• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
selam herkese, ıslak mendil ünibaby yeni doğan kullanıyordum, stoklar bitmek üzere.yenileri yenidoğan almaya devam etmeli miyim, bir de slepy den memnun musunuz ?

selam herkese, ıslak mendil ünibaby yeni doğan kullanıyordum, stoklar bitmek üzere.yenileri yenidoğan almaya devam etmeli miyim, bir de slepy den memnun musunuz ?
3 aydan sonra bebek ıslak mendillerine dönebilirsiniz benim de yenidoğan stoğu bitti geçen ay ben normalini aldım

Ben de unibaby yenidogan kullaniyordum ama toplu alim yapmiyorduk bittikce aliyorduk fiyati iki katina cikinca Sleepy.ye gectim burda da cok tavsiye etmislerdi simdilik memnunum

Ben de unibaby yenidogan kullaniyordum ama toplu alim yapmiyorduk bittikce aliyorduk fiyati iki katina cikinca Sleepy.ye gectim burda da cok tavsiye etmislerdi simdilik memnunum
Sleepy non yenidogani surda taş çatlasın iki ay öncesine kdr 14.90 di. 24.90 a çıktı. Son aldığım dörtlü paketi kullanıyorum. Pahalanmadan önce sarı kutu olandan stok yapmış tim bitince ona gecicem. Bezleri de kullanmayı bıraktım a101 marketlerde soffio var. Kullananları duydum aldım denedim hiç sıkıntı olmadı memnun kaldım. 17.95 fiyatı var.. Pişik yapmadı taşma sızma da yapmiyor. Sleepy bazen yapiyordu

Sleepy non yenidogani surda taş çatlasın iki ay öncesine kdr 14.90 di. 24.90 a çıktı. Son aldığım dörtlü paketi kullanıyorum. Pahalanmadan önce sarı kutu olandan stok yapmış tim bitince ona gecicem. Bezleri de kullanmayı bıraktım a101 marketlerde soffio var. Kullananları duydum aldım denedim hiç sıkıntı olmadı memnun kaldım. 17.95 fiyatı var.. Pişik yapmadı taşma sızma da yapmiyor. Sleepy bazen yapiyordu
Nasıl yani ben şuan 15 TL'ye alıyorum

Oğlumun kafasında konak çıkmış. Yeni farkettim sarı renkte. Pul pul. Çok üzüldüm ya

Resmen soygunculuk ben mahalle esnafından alıyorum 15 TL bezinide 22 ye alıyorum 3 no 48li
Civilde öyle. Bir de ben sayfa da da yazdım 24.90 olmus fiyati diye neden bu kdr pahalı diye bana cevap olarak sleepy yenidoğan fiyatı 28 TL dediler.

Resmen soygunculuk ben mahalle esnafından alıyorum 15 TL bezinide 22 ye alıyorum 3 no 48li
Kesinlikle öyle. Pahalanmadan önce 25.90 di indirimli fiyatı ise 19.90 di. Türk markası destek amaçlı alıyordum. Şimdi indirimli fiyatı 25.90 oldu.

Oğlumun kafasında konak çıkmış. Yeni farkettim sarı renkte. Pul pul. Çok üzüldüm ya
benimkinin de 5 aylikken cikmisti, hala da biraz kaldi, hepsi gecmedi. burada arkadaslar banyo oncesi karbonatli zeytinyagi sur, 5 dk beklet ve tara demislerdi. cok cok buyuk kismi bu sekilde cikti gitti. 2 kez yaptim ben, 3. yu yapabilseydim hic kalmazdi heralde.

benimkinin de 5 aylikken cikmisti, hala da biraz kaldi, hepsi gecmedi. burada arkadaslar banyo oncesi karbonatli zeytinyagi sur, 5 dk beklet ve tara demislerdi. cok cok buyuk kismi bu sekilde cikti gitti. 2 kez yaptim ben, 3. yu yapabilseydim hic kalmazdi heralde.
Google da baktım annemde öyle soyle dedi yapicam bu akşam cnm sagol

Bez bastan beri prima premium care kullaniyoruz Ama bir gun annemlerdeyken bez getirmedigimi fark ettim ve en yakinda a101 vardi gidip o soffio.dan aldim en kucuk paketi gayet de iyiydi

Kuzucum liste kabarık görünüyor ama yarım çay bardağı anca yiyecek, zaten günde üç defa meyve bir defa yoğurt yiyordu, kahvaltı ve sebze püresi eklenmiş oldu. 5. Ay kontrolünde 150 gr almıştı, günde 3 defa anca çişli bez alıyordum, huysuzdu uyumuyordu, doymadıgına kanaat getirdi doktor. Kilosu iyi çok şükür ama beklesek kilo verebilirdi, 100 bebekten 75.sırada falan kilo ve boy olarak.. diyetisyenle çocuk doktoru birlikte hazırlamış menüyü, ben doktorumuza güveniyorum çok o yüzden başladık işte yavaştan, giderek miktarı artırıcaz
Valla bende ttuttum bu listeyi evet baya az almis kuzucuk. Bakalm bizimde haftaya 6. Ay kontolumuz var nasil olucak

Back