2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay canım durumlarimiz benzer. Bana da erken doğum riski dediler simdi günüm aşacak :KK48: Geçen ay üç farklı doktor üç farklı kilo söylediler :sinirli::sinirli:
Hepsi değişik canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin kötü insanlardan korusun
Doğum yaptım kizlar biz iyiyiz hepinize iyi dogumlar diliyorum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün darısı başımıza inşallah

kizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile :KK43:(gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor :KK43:(siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye :KK43:(

kizlar bebisleriniz ne durumda.hic bisey hamilelikte dusundugum gibi olmuyor malesef.lohusalik baska bir durum zaten.dun aksam 3 saate yakin hungur hungur agladim.bebegim ilk zamanlar gece uyumuyordu hep emmek istiyordu.simdi gunduzde durmuyo aglamaya alisti sanirim oyle bi agliyo ki dersin bi yeri kirildi.dun yarikirkimiz cikti ayakta sallamaya kucakta gezdirmeye basladik bile :KK43:(gogus acimda fena.kucagima bile aldigimda goguslerim aciyor :KK43:(siz nasil bas ediyosunuz bebeklerinizle.dun gece saat 12ydi annemle banyo yaptirdik uyusun diye :KK43:(
Canım çocuk büyütmek kolay degil ki neden ağlıyor acaba kolik mi gazı mi var aç mı diye düşünürsün 1 2 yaşına kadar zor valla ondan sonra iyice rahatliyorsun sağlıklı olsunda geçer bu günler annesi

benimkiler gazli bebekti kucagimda sabahlara kadar gezdiriyorduk gazdan mi acaba inşallah iyi olsun sağlıkla huzurla büyütün

Canim bebeginin durumu nasil en son ne zaman gittinne dedi doktorun
iki hafta önce gittim kalbi falan hala ayni gelişimde en son geri idi çarşamba günü tekrar gidicem 3hafta geride cikiyor kilomuzda 1800 du inşallah bu gidişimde gelişimi düzelmiştir çok hareketli bir bebek genelde nette gelişme geriliği olan bebekler hareketsiz olur sakin olur diyo ama bilmiyorum hayirlisi

iki hafta önce gittim kalbi falan hala ayni gelişimde en son geri idi çarşamba günü tekrar gidicem 3hafta geride cikiyor kilomuzda 1800 du inşallah bu gidişimde gelişimi düzelmiştir çok hareketli bir bebek genelde nette gelişme geriliği olan bebekler hareketsiz olur sakin olur diyo ama bilmiyorum hayirlisi

Benim oğlumda 2 bazen 3 hafta geri çıkıyordu ilk defa bu hafta 10 güne düştü bide 15 gün önce 2 kilo demislerdi bu hafta gittiğimde 3 kilo dedi doktor. İnşallah senin de öyle olur canım.
Bide hareketleri azalmaya basladi benimkinin normalmis az kaldi ya doğuma. Seninde öyle olursa korkma canım.
Kalbi icin delikten mi supheleniyorlar ne diyorlar

Cnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim

Sezeryandan sonra mi yapisma olmuş canım. Cok geçmiş olsun. Bebeğin nasıl iyi mi. Gözün aydin Allah anali babalı büyütsün :)

Benim oğlumda 2 bazen 3 hafta geri çıkıyordu ilk defa bu hafta 10 güne düştü bide 15 gün önce 2 kilo demislerdi bu hafta gittiğimde 3 kilo dedi doktor. İnşallah senin de öyle olur canım.
Bide hareketleri azalmaya basladi benimkinin normalmis az kaldi ya doğuma. Seninde öyle olursa korkma canım.
Kalbi icin delikten mi supheleniyorlar ne diyorlar
Benimkide bazen 3 hafta bazen 2 hafta oluyor zaten inşallah bu. Defa uyumlu çıkarda kilo almış Olur dr zayıf olursa koveze koyarim dedi kalbinde de sivi var ondan dolayı canım bu arada saol sordugun için bebeğinin iyi olmasına çoksevindim

X