How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rezeneyide kendim demleyip veriyordum ama son ara vermedim onadın tekrar başlayım rezeneye
Ya lütfen bebeklerinize bitki çayı vermeyin. Hatta emzirirken şu süt yapar bu süt yapar diye sizde içmeyin. Bunları bebeklerin karaciğer ve böbrekleri tolere edemeyecektir. Onların sindirim sistemi şu an için sadece anne sütü için uygun.İlk Doğum yaptığımda eşim süt artırıcı çay almıştı. Sağlık ocağındaki ebem kesinlikle içme dedi. Biraz araştırınca doğru olduğunu gördüm. Süt artırmanın en iyi yolu bol bol emzirmek. Bir de rezenenin emzirirken hiç de masum olmadığını okumuştum. Karar sizin tabi yine de

Yani ilerisini bilmem ama şuanda hiç mutlu değilim. Ya depresyona girdim farkında değilim ya da gerçekten annelik bana göre bişey değil. Negatif bakmamaya çalışıyorum gerçekten oynuyorum konuşuyorum onunla. Ama ağlamaya başladı mı bütün o güzellikler gidiyo delirecek gibi oluyorum. Tutup fırlatasım geliyor gerçekten. Bu yüzden kızabilirsiniz belki ama başka bişey düşünemiyoru
Kesinlikle depresyon demeywlimde alisamama durumu butun duzeninizi gelip bi anda bozdu cok normal boyle dusunurken yavas yavas bakicaksiniz ki yeni bi duzen oturmuş Allah im her daim saglik sihhat versin ama onun olacagi en küçük bi hastalikta hayatinizda ne kadar yer edindigini goruceksiniz benim ikici cocugum ve ilkinde demistim ki ozlem basina is aldin baska isin yokmus gibo suan onu dusundugum icin uzuluyorum.dusun ki 2.yi yaptim ve ciddi ciddi istemiyodum esime ya bunu annemlere verelim yada bizde onlarla yasayalim istemiyorum dedigimi biliyorum tamamen alisma sureci

Ya lütfen bebeklerinize bitki çayı vermeyin. Hatta emzirirken şu süt yapar bu süt yapar diye sizde içmeyin. Bunları bebeklerin karaciğer ve böbrekleri tolere edemeyecektir. Onların sindirim sistemi şu an için sadece anne sütü için uygun.İlk Doğum yaptığımda eşim süt artırıcı çay almıştı. Sağlık ocağındaki ebem kesinlikle içme dedi. Biraz araştırınca doğru olduğunu gördüm. Süt artırmanın en iyi yolu bol bol emzirmek. Bir de rezenenin emzirirken hiç de masum olmadığını okumuştum. Karar sizin tabi yine de
Ben doktoruma kimyon veriyorum bir tatlı kaşiği dediğimde bir sorun olmayacağini verebileceğimi söylemişti bende doktoruma güvenip verdim rezene konusundada bir bilgim YÖK açikçası

Şey ben doktora sormuştum bi sakınca görmemişti ama... öyle olsa söylemez miydi.

Kesinlikle depresyon demeywlimde alisamama durumu butun duzeninizi gelip bi anda bozdu cok normal boyle dusunurken yavas yavas bakicaksiniz ki yeni bi duzen oturmuş Allah im her daim saglik sihhat versin ama onun olacagi en küçük bi hastalikta hayatinizda ne kadar yer edindigini goruceksiniz benim ikici cocugum ve ilkinde demistim ki ozlem basina is aldin baska isin yokmus gibo suan onu dusundugum icin uzuluyorum.dusun ki 2.yi yaptim ve ciddi ciddi istemiyodum esime ya bunu annemlere verelim yada bizde onlarla yasayalim istemiyorum dedigimi biliyorum tamamen alisma sureci
Ya ne biliyim gerçekten artık kndim olmaktan çıktım fsrklı birine dönüşüyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Alışamıyorum da bi türlü. Daha çok yeni biliyorum ama off bilmiyorum yaa

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın bu benim ilk mesajım mayıs annelerini hamileliğimden beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum bende 82 günlük bir kız bebeğine sahibim şimdi burdan bir konuda sizin fikirlerinizi almak istedim çok kararsız kaldım enim bebeğim son 2 haftadır nerdeysen hiç uyumuyor sürekli ağlıyor bunun için doktora götürdük tahlil tetkik yapıldı çikmiş şükür bir sağlık sorunu yok doktorumuzda uykuya alişsin diye biz en good night yazan bir şurup önerdi tamamen bitkisel bağimlılık yapmaz dedi içerisinde Melisa kimyon rezene var kızıma içirdiğimde evet uykuya rahat dalıyor ve uyuyor fakat benim içim rahat deil dişardan müdahale ettiğim için sizce vermelimiyim şurubu
Ben bu şekilde bitkisel bir sürü ilaç kullandım gaz için. Bitkisel olduğu için ve bebeğin iyiliğini düşündüğün için bence kullanabilirsin. Çok kasmayin kendinizi

