- Emoji Skoru
- 485
- Puanlar
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende gaziantepte idin degilmi hangi hastaneye gidiyorsun antepte isen
iki hafta önce gittim kalbi falan hala ayni gelişimde en son geri idi çarşamba günü tekrar gidicem 3hafta geride cikiyor kilomuzda 1800 du inşallah bu gidişimde gelişimi düzelmiştir çok hareketli bir bebek genelde nette gelişme geriliği olan bebekler hareketsiz olur sakin olur diyo ama bilmiyorum hayirlisiCanim bebeginin durumu nasil en son ne zaman gittinne dedi doktorun
Amin canım Insallah cok sagolsağlık olsun canım benim hakkinizda hayırlısı olsun inşallah bebisin sağlıkla kucagina almak nasip olsun
iki hafta önce gittim kalbi falan hala ayni gelişimde en son geri idi çarşamba günü tekrar gidicem 3hafta geride cikiyor kilomuzda 1800 du inşallah bu gidişimde gelişimi düzelmiştir çok hareketli bir bebek genelde nette gelişme geriliği olan bebekler hareketsiz olur sakin olur diyo ama bilmiyorum hayirlisi
Cnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayimİnşallah sağlıkla hayırla gelmiştir bebekler kızlar nasılsınız durumunuz nasıl
Cnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
Gecmis olsun cnm bebegin nasil sen nasilsin yurudun muCnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünCnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
Bana diyorsan Antep canım sankoSende gaziantepte idin degilmi hangi hastaneye gidiyorsun antepte isen
Benimkide bazen 3 hafta bazen 2 hafta oluyor zaten inşallah bu. Defa uyumlu çıkarda kilo almış Olur dr zayıf olursa koveze koyarim dedi kalbinde de sivi var ondan dolayı canım bu arada saol sordugun için bebeğinin iyi olmasına çoksevindimBenim oğlumda 2 bazen 3 hafta geri çıkıyordu ilk defa bu hafta 10 güne düştü bide 15 gün önce 2 kilo demislerdi bu hafta gittiğimde 3 kilo dedi doktor. İnşallah senin de öyle olur canım.
Bide hareketleri azalmaya basladi benimkinin normalmis az kaldi ya doğuma. Seninde öyle olursa korkma canım.
Kalbi icin delikten mi supheleniyorlar ne diyorlar
Evet canım bende antepteyim ondan sordumBana diyorsan Antep canım sanko
oyy canım benim geçmiş olsunCnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.Beslenme güçlüğü ve enfeksiyon doğumdan sonra mi oldu acaba. İkinize de cok geçmiş olsun canim
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallahGecmis olsun dilara umarim en kisa surede evinizde saglicakla olursunuz
Çok geçmiş olsun geçecek arkadaşım... Bebeğinle eve gelip of uyumuyor diye yakınacaksın İnşallah...Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah
Maşallah Allah analı babalı büyütsün... Sana da geçmiş olsun...Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş