2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bir sorum olacak sizlere. Hamileliğimin 9.haftasındayım geçen hafta kalp atışlarını duydum çok şükür bir çok belirtim vardı kasık ağrısı halsizlik bulantı.. özellikle kasık ağrıları rahim büyüdüğü için olabiliyormuş ancak bu son iki gündür kasık ağrısı hiç yok halsizlikte öyle. Kasık ağrılarının olmaması normal mi bebek büyürken ağrı olması gerekmiyor mu. Yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

İ
Kİşiden kişiye değişir hamilelik belirtileri ama ben kendimi söyleyeyim benim hiç kaşık ağrım yada bulantım asla olmadı hatta doktora gitmesem hamile olduğumu bile anlamıyordum belki dizinden öyledirler bebek yerleştikten sonra ağrışarınız hafiflmiştir allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza alın

Çok teşekkür ederim cebabınız için umarım benimde öyledir. Allah razı olsun inşallah sağlıkla devam eder saolun

Saç kurutma makinesi çalıştırıyorum. Söylediğin gibi işe yarıyor ama her zaman değil çocuğunla iletişiminde problem oldu mu bu? Ben hiç konuşamıyorum onunla sürekli ağladığı için
Bebek uyutucu diye bir program var play Store'dan indir cnm. Onda var saç kurutma sesi. Pembe emzikli bir bebek var gorselinde

Saç kurutma makinesi çalıştırıyorum. Söylediğin gibi işe yarıyor ama her zaman değil çocuğunla iletişiminde problem oldu mu bu? Ben hiç konuşamıyorum onunla sürekli ağladığı için
YouTube de ayse Öner in masaji var. Onu izle mutlaka uygula. Ben zeytinyağı ile yapıyorum gazı da çıkıyor kakasıni da yapıyor. Masaj yaptiktan sonra orta parmağını zeytinyağına batır makatina pıt pit vur. Bebeğim üç aylık oldu biz atlattık çok şükür maşallah Süphan Allah. İnsallah sizinde gecer

Kızlar bende bisey sorucam bu arada. Bebeğimin kakası yemyeşil ve sumuksu. Böyle olan var mı. Kardeşimin bebeğinin böyleydi inek sütüne alerjisi çıktı. Acaba buda öyle bişey mi acaba. sofiarya

Kizlar saglik ocaginin verdigi d vitaminini herkes kullaniyor mu duzenli? Tera d3 verdiler bize ama kabizlik yasiyoruz suan ve ben ona bagliyorum Bugun 6.gun oldu kaka yapmayali cok sıkıntı cekti yavrum ve ıkınmaktan emmeyi de vazgecti Mecburen fitil koyduk hic istemesem de..

Hayir olmasina gerek yok ne guzel rahat hamilelik gecirceksin sukret bence

Kızlar bende bisey sorucam bu arada. Bebeğimin kakası yemyeşil ve sumuksu. Böyle olan var mı. Kardeşimin bebeğinin böyleydi inek sütüne alerjisi çıktı. Acaba buda öyle bişey mi acaba. sofiarya
Canım belirtileri oyle benimkide oyleydi dr.kilo alımı normalse alerji diyemeyiz dedi sonra kendiliğinden gecti

Hakkında hayırlısı inşallah bende ilk bebegim 8aylikti hamile kaldım gerci senin daha erken ama dikislerle ilgili birsey olmadi vucut toplamadigi icin kendini biraz sancili gecti.dogumdan sonra iki bebek zorluyo ben biraz sarsılmıştım ama şimdi alıştım gözünü korkutan olabilir zira bana çok yaptılar hala bile dışarı çıkarken öcü görmüş gibi bakiyorlar allahım ikisinide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederim mesajın için benim korkum iki bebeğin olması yorulmak uykusuzluk veya dikiş acısı değil. Tek korkum ilk gebeliğimde bebeğim beslenememişti anne karnında haftasına göre epey geri çıkmıştı ve haftasına göre zayıf doğdu küvez süreci vs erken Doğumun riskleri prematüreliğe bağlı ilerki yaşamında sorunları olur mu endişesi beni bitirdi. Bunları tekrar yaşarmıyım diye sevinemedim hamileliğime :/

Evet o dönemlerini az çok takip edebildiğimce hatırlıyorum. Olumlu düşün olumlu olur inşallah her gebelik gerçekten farklı inşallah bunda sıkıntı yaşamazsın benim sütümde bile farklılık vardı bayagi bayagi hiç üzülme sevin allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…