- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.441
Yogurdu inek sütü ile mi mayaladin. Bir yaşından önce vermeyin diyorlar neyle yapcam yoğurdu ben
Canım ben devam sütünden mayalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogurdu inek sütü ile mi mayaladin. Bir yaşından önce vermeyin diyorlar neyle yapcam yoğurdu ben
onu denedim uzun sure ama sutum az yagli galiba, sulu kisim baya fazla. ilk birazini disari alip sonra dedigin gibi yapiyorumCnm ben de kaldığım memeden baslayorum emzirmeye o zaman düzeliyor.
ben de merak ediyorum, yogurt icin ne sutu kullanilmali. inek mi keci mi devam sutu mu ? hos zaten daha yogurt mayalamayi da beceremedim, sut gibi oluyor yogurdum.Yogurdu inek sütü ile mi mayaladin. Bir yaşından önce vermeyin diyorlar neyle yapcam yoğurdu ben
Benim bildiğim sadece sütü direk vermiyoruz yoğurt mayalamada sıkıntı yok sütü kullanabiliriZben de merak ediyorum, yogurt icin ne sutu kullanilmali. inek mi keci mi devam sutu mu ? hos zaten daha yogurt mayalamayi da beceremedim, sut gibi oluyor yogurdum.
İlkben de merak ediyorum, yogurt icin ne sutu kullanilmali. inek mi keci mi devam sutu mu ? hos zaten daha yogurt mayalamayi da beceremedim, sut gibi oluyor yogurdum.
Saglikla kucaklarsin insallah canim bebeginine guzel ikiz gibi buyuyecekler insallahMerhaba canımm:) valla hi çok zorlanıyorum ilerde inşallah iyiki derim. Evet 15 hf hissettim ama bir ara durdu şimdi ara ara hissediyorum :)
1 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricem çok stresliyim ilk gebeliğimde erken akım kaybı görülmüştü inşallah bundada olmaz diye dua ediyorum
Devam sutunden mayalayinca cok sulu olmuyo mu canim bende acik sut bulamıyorum hiçbir yerde. Devam sutunu mayalamayi düşünüyorum daha hic yogurt yediremedim kuzumaCanım ben devam sütünden mayalıyorum
Devam sutunden mayalayinca cok sulu olmuyo mu canim bende acik sut bulamıyorum hiçbir yerde. Devam sutunu mayalamayi düşünüyorum daha hic yogurt yediremedim kuzuma
Cnm al marketten günlük şişe süt mayala mis gibi ver bebeğine. Bir yaşına kadar hergün mayalaman lazım Yani mayaladigin yoğurdu 1 gün verebilirsin ikinci gün değil. Ben hergun küçük bi kavanoz mayaliyorum. 6 buçuk aylık oldu benim kızım. Baya baya ek gıdaya geçtik biz. Corba yoğurt meyve kahvalti şeklinde. Çok şükür tadimlar bitti. Öğün olarak veriyorum herşeyi.Devam sutunden mayalayinca cok sulu olmuyo mu canim bende acik sut bulamıyorum hiçbir yerde. Devam sutunu mayalamayi düşünüyorum daha hic yogurt yediremedim kuzuma
Saglikla kucaklarsin insallah canim bebeginine guzel ikiz gibi buyuyecekler insallah
Ben günlük süt ile mayaliyorum bir çay bardağına yakın yiyorYogurdu inek sütü ile mi mayaladin. Bir yaşından önce vermeyin diyorlar neyle yapcam yoğurdu ben
Canim bizde ek gidadayiz meyveler sebzeler falan ama su yoğurt meselesini halledemedim bi tturlu. Oyle bi denicem tesekkur ederimCnm al marketten günlük şişe süt mayala mis gibi ver bebeğine. Bir yaşına kadar hergün mayalaman lazım Yani mayaladigin yoğurdu 1 gün verebilirsin ikinci gün değil. Ben hergun küçük bi kavanoz mayaliyorum. 6 buçuk aylık oldu benim kızım. Baya baya ek gıdaya geçtik biz. Corba yoğurt meyve kahvalti şeklinde. Çok şükür tadimlar bitti. Öğün olarak veriyorum herşeyi.
Devam sutunu nasil mayaliyosun canim hazir yogurtla miKaskatı olmuyo ama daha besleyici sanki açık süt tavsiye etmem malüm şarbon vs güven olmuyor. Valla bnmki yoğurt seviyo bazen meyveli veriyorum mutlaka yoğurt sebze meyve yemeli sanki öğünlerde
loru az süzdurursen yumusak olur, sonra yumurta sarisiyla tavada pisirip kucuk kucuk verebilirsin, kasikla vereceksen icine anne sutu yada mama koyup ezip kasikla verebilirsin.Sütten lor peynir yaptım ama yediremedim daha doğrusu ağzında dağıldı.
Siz neyin içine koyup yediriyorsunuz özellikle kahvaltıda? Öğlen çorba içine eklerim ama sabahları kuru kahvaltı gibi oldu?
Devam sutunu nasil mayaliyosun canim hazir yogurtla mi
loru az süzdurursen yumusak olur, sonra yumurta sarisiyla tavada pisirip kucuk kucuk verebilirsin, kasikla vereceksen icine anne sutu yada mama koyup ezip kasikla verebilirsin.
Cnm al marketten günlük şişe süt mayala mis gibi ver bebeğine. Bir yaşına kadar hergün mayalaman lazım Yani mayaladigin yoğurdu 1 gün verebilirsin ikinci gün değil. Ben hergun küçük bi kavanoz mayaliyorum. 6 buçuk aylık oldu benim kızım. Baya baya ek gıdaya geçtik biz. Corba yoğurt meyve kahvalti şeklinde. Çok şükür tadimlar bitti. Öğün olarak veriyorum herşeyi.