- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.001
Yok hayir beslenmek için kalkıyor ama geri uyuyor hemen. öyle 5-6 saat diye yazdım ya. Doğduğundan beri 2 buçuk saatten fazla hiç uyumadı kendi zaten. Mizmizligi asla açlıktan değil ayda 1600 gram aldı. Altı da hep temiz. Gazini sürekli çıkarıyorum. Alttan kendi de sürekli çıkarıyor bazen ondan da huysuz oluyor onu da anlıyorum ama 24 saat ağlıyor bu çocuk. Uyanık olduğu her saniye ağlıyor. Hiç mi düzelmicek 4-5 ay yaşayanlar vardır belki kolik bebeği olanlar onu soruyorum5 saat uyku fazla bildiğim kadarıyla 3 saati gecirme. Uyuyosa bile kaldırıp emzir. Uyku ile açlık arasında da bocalayıp huyszlasabiliyorlar. Benim kızım uyku düzenini sasirdiginda uykusuzluktan ememiyor ememeyincede açlıktan uyuyamıyor ozaman huysuzlanıyor işte
Yani büyük konuşmuyum tabiki ama şuandaki düşüncelerim kesnlikle yapma bakamazsın diyor ilerde nolue bilemiyorum tabi allah büyük
Ah ah sormayın. Biz normalde her sene trabzona gidiyoduk. Akrabalarım hep orda. Şimdi oraya da gidemiycez. Tatile de gidemiycez. Eh insan fena oluyor haliyle yani alışacaz ama artık bundan sonra seneye kimse tutamaz beni ama.. :))
Tadını çıkaramıyorum ki. Bizimki de bu gece hiç uyumadı. Sallıyorum koyuyorum yerine tak uyanıyo. Bütün gece gökgürültüsüne uyandı. Aynen öyle altı kuru karnı doymuş uyku yokBence simdiden dusunup kendini bunaltma. ilkinin tadini cikar zamani gelince istiyorsn. Kedinide sakin rahatlacak seyler yap. su gaz olayi bizde tavan gece 4 bucukda uyu sabah ese sofra kur felan bende cok bitkinim. ustelik oglum cok agliyor sanki dovulmus gibi alti pak karni tok ama agliyor surekli iyi olsun gerisi onemli degil.
Ayy yok ben çekemem öyle. Benm oğlum habire emmek istiyo. Ben yakın yerlere bile çıkmak istemiyorum şuanda. Zaten sıcak o ayrı konu tabi de resmen. görülür olsa kafamdan dumanlar çıktığı görülürdü heralde. Nası baş edecemi inan bilmiyorum ya. Bazen oğlum bilerek mi yapıyosun diyorum sonra saçmalama ya ne diyosun sen diye konuşuyorum. Delireceğim sonunda sanırımInan cocukla bi yere gidilmiyi magaza bile ama seneye cok rahat gidebilirsn aslinda istersen simdide gidebilirsn. Ben oglum 18 gunlukdu rize gittik. Yaani sadece pek gezemezsn yada biraz gezebikmek icin tam donanimlik olcan.
En dinlendigi uykusundan uyaninca 45dk say karanlık bir odaya götür. +20 dk uyutmak için uğraş. Uykuya daldıktan sonra 45 dk dan az uyursa karanlık odada dursun. Tekrar uyutmaya calis. Uyanınca aydınlık odaya gec. Gece olana kadar bu sistemi dene.Yok hayir beslenmek için kalkıyor ama geri uyuyor hemen. öyle 5-6 saat diye yazdım ya. Doğduğundan beri 2 buçuk saatten fazla hiç uyumadı kendi zaten. Mizmizligi asla açlıktan değil ayda 1600 gram aldı. Altı da hep temiz. Gazini sürekli çıkarıyorum. Alttan kendi de sürekli çıkarıyor bazen ondan da huysuz oluyor onu da anlıyorum ama 24 saat ağlıyor bu çocuk. Uyanık olduğu her saniye ağlıyor. Hiç mi düzelmicek 4-5 ay yaşayanlar vardır belki kolik bebeği olanlar onu soruyorum
Yok hayir beslenmek için kalkıyor ama geri uyuyor hemen. öyle 5-6 saat diye yazdım ya. Doğduğundan beri 2 buçuk saatten fazla hiç uyumadı kendi zaten. Mizmizligi asla açlıktan değil ayda 1600 gram aldı. Altı da hep temiz. Gazini sürekli çıkarıyorum. Alttan kendi de sürekli çıkarıyor bazen ondan da huysuz oluyor onu da anlıyorum ama 24 saat ağlıyor bu çocuk. Uyanık olduğu her saniye ağlıyor. Hiç mi düzelmicek 4-5 ay yaşayanlar vardır belki kolik bebeği olanlar onu soruyorum
Büyüdük şükür agulardayız gözlerine bakınca eriyorum resmen prensesime çok şükür RabbimeAllah razi olsun teyzesi sen naptin buyuyomu sipa :)
