2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim bebegim 2,5 ayıni doldurdu ve devamli elleri ağzında. Engel olamıyorum, parmaklarini değil komple elini sokuyor ağzına ve cok tükürüklü ağzı. Devamli salya akıtıyor. Sizlerde de boyle sorunlar var mi? Nasil onlem alıyorsunuz

Canım hayırlı olsun. Hiç kötü düşünüp kötüyü çağırma. Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Adet olmusmuydun yoksa olmadan mi hamile kaldın ?

canim benimki de 2.5 aylik ve ayni eller hep agzinda. normal bir surec bu. bazen cukcuk ellerini bile emiyor. engellemenin bir yolunu bulamadim ben, sadece tirnaklarini kesmeme ragmen cok keskinler, o yuzden agzini damagini cizmesin diye eldiven giydiriyorum sadece

Benim kızımda 2,5 aylık eller hep ağızda yumruk yapıp ağzına sokuyor sonra parmaklarını açıyor bir iki defa kusturdu kendini
Önlem alamıyorum malesef

Bnm üç aynı doldurdu iki gün önce. Elleri hep ağzında yumruk yapıyor sokuyor ağzına. İki ayı bittikten sonra alışkanlık yaptı eldiven takmıyorum. Tirnaklarini kesip torpuluyorum çok nadir çiziyor yüzünü. Saçları dökülüyor bide bnm saclrimida tutuyor elinde saç varmı diye kontrol ediyorum sadece .Başka önlem almıyorum.
Kızlar bebişleriniz gösterdiğiniz birşeylere uzanmaya veya tutmaya çalışıyorlarm
Dediğim gibi üç aylık oğlum tutma refleksi ben eline verdiğimde tutuyor kendisi uzanıp alamıyor ama eline değen birşeyi tutuyor. Mesela banyo yaptırırken fileyi yakalayıp tutuyor emzirirken atletimi yakalarsa tutuyor. Bnmki bir ayini doldurdu gülmeye başladı aynalarda kendini gördüğünde guluyor

ginerva mantıklı ben de çok abarttığı anlarda eldiven takayım bari.. ellerini tutmaktan gına geldi, emip bitirecek

S Smilebaby teşekkür ederim bilgi icin.. çekeceğiz demekki benimki henüz kendini kusturmadan çekiştiriyorum ellerini devamli..

Kızlar kızım 91 günlük oldu, bayadır sağına soluna dönüyor, neredeyse yüz üstü dönecek. Yüz üstü yatırınca canı isterse kollarından yardım alarak, kafasını kaldırıp bir süre bakınıyor, ama çok çok uzun değil., uzun zamandır agular neşe çığlıkları huuu lar havada uçuşuyor. Fakat kucağımızda kafasını dik tutmuyoreskiler der ya sopa gibi durmalı, yok daha durmuyor 5 gün sonra doktor rv vermişti erken mi gitsem telaş yapsam mı. Sırt üstü yatarken ellerinden tutup çekince de kafasını tutmuyor, 1 kaç kere tuttu bir kaç hafta önce daha da görmedim. Ay ben dayanamıcam rv yi erkene alıcam telaş yaptım evham yaptım endişe yaptım

Canım hayırlı olsun. Hiç kötü düşünüp kötüyü çağırma. Sağ salim alırsın inşallah kucağına. Adet olmusmuydun yoksa olmadan mi hamile kaldın ?
Doğumdan sonra 2 kez adet oldum 3 de hamile kaldım. Amin canım inşallah

sen ne zmn doğurdun cnm. Benim oğlumda aynı şeyleri yapıyor agular kikir kikir gulmeler dönmeye de başladı artık elerinden tutup cektigimde kalkmaya yelteniyor. Boynu çok mu bükük duruyor ki ben bı sorun olduğunu düşünmüyorum aslinda. Yatirinca kafasını kaldırıp çok uzun süre duramaz ztn çabuk yorulur. Bnmkide öyle.

26 Nisan canm, oğlun kucağında dik duruyor mu peki

26 Nisan canm, oğlun kucağında dik duruyor mu peki
Ay ne güzel bnm doğum günümde dogurmussun. Bnm oglus 23 nisan da doğdu doğum günümüz aynı olsun çok istemiştim gaz çıkarma pozisyonunda yani sırtına vurabilcegim gibi tuttuğumda dik tutuyor basini. Otururken tutarsam ayaklarından kuvvet alıp dimdik hale getiriyor kendini. Kaç kg senin bebis

Kızlar bu anason ve papatya çayının sormuştum ama cevap veren olmadı birileri yazıyordu kimdi unuttum. Uykusuna faydası oluyor mu. İkisini karıştırıp mi kaynatiyosunuz

Aile hekimi 30 temmuz da gel dedi, 2 aylıkken 4500kiloydu 59 cm boyu vardı. Dün mezura ile ölçtük eşimle, 63 cm boyu tabi yanlış ölçmediysem, ama bence çok zayıf. 5 kilo zor çıkar bence bu gidişimizde. Emmeyi reddediyor. Eskisi gibi sık emmiyor. Çok düzenli uyuyor. Boşluğa düştüm bana fazla vakit kalınca.

Burçtaşsınız yani kızımla benim kız çok zor ağlar genelde diker gözleri bana, çatar kaşları mızıldanır. Keyfine de pek düşkün. Yalnız kalmayı hiç sevmiyor oyun halısında oynarken az iş yapayım diyorum huuuuu diopek inanmam burçlara ama bakalım büyüyünce nasıl olacak. Allahm o günleri görürüz inşallah.

Emme süresi nasıl kısa mı cnm. Millet ağzıyla konusucam biraz ama doymuyor olabilir belki. Mama takviyesini sordunmu doktora hiç. Benim oğlum 7.195 Gr 66 cm çıktı

Ay olmayalım burctas senin kızın iyiligi için ben kıskanç çok inatçı sinirli biriyim. Ama iyi yönlerimde varrrr merhametli yım sıcak kanliyimdir. Benim oglusu kucakta gezdircen karşısında konuscan. Kucağından bırak çığlığı basıyor hemen

Emme süresi nasıl kısa mı cnm. Millet ağzıyla konusucam biraz ama doymuyor olabilir belki. Mama takviyesini sordunmu doktora hiç. Benim oğlum 7.195 Gr 66 cm çıktı
Doymasa ağlar diyor aile hekimi, anne sütü ver emzir diyor bilemedim yaa ben yrn gideyim olmadı doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…