Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıı haberim yoktu sen hangisine gidiyorsunEvet canım bende antepteyim ondan sordum
Kizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu![]()
kw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dediBende yıkamadım csnım bence sende yıkama
Göbeğıne su kacmadığı surece sorun olmaz korkma ama ben kızımda 14 gün göbek bağı düşmedi .düsdükden sonra yıkadık o zamanda yıne qobek bandı taktık ve göbeğıne su kacmamasına dıkat etıkkw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dedi
bende birsey diyemedim sonucta kac tane cocuk büyüttü
Sen bilirsin csnım benimkw dem birdefa yıkacakmış illaki yikiycam dedi
bende birsey diyemedim sonucta kac tane cocuk büyüttü
Anka hastanesi gidiyorum bana yakin olduğuicinHıı haberim yoktu sen hangisine gidiyorsun
Bizimde 10. Gün sanırım düştü canım normalHanımlar hayırlı akşamlar
Bebeklerinizin göbek bağı düştü mü
Bizim 9. Gün ama halen düşmedi
Vayyy tam gününde harikasın :)Kızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden![]()
Hadi hayirlisiyla kolay dogumun olsun insallahKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden![]()
Allah sağlıcakla kurtarsın kolay doğumlarKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden![]()
Bamya, incir kürü,yeşil yapraklı sebzeler ,3 lt su günde,rezene,dereotu arttirir. Maydanoz ,tuzlu ,ve turşu sutu keser derler inşallah bollasir sütünKizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu![]()
Cnm ben doğuma gittiğim kiloyla döndüm. 14 gün oldu yeni 3 kilosunu verdim. Endişelenme11 inde doğum yaptım 2 gün oldu daha ama nasıl oluyoda sadece cocuk kşlosu kadar kilo veriyorum suyuna ne oldu eşine ne oldu
Humana tee içtin mı cnm ? Bol şu tüket. Hurma ye boza iç ve et olsun bir ogunundeKizlar 11 gun oldu bugun hala dogru duzgun sutum gelmedi içmedigim sey kalmadı çok caresiz hissediyorum kendimi önerebilceginiz bisiler varmi zaten gazli bi bebek hem ona uzuluyorum hem sute butun dengem bozuldu![]()
Henüz dogurmadım canımArkadaslar haberi olan var mimeltem_kaya dogurdu mu onun da çok az kalmıştı
Hadi gözün aydin canım kolayca doğurur sağlıkla kucagina alırsın insallah dualarimiz seninleKızlar suyum geldi dua beklerim hepinizden![]()
Henüz dogurmadım canımsen nasılsın sende dogurmadin sanirim
![]()