2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizkar bugun bi arkadasim bebek.dogar dogmaz 1 kaşik nar suyu icirin asla gaz olmaz dedi kendi bebeginde denemiz bu konuda bilgisi olan var mi ?

Cnm melegime kavustum cok şükür. Benim rahimde yapışma olmuş. Cok kritik şeyler atlatmisim. Şimdi kontrol altindayim
oyy canım benim geçmiş olsun
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah
sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu
onemli olan yaninda olmasi
inşallah sende bebeğinde iyisinizdir..
rabbim senide bebeginide korusun
ailenle mutlu huzurlu olun inşallah

Beslenme güçlüğü ve enfeksiyon doğumdan sonra mi oldu acaba. İkinize de cok geçmiş olsun canim
Enfeksiyon benden gecen bisey gebelik boyunca enfeksiyonum.hic bitmedi benm. Bitiremedik. Oda bebege gecmis. Deger en yuksek 4 olmaliyken 29 cikti cikarmadilar hastaneden o kaldi ben eve geldm sut sagip goturuorum smdi. Beslenme guclugu zaten alinmasinin asil sebebiydi. Memeyi tutmuyodu mamayi kusuyodu. Ama onu cozduler smdi memeyi tutmasa da sagilani yada mamayi cikarmiyo.
Gecmis olsun dilara umarim en kisa surede evinizde saglicakla olursunuz
Tesekkur ederim canim. Sende saglikla kavusursun insallah

Çok geçmiş olsun geçecek arkadaşım... Bebeğinle eve gelip of uyumuyor diye yakınacaksın İnşallah...
Benimkide aynı solunum -enfeksiyon - sarılık derken 11 gün kaldı şimdi maşallah cok iyi ... Darısı başına canım...

Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Maşallah Allah analı babalı büyütsün... Sana da geçmiş olsun...

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü spinal sezaryenle bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı bekleyen annelerin başına inşallah. Bebek doğduğundan beri sayfayı pek takip edemiyorum durumum idare eder çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ne yapsam bir türlü geçmedi halim çok fena. Spinal sezaryen olupta benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı acaba

Cok su içilmesi gerek derler canım bol bol su iç

Hayirli olsun canim

Kızlar bizde bu gün oglen onikide bebişimizi sezeryan la kucagımıza aldık dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler. Allaha şükür heesey yolunda darısı bekliyen tüm annelerin başına inş
Hayirli olsun Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin

Ne güzel rahat bir doğum olmuş gözün aydın sağlıklı güzel günlerde büyüt inşllh

Iyi geceler kizlar, 11 i saat 13.15 de epidural normal dogum ile kizimi kucagimiza aldik 3425 gr 50 cm allah hepinize nasip eder isallah,
Yasadiklarimi yazayim destek olur isallsh size de; sabah 5 de hastanedeydik bebek hep ters donuktu fakat kanala hic girmemisti hastanede girdi 2 cm aciklik, 2 saatte 5 cm 4, 3 saatte 8 cm e cikti, bebegim suyunu patlattilar kakasini yapmis dediler, doktorum normal dogumu cok destekledi Allah ondan bin razi olsun, 10 cm i acikligim gormesi durumunda doguma alcagini ama kaka olayimdan oturu cok beklemek istemedigi riskli oldugunu soledi bana yarim saat sure verdi, bu surede yapmam gereken beni nst ye bagladilar her sanci geldiginde ikinmak, 2 cm daha actigim takdirde normal dogum, o ara epidural vuruldu, esimin buyuk destegiyle catlayana kadar ikindim ve 10 cm i gorduk, dogumum yarım saat surdu (üc kişi ittirdi ben minyon um bu arada gogus altımda hala morlukşar var ve ağrıyor) nese cocuk geldi kalasınıcok az yutmuş ve cigere inmemiş allah a şükür midesi yıkandı akşama kdr yeni doğan ünitesinde kaldı aksama kavuştuk, herkese iyi dilekleri be duaları için teşekkür ederim

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerede dua et güzel haberlerini bekliyoruz

Allah bir avazda kurtarsin canim allahin izniyle hemen dogurup bebegini kucagina alicaksin

Az kaldı sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Dualarım seninle.

Maşallah ya hayırlı doğumlar Allah yardımcın olsun darısı bebişlerini bekleyen bütün annelere

allah'ım kurtasin bir avazda inşallah
inşallah güzel haberlerini alırız...
rabbim sağlıkla kucagina almayı nasıp etsin inşallah

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerede dua et güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…