2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hayırlı olsun ilkini beklemişsiniz bu da kısmetiyle sağlıkla gelsin inşallah. Şimdiden kolaylıklar diliyorum Allah yardımcınız olsun

hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin, olumlu dusun guzel olsun insallah.
Bende bira mayasini toz halinde iciyorum.sana fayda etmesine sevindim bence de fayda sagliyor.tablet almak istiyorum bir daha ki sefere belli bir markasi var mi nereden alayım
ben solgar marka aldim canim, gnc nin de varmis. eczaneden aldim

Promaltlar da var. Alkolsuz malt içeceği. Ben hiç kullanmadım gerek duymadım fakat kullanan tanıdıklarım var işe yaradığını söylüyor. Onu da deneyebilirsiniz. E bebekte falan var
Ben aldım fakat tadı berbat.pekmez tadı var çok şekerli ben içemedim.midem bulandı çok şekerli. Tanesi de 5 lira. Deneyip öyle çok alın derim

hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin, olumlu dusun guzel olsun insallah.

ben solgar marka aldim canim, gnc nin de varmis. eczaneden aldim
Solgarin süt artırıcı tableti gerçekten işe yarıyor mu canım benim sütüm de yeterli değil arada mama da veriyorum

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin

Mayıs anneleri, bebeğin gaziydi saçma sapan ağlamasıydi 5 dk uyuyup uynmasi geçiyor mu zamanla? Gittikçe kolaylaşıyor mu? 40 i çıkmak üzere ben iyice fittirdim 7-8 saattir bir gram uyumadı ağlıyor surekli

Mayıs anneleri, bebeğin gaziydi saçma sapan ağlamasıydi 5 dk uyuyup uynmasi geçiyor mu zamanla? Gittikçe kolaylaşıyor mu? 40 i çıkmak üzere ben iyice fittirdim 7-8 saattir bir gram uyumadı ağlıyor surekli
Benim 40 indan sonra biraz daha duzeldi 67 gunluguz suan avaz avaz aglamalari hergunse haftada 2 ye dustu diyim insallah sakinler sizin minikte

Ya arkadaşlar ben sezeryan ameliyat olalı 2 ay oldu. Ağda yaptırmak için ne kadsr beklemeliyim. Şimdi başlasam çok acır mı??
ben 40 im cikinca yaptirdim, ilk cocugumda da yaptirdim. herhangi bir sorun olmadi. garanti olsun dersen dikisin uzerini yaptirmazsin, diger taraflara bisey olmaz zaten.ben dikis uzerini de yaptirdim.

Canım merak etme geçiyor biraz sabırlı olmak gerekiyor sen stres yaptıkça bebek de stres yapar huysuzlasir sakin anne sakin bebek emzirdikten sonra gazinin çıktığına emin ol gazi tam çıkmayınca hemen uyanıyorlar malesef.

Gazını çıkarıyorum çoğu zaman. Benimkinin bütün ağlamaları gaz değil galiba kolik. Uyanık olduğu her an ağlıyor. Uyku uyanıklık döngüsü 5-6 saat. 5 saat uyuyorsa (beslenme için kalkıyor arada tabii) 5 saat ağlıyor durmadan ve uyumadan. Sinir denen bişey kalmadı bende uyustum

5 saat uyku fazla bildiğim kadarıyla 3 saati gecirme. Uyuyosa bile kaldırıp emzir. Uyku ile açlık arasında da bocalayıp huyszlasabiliyorlar. Benim kızım uyku düzenini sasirdiginda uykusuzluktan ememiyor ememeyincede açlıktan uyuyamıyor ozaman huysuzlanıyor işte

Ya benim oğluşun geceleri burnu tıkanıyor.Uyurken horluyor gibi ses çıkarıyor :) ya da gerçekten horluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…