2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bebişleki son durumu aktarayım , küvezden geldigi gibi memeyi tuttu brn emzirdim süt geliyor sanıyordum gelmiyormus bebek bi güzel emiyo ama memeden cekince alıyor dün hiç uyutamadk bugünde uyutamıyoruz, bebek uyumuyor mama takviyesi yapıoruz bu sebeple ama uyku problemini çözemiyorz , ağlıyor sürekli ne yapcaz tecrübelerinizi paylasabilir misiniz

Gözün aydı Herkes yavaş yavaş doğruyor sen de atlatmışsın şükür sağlıklı mutlu günlerde büyüt darısı bizim başımıza acaip merak içindeyim ben ne yaparım acaba herşeyin hayırlısı

hadi gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün saglikla mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu geçmiş olsun canım benim

Tekrar ne zaman gideceksin canım

Canım haz sancısı olabilir kolik deniyor heralde en gec 3 aya kendinden geçiyor göğüs ucu içinde silikpn göğüs uçları var cok acıdığında onu kullanabilirsin zor canım ama hepsi geçecek İnşAllah yeter ki sağlıklı olsunlar :)

Canım hiiiç sıkma canını bir arkadasta da dr gelişme geriliği var dedi perinatolog takip etti hep 3 buçuk kilo doğdu gayet sağlıklı benim hiç bir sorun yoktu 2600 doğum yaptım hiç belli olmuyo canım benim rahim kapalı bir kutu sen içini hep ferah tut zaten dopumuna da az kalmıs :)

Cok geçmiş olsun canım İnşAllah cıkacak bebeğin de biran önce :)

Cok geçmiş olsun canım gözün aydın: )

Saol cnm benim. Extra durumun dışında
Spnl szryn cok rahatti

Gözünüz aydın geçmiş olsun kızını da sağlıkla büyütürsun inşallah

Gozun aydin canim darisi pazartesi bana olsun insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…