2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım haz sancısı olabilir kolik deniyor heralde en gec 3 aya kendinden geçiyor göğüs ucu içinde silikpn göğüs uçları var cok acıdığında onu kullanabilirsin zor canım ama hepsi geçecek İnşAllah yeter ki sağlıklı olsunlar :)

Canım hiiiç sıkma canını bir arkadasta da dr gelişme geriliği var dedi perinatolog takip etti hep 3 buçuk kilo doğdu gayet sağlıklı benim hiç bir sorun yoktu 2600 doğum yaptım hiç belli olmuyo canım benim rahim kapalı bir kutu sen içini hep ferah tut zaten dopumuna da az kalmıs :)

Cok geçmiş olsun canım İnşAllah cıkacak bebeğin de biran önce :)

Cok geçmiş olsun canım gözün aydın: )

Saol cnm benim. Extra durumun dışında
Spnl szryn cok rahatti

Gözünüz aydın geçmiş olsun kızını da sağlıkla büyütürsun inşallah

Gozun aydin canim darisi pazartesi bana olsun insallah.....

Gözüm aydın canım Sağlıkla hayırla büyüsün inşallah
Merak etme canım sütün gelir rezene çayı iç su iç stres yapma bol sütlü günleriniz olur inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlar ne enfeksiyonu acaba adı var mı
Çok şükür süt içiyor düzelir annesi sabır lazım

Dün bizde bir hengame yaşadık bir gaz bir gaz çocukta. 3 saat kesintisiz emzirdim emmesede memeden çektiğinde cigligi bastı. En son babası kucağına alınca sustu gece 2 mı neydi ama kollarım koptu kaç saat. Evet lohusalikta berbat bisey. Allah kolaylik versin canim

Kizkar bugun bi arkadasim bebek.dogar dogmaz 1 kaşik nar suyu icirin asla gaz olmaz dedi kendi bebeginde denemiz bu konuda bilgisi olan var mi ?
Maden suyunun gazını alıp icirin hiç gazı olmaz dedi hemşire ama güvenemedim ya olsunda gazlı olsun ne yapalım

Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Hayırlı olsun canım gözün aydın kahve içtin mi iyi geliyor diyorlar doktorunun verdiği ağrı kesici ilaçlarını kullan inşallah en kısa zamanda toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…