- Konu Sahibi kardelen384
- #65.881
İğnenin yan etkisi maalesef benim 1 ay boyunca devam etti
Adet oldunuz bir ay mı sürdü yaniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin yan etkisi maalesef benim 1 ay boyunca devam etti
Benm bebeğim de öyle hapşuruyo doktora sordum. Hala yeni hava düzenine alışmaya çalışıyor dedi bana. Belki sizinkide öyledir. Zannetmiyorum ki bu sıcakta üşüsünler ben normal çıtçıtlı giydiriyorum ayağı üşüdü mü çorap geçiriyorum ince bi tanede. Sadece yatarken bizimki üstünü örttürmediği için alttan bi pijama giydiriyorum. Ben doktora sordum ki nası giydiriyim diye. Dedi bana anne olan sensin sen ayarlarsın. Diyemedim ki on tane çocuk mu doğurdum nası ayarlıycam doktor bey çıktım öyle :)) maşallah üçüzünüz mü var allah bağışlasın ben bi tanesine zor bakıyoruö valla size kolay gelsinKizlar mrb bayadir takip edemiyorum malum 3uzler den dolayi hastane falan derkn.. bisey sormak istiyorum havalar cok sicak malum bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ya bizimkiler hastaneden ciktiktan beri duzen tutturamdik bi surekli bi hapsurma el ayak usumesi.. giydiriyorum terliyolar cikariyorum usuyup hapsuruyolar nasil yapcam anlamadim.en son enfeksiyondan yattiktan sonra surekli boleler bi akil verin doktor kontrolleri nor cikiyo ama evde hep boleler ne yapmali
Bebegin öyle huzursuzlandiginda anason ve papatya cayi icir canim biraz bi zarari olmaz. Rahat ettirir bebegini. Kiyamam kuzuyASağol canım alçı çıktı ama ayakkabilari gerçekten çok zor bir surec oluyor. Dün öğlen den sabah 6 ya kadar uyumadi hep ağladi şikayet etmek gibi olmasin. Oda bitti ağlamaktan onu öyle çaresiz Susturmaya çalışıyorum susmuyor ağlıyor . bende bittim. Geçecek bu günlerde ama işte öyle . Hatırladıgin sagol canım.
Şey ben rezene veriyorum huysuzlandığında da anasonla papatya daha mı etki eder acaba? Bunu baya bi kişiden duydum çünküBebegin öyle huzursuzlandiginda anason ve papatya cayi icir canim biraz bi zarari olmaz. Rahat ettirir bebegini. Kiyamam kuzuyA
Hayır 30 günlük lohusayken 3 aylık iğne vurdurdum 1 ay kanama yaptı yan etki olarakAdet oldunuz bir ay mı sürdü yaniii
O iğneler doğumdan 6 hafta sonra vuruluyo diye biliyorum belki ondan yaptı. Gerçi böyle giderse benm de 30 u bulur gibi duruyor. Benm lohusalığum bitmişti 40ın çıktığı gün yaptırdım. Aradan 10 gün geçti falan adet oldum hala devam ediyor. İki hafta oldu. İğnenin nasıl çocuğu engellediği belli oldu valla :)))Hayır 30 günlük lohusayken 3 aylık iğne vurdurdum 1 ay kanama yaptı yan etki olarak
Şey Peki o 30 günlük kanamadan sonra düzeldi mi düzenli adet oldunuz mu yoksa adetinizi kesti mi. İğneleri vurdurmaya devam ettiniz mi? Ettiyseniz yam etkiler devam etti miHayır 30 günlük lohusayken 3 aylık iğne vurdurdum 1 ay kanama yaptı yan etki olarak
Evet canım süperizSağol canım benim. Biz 40 yaşından sonra anne olduk gerçekten süper iz . . Ben size daha ne resimler aticam. Bende sizlerin bebislerini çok çoook öpüyorum.
@Mustu 34 çok teşekkür ederim canım benim .
Tüh üzüldüm Allah bebegine kolaylık versinBugün banyosunu yaptırdık çıkardık. Ezmis gibiydi ayakkabilari. Sudocrem sürdüm rahatlasin diye. Tekrar giydirince ağladı ama onun iyiliği için giydirmek zorundauim
Yok henüz adet olmadım 6 hafta geçmek zorunda değilmiş yaptıklarına göre bi hemşire arkadaşa da danismistim öyle yaptırdım kızım şuan 82 günlük adet olmadımŞey
Şey Peki o 30 günlük kanamadan sonra düzeldi mi düzenli adet oldunuz mu yoksa adetinizi kesti mi. İğneleri vurdurmaya devam ettiniz mi? Ettiyseniz yam etkiler devam etti mi
İşte o iki haftadır devam eden kanama iğnenin etkisi adet değil benimde vurulduktan 10 gün sonra baslamistiO iğneler doğumdan 6 hafta sonra vuruluyo diye biliyorum belki ondan yaptı. Gerçi böyle giderse benm de 30 u bulur gibi duruyor. Benm lohusalığum bitmişti 40ın çıktığı gün yaptırdım. Aradan 10 gün geçti falan adet oldum hala devam ediyor. İki hafta oldu. İğnenin nasıl çocuğu engellediği belli oldu valla :)))
Yok henüz adet olmadım 6 hafta geçmek zorunda değilmiş yaptıklarına göre bi hemşire arkadaşa da danismistim öyle yaptırdım kızım şuan 82 günlük adet olmadım
Şimdi anladım. Böyle devam edecek sonra olmayacağım o zaman adet. Acaba her vurulduktan sonra oluyo mu.İşte o iki haftadır devam eden kanama iğnenin etkisi adet değil benimde vurulduktan 10 gün sonra baslamisti
Bilemiyorum ben spiral taktiricam iğne istemiyorum bidaha önceden de 5 yıl spirale korunmustumŞimdi anladım. Böyle devam edecek sonra olmayacağım o zaman adet. Acaba her vurulduktan sonra oluyo mu.
