- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.041
Canım hayırlı olsun. Hiç kötü düşünüp kötüyü çağırma. Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Adet olmusmuydun yoksa olmadan mi hamile kaldın ?Selam arkadaşlar hamileliğim kesinleşti dün keseyi gördük. Herşeyin hayırlısı diyorum. Mayıs annesi olacakken Mart annesi olmuştum. Bebeğim 1060 gr prematüre doğmuştu. Şimdi sezeryan yaram da iyileşmedi iki kat risk dedi doktor. Zamanında doğarsa 2 kez Mart annesi olucam kısmetse
canim benimki de 2.5 aylik ve ayni eller hep agzinda. normal bir surec bu. bazen cukcuk ellerini bile emiyor. engellemenin bir yolunu bulamadim ben, sadece tirnaklarini kesmeme ragmen cok keskinler, o yuzden agzini damagini cizmesin diye eldiven giydiriyorum sadeceKızlar benim bebegim 2,5 ayıni doldurdu ve devamli elleri ağzında. Engel olamıyorum, parmaklarini değil komple elini sokuyor ağzına ve cok tükürüklü ağzı. Devamli salya akıtıyor. Sizlerde de boyle sorunlar var mi? Nasil onlem alıyorsunuz
Benim kızımda 2,5 aylık eller hep ağızda yumruk yapıp ağzına sokuyor sonra parmaklarını açıyor bir iki defa kusturdu kendiniKızlar benim bebegim 2,5 ayıni doldurdu ve devamli elleri ağzında. Engel olamıyorum, parmaklarini değil komple elini sokuyor ağzına ve cok tükürüklü ağzı. Devamli salya akıtıyor. Sizlerde de boyle sorunlar var mi? Nasil onlem alıyorsunuz
Kızlar benim bebegim 2,5 ayıni doldurdu ve devamli elleri ağzında. Engel olamıyorum, parmaklarini değil komple elini sokuyor ağzına ve cok tükürüklü ağzı. Devamli salya akıtıyor. Sizlerde de boyle sorunlar var mi? Nasil onlem alıyorsunuz
Bnm üç aynı doldurdu iki gün önce. Elleri hep ağzında yumruk yapıyor sokuyor ağzına. İki ayı bittikten sonra alışkanlık yaptı eldiven takmıyorum. Tirnaklarini kesip torpuluyorum çok nadir çiziyor yüzünü. Saçları dökülüyor bide bnm saclrimida tutuyor elinde saç varmı diye kontrol ediyorum sadece .Başka önlem almıyorum.canim benimki de 2.5 aylik ve ayni eller hep agzinda. normal bir surec bu. bazen cukcuk ellerini bile emiyor. engellemenin bir yolunu bulamadim ben, sadece tirnaklarini kesmeme ragmen cok keskinler, o yuzden agzini damagini cizmesin diye eldiven giydiriyorum sadece
Dediğim gibi üç aylık oğlum tutma refleksi ben eline verdiğimde tutuyor kendisi uzanıp alamıyor ama eline değen birşeyi tutuyor. Mesela banyo yaptırırken fileyi yakalayıp tutuyor emzirirken atletimi yakalarsa tutuyor. Bnmki bir ayini doldurdu gülmeye başladı aynalarda kendini gördüğünde guluyorKızlar bebişleriniz gösterdiğiniz birşeylere uzanmaya veya tutmaya çalışıyorlarm
Doğumdan sonra 2 kez adet oldum 3 de hamile kaldım. Amin canım inşallahCanım hayırlı olsun. Hiç kötü düşünüp kötüyü çağırma. Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Adet olmusmuydun yoksa olmadan mi hamile kaldın ?