Hayatimmm70 Hayatimmm70 canim nasil oldu bebegin? Çıktı mı alçısı?
Sağol canım alçı çıktı ama ayakkabilari gerçekten çok zor bir surec oluyor. Dün öğlen den sabah 6 ya kadar uyumadi hep ağladi şikayet etmek gibi olmasin. Oda bitti ağlamaktan onu öyle çaresiz Susturmaya çalışıyorum susmuyor ağlıyor . bende bittim. Geçecek bu günlerde ama işte öyle . Hatırladıgin sagol canım.

Screenshot_2018-07-20-17-59-39.png

Geçmiş bir kaç sayfa okudum. Kimse aynı yapıda değil. Çıldırmak üzere geldiğim çok kere oldum. Tövbe ettim ama nereden bebek sahibi oldum diye. Lohusalık depresyonunu köküne kadar fazlasıyla yasadim. Çocugumun tedavisi. Emmemesi. Kolik oluşu. Tuvalete bile gidemiyor insan. Hiç kolay değil. Gece gündüz durmayan ve sürekli aglayan bir bebekle uğraşmak. Kimse kınamasin . Yakın bir zamanda bebeğim hastane önünde çığlık çığlığa bağırdi. Uykusu bölündu. Ben bilmiyormuyum bebegimin huyunu. Sagdan soldan söyle yap böyle yap. Karışmayin diye bir bağırdım. İçim rahatladı resmen. Herkesin herşeyi çok bilmesin dende gına geldi iyice bana. Karışmayin çocuğu surekli ağlayan annelere . Sinir minir kalmıyor bizlerde.

Geçmiş bir kaç sayfa okudum. Kimse aynı yapıda değil. Çıldırmak üzere geldiğim çok kere oldum. Tövbe ettim ama nereden bebek sahibi oldum diye. Lohusalık depresyonunu köküne kadar fazlasıyla yasadim. Çocugumun tedavisi. Emmemesi. Kolik oluşu. Tuvalete bile gidemiyor insan. Hiç kolay değil. Gece gündüz durmayan ve sürekli aglayan bir bebekle uğraşmak. Kimse kınamasin . Yakın bir zamanda bebeğim hastane önünde çığlık çığlığa bağırdi. Uykusu bölündu. Ben bilmiyormuyum bebegimin huyunu. Sagdan soldan söyle yap böyle yap. Karışmayin diye bir bağırdım. İçim rahatladı resmen. Herkesin herşeyi çok bilmesin dende gına geldi iyice bana. Karışmayin çocuğu surekli ağlayan annelere . Sinir minir kalmıyor bizlerde.
Tatlım merhaba hatırlarmışım beni bilmem arkadaş aktivite lerinde gördüm yazdıklarını çok uğraştın cnm böyle düşünme ben de düşünüyorum nasıl bakarım diye ama olmuyor olmaması daha bir acı ne çok uğraştın sen de
büyüsün biraz sabır cnm

Benimde başıma pazwrda geldi bu durum. Ama ben bagiramadim ablam tersledi insanları. Bu çocuk dışarı çıkarılır mi .acikti mi. Bu çocuk hastami neler neler. Acemiyiz meğerse altına yapmış o rahatsız etmiş eve gelince farkettim. Pazarı yarida bıraktım da geldim eve. Ağızları torba değil buzemiyosun iki tane cakasim vardı ağızlarına ama ben onlar gibi bi insan olmadığım için yaomadim. Nillettimi karışmayı çok seviyor malesef .Çünkü biz bebek bakmayı bilmiyoruz !!!!

Merhaba arkadaşlar herkese günaydın bu benim ilk mesajım mayıs annelerini hamileliğimden beri takip ediyorum fakat yeni üye oldum bende 82 günlük bir kız bebeğine sahibim şimdi burdan bir konuda sizin fikirlerinizi almak istedim çok kararsız kaldım enim bebeğim son 2 haftadır nerdeysen hiç uyumuyor sürekli ağlıyor bunun için doktora götürdük tahlil tetkik yapıldı çikmiş şükür bir sağlık sorunu yok doktorumuzda uykuya alişsin diye biz en good night yazan bir şurup önerdi tamamen bitkisel bağimlılık yapmaz dedi içerisinde Melisa kimyon rezene var kızıma içirdiğimde evet uykuya rahat dalıyor ve uyuyor fakat benim içim rahat deil dişardan müdahale ettiğim için sizce vermelimiyim şurubu
Burda gripe water diye bir şey var arada veriyorum. Bizimkinde papatya şu var sanırım. Uyusun diye. o sıkıntınız yoksa zararı olmaz diye düşünüyorum.

Back