Benm de annem yok ama kv allahtan yanımda. Yani istemedim olmasını yalan yok allah var yukarda ha şimdi oldu tatlım seviyorum oynuyorum ama diyorum ya ağladı mı delirecek gibi oluyorum. Bazen gülüyor emerken uyuyakalıyor eli göğsümün üstünde alıp böyle içime sokasım geliyor. Yaramaz eşşek fena da güzel ni bebek. Ama yine de mutsuzluğum sanki hep kalacak gibi.
2 yaş diyosunuz ay oraya daha milyon yıl var gibi ://
Oglum iyi dediler dogumdan sonra basi ultrasyon bakilmis iyi demislerdi esime kalbi icinde herkezin bebeginde olan bosluk ama kafasi gene buyudu geldi bize cunku kuzenim bebegi 4 gun once dogdu oglumdan ama benimkinin basi baya buyuk duruyo onun bebegine gore dun doktora gittim. doktorda dogum zamanina gore buyumus dedi pazartesi beyin sinir hastaliklari gitcez bi sıkinti cikmazsaCabum oglun nasil oldu? Ne zamandir soracaktim soramiyorum. Tum tahlilleri kontrolleri iyi cikti dgil mi?
Yani ilerisini bilmem ama şuanda hiç mutlu değilim. Ya depresyona girdim farkında değilim ya da gerçekten annelik bana göre bişey değil. Negatif bakmamaya çalışıyorum gerçekten oynuyorum konuşuyorum onunla. Ama ağlamaya başladı mı bütün o güzellikler gidiyo delirecek gibi oluyorum. Tutup fırlatasım geliyor gerçekten. Bu yüzden kızabilirsiniz belki ama başka bişey düşünemiyoru
Bazen bende bağırıyorum uyimadigi zamanlarda sonra bağrıma basıp özür diliyorum. Olucak bunlar çok canini sikma. Allah beterinden korusun da sadece bağırmayla kalalım. Geçer oda insallah zamanla.Kızımla uzuuun süredir gayet iyi anlaşıyordum bugün öyle huzursuz ki ne istiyorsun die sesimi yükselttim ama gülümsemeye çalıştım bunu söylerken de yer yarılsında yerin dibine gireyim nasıl sesimi yükselttim masum yavruma eşim arkadaşlarıyla gezmeye gitti yalnızım herzamnki gibi evde, kv bi dolu meyve yollamıştı, eşim hapur hupur yiyordu karşımda hep, dün dayanamadım az serince yedim, ev çok sıcak kızım büyüdü dedim,herzamankinden değişik yediğim bir tek meyve oldu, o mu gaz yaptı anlamadım. Alttan üstten çıkarıyor habire kakasını da yaptı ama bi huzursuz. Abartısız 3 saat emzirdim. Daha şimdi bişiler yicem uyanmazsa. Ter içindeyim, uykum var, ayaklarım ağrıyor onun masum yüzüne baka baka ağlayasım geliyor nie sesimi yükselttim die. Biz onla hep gülüşüp şarkılar söylüyoruz o agu diyerek eşlik ediyor. Beni her gördüğünde gülüyor hareketleniyor onu alayım die. Eşimde durmuyor. Zaten günde 10 dk ile yarım saat arası sevmek için aldığı için çocuğu kızım ona hemen ısınmıyor. Ama bana bir bakışı var aşk aaşşkkk.. Ama ben bitik haldeyim.. Eşeklik bende , bi da daha dikkatli olucam nefsime hakim olucam yemicem. Acaba büyüme atağı mı geçiriyor bugün pek anlaşamıyoruz. Bide ben çok yalnızım
Çocuk sahibi olmak için çok uğraştım, bu masumu ben istedim, tövbe bidaha sesimi yükseltmem, öpüp özür diledim uyansın sarılsam, yıkayıp süslücem. Annem babam kardeşimle beni tokat dahi atmadan büyüttü, ama bağırdılar yaramazlık yapınca, ceza da verdiler oyun yasağı falan, ben bağırmak bile istemiyordum herşeyi konuşarak hallederim diyordum onun yaramazlıklarına kurban olayım doğsun yeter diyordum. Kontrolümü hoşgörümü hiç kaybetmem umarım. Aşığım yavrumaBazen bende bağırıyorum uyimadigi zamanlarda sonra bağrıma basıp özür diliyorum. Olucak bunlar çok canini sikma. Allah beterinden korusun da sadece bağırmayla kalalım. Geçer oda insallah zamanla.