2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bugun doktor kontrolunde sedyeden kalkarken dengesiz bir kalkış yaptım karın üstüme baskı yaparak o kadar dikkat ederdimki bir anda düzgün kalkamadım ve bebişin hareketleri yok denicek kadar az kanama falan yok bir An çok baskı hissettim çok üzüldüm bukalkıştan ötürü bişey olurmu ki kendimi yedim bitirdim çok üzgünüm bişey olmuşmudur oysa nst de falan herşeyi çok güzeldi

Kızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba :KK43:

Kızlar çok kafama takdığım birşey var lütfen tecrübenize dayanara yorumlayın, ben hamile kalmadan önce 48 kiloydum, doğuma 61,5 ile girdim, şuan 58 kiloyum göbeğim olduğu gibi duruyor ayaklarım şiş , ben zatan 3,5 kilo bebiş doğurdum normal doğum hemde , ee bunun suyu eşi hiç kilo gitmemiş neden acaba :KK43:
Kaç gün oldu canım Doğum yapalı

Kizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu :KK61:

Bugun hastaneyı degıstırdım kızlar doktor iyi cana yakın basıma geleni anlattım sorun degıl takibi yaparız dedı benimkinın hala gelmeye niyeti yok 3400 gram olmus haftaya tekrar gel o arada su falan gelırse hemen gel ama sanmıyorum dedı daha 10 gunun var dedı

Kizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu :KK61:

Stres yapma sütünün geleceğini emzireceğini düşün
Bol sıvı bol yeşillik
Bulgur pilavı un kurabiyesi

kw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dedi
bende birsey diyemedim sonucta kac tane cocuk büyüttü
Göbeğıne su kacmadığı surece sorun olmaz korkma ama ben kızımda 14 gün göbek bağı düşmedi .düsdükden sonra yıkadık o zamanda yıne qobek bandı taktık ve göbeğıne su kacmamasına dıkat etık

X