- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #68.401
Haydaa dur bakiyim yarın gidip sorucam sizin için kaç TL dicekCanim sen bol bol stokla gecen gecen soylemistim 25 olmus vallahi almadim bile uni wibes indirimdeydi onu aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydaa dur bakiyim yarın gidip sorucam sizin için kaç TL dicekCanim sen bol bol stokla gecen gecen soylemistim 25 olmus vallahi almadim bile uni wibes indirimdeydi onu aldim
Bana da söyle canım, bakalım senin doktor ne diyecekValla bende ttuttum bu listeyi evet baya az almis kuzucuk. Bakalm bizimde haftaya 6. Ay kontolumuz var nasil olucak
Tamm canim yazicam. Mesela bizimki pure yapma blenderdan gecirme bi kasik suyla iyice ez demisti. Ne kdr ezersem eziyim puturlu kaliyo. Ve putur gelince agzina oguruyo cocuk. Seninki 6. 7. Ay pure demis. Cok tuttum valla. Yiyemiyoki cocuk. Bende pure yapicam en azindan 1 ay dahaBana da söyle canım, bakalım senin doktor ne diyecek
benim de bu aralar fazla sertlesiyor, ama bizimki cok sık emmek istemiyor artik, bir memeyi bitirip digerine gecene kadar baya bir saat geciyor.Kizlar benim gogsum artik cok dolmuyor hep yumus yumus. Belli zaman sonra boyle olurmus. Sizinkide oylemi. Hala tas gibi sertlesiyo mu
Onlar azı değil canım köpek dişi muhtemelen bazen sırayla cikmayabilir ama muhtemelen üstten gelecektirArkadaşlar bi sorum olacak.5.5 aylık olduk alt 2 disimiz cıktı 2 hafta önce simdi o dislerin birer bosluk yani (azi dis oluyor sanirim)iki tarafta beyazlayip hafif şişmiş gibi geldi bana elinide hep o taraflara götürüyor. Sıralama üst 2 değil mi azilar 1 yaş civarı çıkmıyor mu ? Cokta huzursuz bileniniz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim :)
Bende kararsız kaldım.doğru ya o köpek dis arka iki azı olarak geçiyor durumu yazarım buraya üst normal gibi ama bakalım zaman ne göstercek :)Onlar azı değil canım köpek dişi muhtemelen bazen sırayla cikmayabilir ama muhtemelen üstten gelecektir
Evet bizimkide hic emmek istemiyor. Ve bu ay hic kilo almadi bence bakalm kac cikacakbenim de bu aralar fazla sertlesiyor, ama bizimki cok sık emmek istemiyor artik, bir memeyi bitirip digerine gecene kadar baya bir saat geciyor.
Kolayca cikartsin dişlerini yavrucukBende kararsız kaldım.doğru ya o köpek dis arka iki azı olarak geçiyor durumu yazarım buraya üst normal gibi ama bakalım zaman ne göstercek :)
yok canım.bende bakmıştım,bu dediğine göğüsün terbiyesi diyorlar.göğüsler bebeğe alışınca bebegin ihtiyacı kadar süt üretiyormusKizlar benim gogsum artik cok dolmuyor hep yumus yumus. Belli zaman sonra boyle olurmus. Sizinkide oylemi. Hala tas gibi sertlesiyo mu
Kizlar benim gogsum artik cok dolmuyor hep yumus yumus. Belli zaman sonra boyle olurmus. Sizinkide oylemi. Hala tas gibi sertlesiyo mu
Püre ama yine de pütür bırakıyorum ben içinde, mesela meyveyi cam rendeden geçirip veriyorum sadece suyunu hiç vermedim daha, sen de kademe kademe yap madem, önce tam püre yap sonra yavaş yavaş pütürlü bırak. Bizim doktorun YouTube da ek gıda bilgilendirme videosu da var, Emel örün ek gıda diye aratırsan çıkar, bi bak istersenTamm canim yazicam. Mesela bizimki pure yapma blenderdan gecirme bi kasik suyla iyice ez demisti. Ne kdr ezersem eziyim puturlu kaliyo. Ve putur gelince agzina oguruyo cocuk. Seninki 6. 7. Ay pure demis. Cok tuttum valla. Yiyemiyoki cocuk. Bende pure yapicam en azindan 1 ay daha
Benimki de öyleydi beşinci ayda, günde üç bez ancak alıyordum, ek gıdaya erken geçtik o yüzdenkızlar günde kaç tane çişli bez alıyorsunuz? oğlum birkaç kere çekip bırakıyor memeyi. gün içinde doğru dürüst emdiği yok. burnunu çekiyorum gazını da çıkarıyorum neden böyle oluyo anlamadım valla.
ben de emel hanıma götürüyorum bıdışı. üç gün kuralıyla ilerliyoruz şimdilik.son iki ayda 300 er gr alınca başladık.Püre ama yine de pütür bırakıyorum ben içinde, mesela meyveyi cam rendeden geçirip veriyorum sadece suyunu hiç vermedim daha, sen de kademe kademe yap madem, önce tam püre yap sonra yavaş yavaş pütürlü bırak. Bizim doktorun YouTube da ek gıda bilgilendirme videosu da var, Emel örün ek gıda diye aratırsan çıkar, bi bak istersen