Hayırlısı olsun canım Rabbim yardımcın oldum çok dikkat edeeceksin artık..Rabbim ol demiş olmuş Allaha emanet olun inşallahSelam arkadaşlar hamileliğim kesinleşti dün keseyi gördük. Herşeyin hayırlısı diyorum. Mayıs annesi olacakken Mart annesi olmuştum. Bebeğim 1060 gr prematüre doğmuştu. Şimdi sezeryan yaram da iyileşmedi iki kat risk dedi doktor. Zamanında doğarsa 2 kez Mart annesi olucam kısmetse
bizim rekor 9 saatte canım.gaz geçmedi hala ama en azından kendisi ağlamadan çıkarmaya çalışıyor.Gece 11 gibi yatıp 2-3 gibi emip sabah 7 gibi gaza yeniden uyanıyoruz.gündüz uykusu hala yok denecek kadar az.gazı varsa gündüz uyuyamıyor.bolca masaj yap özellikle uyanırkenMayıs anneleri, bebeğin gaziydi saçma sapan ağlamasıydi 5 dk uyuyup uynmasi geçiyor mu zamanla? Gittikçe kolaylaşıyor mu? 40 i çıkmak üzere ben iyice fittirdim 7-8 saattir bir gram uyumadı ağlıyor surekli
Kucakta dururken de susmuyor. Zıplayan lazım. Ama ziplarken de çoğu zaman susmuyor hep dikkatini dagitmam gerekiyor SSS susssss çok yönlü sallanma sarsilarak yürüme yaylanarak yürüme . Hep bu şekilde ve dik duracak yatay olmuyor yine agliyorKucakta falan susuyo mu. Hani gaz falan çıkarıyosunuz belki kucakta durmak istiyodur. Bizimki de mesela uyanık olduğı her saniye ya yanında biri olacak konuşacak onunla ya kucağa alınacak ayakta gezdirilecek falan yani. Kolik de zor allah kolaylık versin
benim ilk cocugum aynen anlattigin gibiydi, 3 aydan sonra aglamalari azalir kucakta gezerken aglamaz. 5 aya yaklasirken de uykulari duzenlenir, ne kadar zor oldugunu biliyorum.benim kizimda cok hizli buyuyen cok kilo alan bir bebekti, kolik zamanla duzeliyor, uyuyamadigi zamanlarda mutfakta davlumbazi bi acmayi dene o seste rahatayip kucaginda uyuyabilir.Kucakta dururken de susmuyor. Zıplayan lazım. Ama ziplarken de çoğu zaman susmuyor hep dikkatini dagitmam gerekiyor SSS susssss çok yönlü sallanma sarsilarak yürüme yaylanarak yürüme . Hep bu şekilde ve dik duracak yatay olmuyor yine agliyor
Saç kurutma makinesi çalıştırıyorum. Söylediğin gibi işe yarıyor ama her zaman değilbenim ilk cocugum aynen anlattigin gibiydi, 3 aydan sonra aglamalari azalir kucakta gezerken aglamaz. 5 aya yaklasirken de uykulari duzenlenir, ne kadar zor oldugunu biliyorum.benim kizimda cok hizli buyuyen cok kilo alan bir bebekti, kolik zamanla duzeliyor, uyuyamadigi zamanlarda mutfakta davlumbazi bi acmayi dene o seste rahatayip kucaginda uyuyabilir.
olmaz mi, sadece onu susturup uyutmaya calismakla gecti gunler, yorgunluk uykusuzluk da var, hic keyif alamadim onu buyutune kadar, ilgilenemedigimi bir sey ogretemedigimi gelisimi kotu olacak diye dusundum hep. konusmasi gecikti, 3 yasinda konusamiyordu. ama sonrasinda cok sukur her sey duzeldi, bu surec gecici cabuk buyuyorlar, elinden geldigince ilgilen zamanla duzelecekSaç kurutma makinesi çalıştırıyorum. Söylediğin gibi işe yarıyor ama her zaman değilçocuğunla iletişiminde problem oldu mu bu? Ben hiç konuşamıyorum onunla sürekli ağladığı için
43 nirmal degil mi canim. Benimkinin kafasi daha buyuk diye hatirliyorum.37 ile dogdu.35cmdi 43 oldu ben olcmustum doktorda dogru olctumu soyledi bakalim ne olucak
Kucakta dururken de susmuyor. Zıplayan lazım. Ama ziplarken de çoğu zaman susmuyor hep dikkatini dagitmam gerekiyor SSS susssss çok yönlü sallanma sarsilarak yürüme yaylanarak yürüme . Hep bu şekilde ve dik duracak yatay olmuyor yine agliyor
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz zamanında gelir bebeğin Allah yardımcın olsunSelam arkadaşlar hamileliğim kesinleşti dün keseyi gördük. Herşeyin hayırlısı diyorum. Mayıs annesi olacakken Mart annesi olmuştum. Bebeğim 1060 gr prematüre doğmuştu. Şimdi sezeryan yaram da iyileşmedi iki kat risk dedi doktor. Zamanında doğarsa 2 kez Mart annesi olucam kısmetse
Amin canım sağolasın inşallah zamanında sağlıkla gelirHayırlısı olsun canım Rabbim yardımcın oldum çok dikkat edeeceksin artık..Rabbim ol demiş olmuş Allaha emanet olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?