sen ne zmn doğurdun cnm. Benim oğlumda aynı şeyleri yapıyor agular kikir kikir gulmeler dönmeye de başladı artık elerinden tutup cektigimde kalkmaya yelteniyor. Boynu çok mu bükük duruyor ki ben bı sorun olduğunu düşünmüyorum aslinda. Yatirinca kafasını kaldırıp çok uzun süre duramaz ztn çabuk yorulur. Bnmkide öyle.Kızlar kızım 91 günlük oldu, bayadır sağına soluna dönüyor, neredeyse yüz üstü dönecek. Yüz üstü yatırınca canı isterse kollarından yardım alarak, kafasını kaldırıp bir süre bakınıyor, ama çok çok uzun değil., uzun zamandır agular neşe çığlıkları huuu lar havada uçuşuyor. Fakat kucağımızda kafasını dik tutmuyoreskiler der ya sopa gibi durmalı, yok daha durmuyor 5 gün sonra doktor rv vermişti erken mi gitsem telaş yapsam mı. Sırt üstü yatarken ellerinden tutup çekince de kafasını tutmuyor, 1 kaç kere tuttu bir kaç hafta önce daha da görmedim. Ay ben dayanamıcam rv yi erkene alıcam telaş yaptım evham yaptım endişe yaptım
26 Nisan canm, oğlun kucağında dik duruyor mu pekisen ne zmn doğurdun cnm. Benim oğlumda aynı şeyleri yapıyor agular kikir kikir gulmeler dönmeye de başladı artık elerinden tutup cektigimde kalkmaya yelteniyor. Boynu çok mu bükük duruyor ki ben bı sorun olduğunu düşünmüyorum aslinda. Yatirinca kafasını kaldırıp çok uzun süre duramaz ztn çabuk yorulur. Bnmkide öyle.
Ay ne güzel bnm doğum günümde dogurmussun. Bnm oglus 23 nisan da doğdu doğum günümüz aynı olsun çok istemiştim26 Nisan canm, oğlun kucağında dik duruyor mu peki
Aile hekimi 30 temmuz da gel dedi, 2 aylıkken 4500kiloydu 59 cm boyu vardı. Dün mezura ile ölçtük eşimle, 63 cm boyu tabi yanlış ölçmediysem, ama bence çok zayıf. 5 kilo zor çıkar bence bu gidişimizde. Emmeyi reddediyor. Eskisi gibi sık emmiyor. Çok düzenli uyuyor. Boşluğa düştüm bana fazla vakit kalınca.Ay ne güzel bnm doğum günümde dogurmussun. Bnm oglus 23 nisan da doğdu doğum günümüz aynı olsun çok istemiştimgaz çıkarma pozisyonunda yani sırtına vurabilcegim gibi tuttuğumda dik tutuyor basini. Otururken tutarsam ayaklarından kuvvet alıp dimdik hale getiriyor kendini. Kaç kg senin bebis
Burçtaşsınız yani kızımlaAy ne güzel bnm doğum günümde dogurmussun. Bnm oglus 23 nisan da doğdu doğum günümüz aynı olsun çok istemiştimgaz çıkarma pozisyonunda yani sırtına vurabilcegim gibi tuttuğumda dik tutuyor basini. Otururken tutarsam ayaklarından kuvvet alıp dimdik hale getiriyor kendini. Kaç kg senin bebis
Emme süresi nasıl kısa mı cnm. Millet ağzıyla konusucam biraz ama doymuyor olabilir belki. Mama takviyesini sordunmu doktora hiç. Benim oğlum 7.195 Gr 66 cm çıktıAile hekimi 30 temmuz da gel dedi, 2 aylıkken 4500kiloydu 59 cm boyu vardı. Dün mezura ile ölçtük eşimle, 63 cm boyu tabi yanlış ölçmediysem, ama bence çok zayıf. 5 kilo zor çıkar bence bu gidişimizde. Emmeyi reddediyor. Eskisi gibi sık emmiyor. Çok düzenli uyuyor. Boşluğa düştüm bana fazla vakit kalınca.
Ay olmayalım burctas senin kızın iyiligi içinBurçtaşsınız yani kızımlabenim kız çok zor ağlar genelde diker gözleri bana, çatar kaşları mızıldanır. Keyfine de pek düşkün. Yalnız kalmayı hiç sevmiyor oyun halısında oynarken az iş yapayım diyorum huuuuu dio pek inanmam burçlara ama bakalım büyüyünce nasıl olacak. Allahm o günleri görürüz inşallah.
70 günlükNe kdr lik oldu cnm senin bebegin
Maşallah. Ben adımadim.com da üç aylık bebek gelişimini okudum. Oğlum çoğu şeyi yapiyor. Tavsiyeler de var. Sende ordan oku istersen70 günlük
Doymasa ağlar diyor aile hekimi, anne sütü ver emzir diyor bilemedim yaa ben yrn gideyim olmadı doktoraEmme süresi nasıl kısa mı cnm. Millet ağzıyla konusucam biraz ama doymuyor olabilir belki. Mama takviyesini sordunmu doktora hiç. Benim oğlum 7.195 Gr 66 cm çıktı
Oda doğru . En iyisi mi bı git danışDoymasa ağlar diyor aile hekimi, anne sütü ver emzir diyor bilemedim yaa ben yrn gideyim olmadı doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?