekleyen annelerin başına inşallah. Bebek doğduğundan beri sayfayı pek takip edemiyorum durumum idare eder çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ne yapsam bir türlü geçmedi halim çok fena. Spinal sezaryen olupta benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba
Hayirli olsun Allah saglikla büyütmeyi nasip etsinKızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Bebegin doğdu mu canım gözün aydınBugun evimizdeyiz iyidi cok zordu diyemem cunku kizim kucsgimda deger iyiyiz sukur biz
Evet canim dun dogdu 15.38 deBebegin doğdu mu canım gözün aydın
Allah analı babali buyutsun inşallah canım darısı bize inşallahEvet canim dun dogdu 15.38 de
Sağol canım teşekkür ederimHayirli olsun canim
Slm kzlar gece sancim basladi hafif sabh 4 te siddetlendi 10 da 5 dakkada 1 geldi hastaneye geldim samcim vardi acilmam yoktu cik disari 1 saat sonra gel dedi gittim 3 cm acilmam vardi sonra yatirdilar dogumhanede sancimla acilmam oldu 15.30da kizim dogdu sancimla dogurdum 2 dikis atildi oda kizimin basi cikarken yirtildi diye cok sukur aldim kizimi kucagima darisi doguramayanlarin basina :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerede dua et güzel haberlerini bekliyoruz
Evet kizlar gece sancilarim 5 dk da bir olmaya basladi gece 5 de hastaneye geldik nst ye baglandim agri cikti merak edenlere nts resmini de eke ekledim, cati yapildi bebek kanala girmis 2 cm acilma varmis doktor yatis verdi dualarini esirgemeyin, bu arada 40+2 yim
Allah bir avazda kurtarsin canim allahin izniyle hemen dogurup bebegini kucagina alicaksin
Az kaldı sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Dualarım seninle.
Maşallah ya hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun darısı bebişlerini bekleyen bütün annelere
allah'ım kurtasin bir avazda inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız...
rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerede dua et güzel haberlerini bekliyoruz
Ol kuzum darisi basiniza insallahNe güzel rahat bir doğum olmuş gözün aydın sağlıklı güzel günlerde büyüt inşllh