- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Amin canim :)Allah analı babali buyutsun inşallah canım darısı bize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim :)Allah analı babali buyutsun inşallah canım darısı bize inşallah
Iyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,
Yasadiklarimi yazayim destek olur isallsh size de; sabah 5 de hastanedeydik bebek hep ters donuktu fakat kanala hic girmemisti hastanede girdi 2 cm aciklik, 2 saatte 5 cm 4, 3 saatte 8 cm e cikti, bebegim suyunu patlattilar kakasini yapmis dediler, doktorum normal dogumu cok destekledi Allah ondan bin razi olsun, 10 cm i acikligim gormesi durumunda doguma alcagini ama kaka olayimdan oturu cok beklemek istemedigi riskli oldugunu soledi bana yarim saat sure verdi, bu surede yapmam gereken beni nst ye bagladilar her sanci geldiginde ikinmak, 2 cm daha actigim takdirde normal dogum, o ara epidural vuruldu, esimin buyuk destegiyle catlayana kadar ikindim ve 10 cm i gorduk, dogumum yarım saat surdu (üc kişi ittirdi ben minyon um bu arada gogus altımda hala morlukşar var ve ağrıyor) nese cocuk geldi kalasınıcok az yutmuş ve cigere inmemiş allah a şükür midesi yıkandı akşama kdr yeni doğan ünitesinde kaldı aksama kavuştuk, herkese iyi dilekleri be duaları için teşekkür ederim
hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün saglikla mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu geçmiş olsun canım benimIyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,
Yasadiklarimi yazayim destek olur isallsh size de; sabah 5 de hastanedeydik bebek hep ters donuktu fakat kanala hic girmemisti hastanede girdi 2 cm aciklik, 2 saatte 5 cm 4, 3 saatte 8 cm e cikti, bebegim suyunu patlattilar kakasini yapmis dediler, doktorum normal dogumu cok destekledi Allah ondan bin razi olsun, 10 cm i acikligim gormesi durumunda doguma alcagini ama kaka olayimdan oturu cok beklemek istemedigi riskli oldugunu soledi bana yarim saat sure verdi, bu surede yapmam gereken beni nst ye bagladilar her sanci geldiginde ikinmak, 2 cm daha actigim takdirde normal dogum, o ara epidural vuruldu, esimin buyuk destegiyle catlayana kadar ikindim ve 10 cm i gorduk, dogumum yarım saat surdu (üc kişi ittirdi ben minyon um bu arada gogus altımda hala morlukşar var ve ağrıyor) nese cocuk geldi kalasınıcok az yutmuş ve cigere inmemiş allah a şükür midesi yıkandı akşama kdr yeni doğan ünitesinde kaldı aksama kavuştuk, herkese iyi dilekleri be duaları için teşekkür ederim
Benimkide bazen 3 hafta bazen 2 hafta oluyor zaten inşallah bu. Defa uyumlu çıkarda kilo almış Olur dr zayıf olursa koveze koyarim dedi kalbinde de sivi var ondan dolayı canım bu arada saol sordugun için bebeğinin iyi olmasına çoksevindim
Çarşamba günü gidicem canimTekrar ne zaman gideceksin canım
Canım haz sancısı olabilir kolik deniyor heralde en gec 3 aya kendinden geçiyor göğüs ucu içinde silikpn göğüs uçları var cok acıdığında onu kullanabilirsin zor canım ama hepsi geçecek İnşAllah yeter ki sağlıklı olsunlar :)kizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile (gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor (siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye (
Canım hiiiç sıkma canını bir arkadasta da dr gelişme geriliği var dedi perinatolog takip etti hep 3 buçuk kilo doğdu gayet sağlıklı benim hiç bir sorun yoktu 2600 doğum yaptım hiç belli olmuyo canım benim rahim kapalı bir kutu sen içini hep ferah tut zaten dopumuna da az kalmıs :)iki hafta önce gittim kalbi falan hala ayni gelişimde en son geri idi çarşamba günü tekrar gidicem 3hafta geride cikiyor kilomuzda 1800 du inşallah bu gidişimde gelişimi düzelmiştir çok hareketli bir bebek genelde nette gelişme geriliği olan bebekler hareketsiz olur sakin olur diyo ama bilmiyorum hayirlisi
Cok geçmiş olsun canım İnşAllah cıkacak bebeğin de biran önce :)Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah
Cok geçmiş olsun canım gözün aydın: )Iyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,
Saol cnm benim. Extra durumun dışındaoyy canım benim geçmiş olsun
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah
sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
onemli olan yaninda olmasi
inşallah sende bebeğinde iyisinizdir..
rabbim senide bebeginide korusun
ailenle mutlu huzurlu olun inşallah
Ilk szrynda olmusSezeryandan sonra mi yapisma olmuş canım. Cok geçmiş olsun. Bebeğin nasıl iyi mi. Gözün aydin Allah anali babalı büyütsün :)
Gecmis olsun cnm bebegin nasil sen nasilsin yurudun mu
Gözünüz aydın geçmiş olsun kızını da sağlıkla büyütürsun inşallahIyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,
Evet cnm. 1000de 1 görulen biseymisHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Aa doğumda mi anlaşıldı çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Gozun aydin canim darisi pazartesi bana olsun insallah.....Iyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,