• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana da söyle canım, bakalım senin doktor ne diyecek
Tamm canim yazicam. Mesela bizimki pure yapma blenderdan gecirme bi kasik suyla iyice ez demisti. Ne kdr ezersem eziyim puturlu kaliyo. Ve putur gelince agzina oguruyo cocuk. Seninki 6. 7. Ay pure demis. Cok tuttum valla. Yiyemiyoki cocuk. Bende pure yapicam en azindan 1 ay daha

Kzlar benimde unibaby yenidoğan stogum bi kac haftaya bitecek. Hakkaten foyatlar cok artimis. Kizim dogdunda almistim 130 tlydi aldigim paket. Daha 6. Ayimizi bitiririz yani simdi 130 tl lik islak mendil ancak 2 ay gider gibi duruyo

daha once bilmedigim ve 3 gundur test ettigim birseyi paylasmak istiyorum. benim kizimin son 1 aydir onceden saman sarisi olan kakasi nedense yesillenmisti. ben de netten yesil kaka varsa usutuyordur diye okudum ama ne yaparsam ne kadar giydirirsem giydiriyim yesil renk gecmedi. sonra bir yerde eger bebek on sutu cok alirsa kakasi yesil olur diye okudum. 3 gundur emzirmeden once eger gogsum cok dolu ise 50ml kadar sagdim, su gibi acik renge yakin sutu disari aldim bebegimi sonra emzirdim ve 3 gundur kakasi sariya geri dondu. benim gibi bilmeyen varsa diye paylasmak istedim. yesil kaka illaki usutmus demek degilmis:super:

Kizlar benim gogsum artik cok dolmuyor hep yumus yumus. Belli zaman sonra boyle olurmus. Sizinkide oylemi. Hala tas gibi sertlesiyo mu
benim de bu aralar fazla sertlesiyor, ama bizimki cok sık emmek istemiyor artik, bir memeyi bitirip digerine gecene kadar baya bir saat geciyor.

Arkadaşlar bi sorum olacak.5.5 aylık olduk alt 2 disimiz cıktı 2 hafta önce simdi o dislerin birer bosluk yani (azi dis oluyor sanirim)iki tarafta beyazlayip hafif şişmiş gibi geldi bana elinide hep o taraflara götürüyor. Sıralama üst 2 değil mi azilar 1 yaş civarı çıkmıyor mu ? Cokta huzursuz bileniniz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Arkadaşlar bi sorum olacak.5.5 aylık olduk alt 2 disimiz cıktı 2 hafta önce simdi o dislerin birer bosluk yani (azi dis oluyor sanirim)iki tarafta beyazlayip hafif şişmiş gibi geldi bana elinide hep o taraflara götürüyor. Sıralama üst 2 değil mi azilar 1 yaş civarı çıkmıyor mu ? Cokta huzursuz bileniniz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim :)
Onlar azı değil canım köpek dişi muhtemelen bazen sırayla cikmayabilir ama muhtemelen üstten gelecektir

Kizlar benim gogsum artik cok dolmuyor hep yumus yumus. Belli zaman sonra boyle olurmus. Sizinkide oylemi. Hala tas gibi sertlesiyo mu
yok canım.bende bakmıştım,bu dediğine göğüsün terbiyesi diyorlar.göğüsler bebeğe alışınca bebegin ihtiyacı kadar süt üretiyormus

Son 2 aydır yumuş yumuş ve hangisinde süt var bilemiyorum, eskiden elleyince sertliğine göre anlardım.. bir de en son sağı mı emdi solu mu emdi o da karıştı gitti :D sütün olup olmadığını yutkunma sesinden anlıyorsun..

kızlar günde kaç tane çişli bez alıyorsunuz? oğlum birkaç kere çekip bırakıyor memeyi. gün içinde doğru dürüst emdiği yok. burnunu çekiyorum gazını da çıkarıyorum neden böyle oluyo anlamadım valla.

Tamm canim yazicam. Mesela bizimki pure yapma blenderdan gecirme bi kasik suyla iyice ez demisti. Ne kdr ezersem eziyim puturlu kaliyo. Ve putur gelince agzina oguruyo cocuk. Seninki 6. 7. Ay pure demis. Cok tuttum valla. Yiyemiyoki cocuk. Bende pure yapicam en azindan 1 ay daha
Püre ama yine de pütür bırakıyorum ben içinde, mesela meyveyi cam rendeden geçirip veriyorum sadece suyunu hiç vermedim daha, sen de kademe kademe yap madem, önce tam püre yap sonra yavaş yavaş pütürlü bırak. Bizim doktorun YouTube da ek gıda bilgilendirme videosu da var, Emel örün ek gıda diye aratırsan çıkar, bi bak istersen

kızlar günde kaç tane çişli bez alıyorsunuz? oğlum birkaç kere çekip bırakıyor memeyi. gün içinde doğru dürüst emdiği yok. burnunu çekiyorum gazını da çıkarıyorum neden böyle oluyo anlamadım valla.
Benimki de öyleydi beşinci ayda, günde üç bez ancak alıyordum, ek gıdaya erken geçtik o yüzden

Püre ama yine de pütür bırakıyorum ben içinde, mesela meyveyi cam rendeden geçirip veriyorum sadece suyunu hiç vermedim daha, sen de kademe kademe yap madem, önce tam püre yap sonra yavaş yavaş pütürlü bırak. Bizim doktorun YouTube da ek gıda bilgilendirme videosu da var, Emel örün ek gıda diye aratırsan çıkar, bi bak istersen
ben de emel hanıma götürüyorum bıdışı. üç gün kuralıyla ilerliyoruz şimdilik.son iki ayda 300 er gr alınca başladık.

6aylik asimizi oldun bugün 7 kilo 65 cm kızım ebe bingildaginin normalden büyuk ve bombeli olduğunu söyledi bı çocuk doktoru girse iyi olur dedi varmı böyle biseyle karşılaşan

Back