- Konu Sahibi kardelen384
- #65.861
Yavrum.benim allah şifa versin. Geçecek hatirlamayacksin bile bu günleri. Cok şükür ki dermanı var. Öpüyorum kuzunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum.benim allah şifa versin. Geçecek hatirlamayacksin bile bu günleri. Cok şükür ki dermanı var. Öpüyorum kuzunu
Telefonum kafasına göre düzeltme yapıyor. Emzirme sıkıntıniz yoksa .. demek istemiştim. Olsa da bence bir kaşık bitki çayından bir şey olmaz ama emzirme sanatı grubundakiler vermeyin diyor. Gerçi ben onları çok katı buluyorum.Biz üç gündür kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaratmadı çok şükür
Canım super bir annesin.sevgili bebegine Allah sifa versin cogu gitti azı kaldı.öpuyorum sevgiler fotolarida koyuyorsun bebeginin severiz biz onuSağol canım alçı çıktı ama ayakkabilari gerçekten çok zor bir surec oluyor. Dün öğlen den sabah 6 ya kadar uyumadi hep ağladi şikayet etmek gibi olmasin. Oda bitti ağlamaktan onu öyle çaresiz Susturmaya çalışıyorum susmuyor ağlıyor . bende bittim. Geçecek bu günlerde ama işte öyle . Hatırladıgin sagol canım.
İğnenin yan etkisi maalesef benim 1 ay boyunca devam ettiYa bişey soracağum. Korunmak için iğne yaptırdım. Üç aylık olanlardan ayın 27sinde haziranın kırkım çıktıktan sonra. Sonrada ayın 8 inde temmuzda adet oldum bi daha. Hala da devam ediyo. Kesilecek gibi de değik mübarek lohusalıkta böyle kanamam olmamıştı. Normal mi bu durum doktor düzensizlik yapar kişiden kişiye ama bu kadar uzun sürmesi ne biliyim napacam bilemiyorum
canim biraz daha buyudugu zaman sadece gece uykularinda takacak o zaman daha rahat edecek insallah, bununla gecmis olsun.bir de tavsiyem bu ayakkabilar sert oldugu icin bebegin ayagini vurabilir acitabilir. mutlaka kontrol et. ne kadar duzgun baglasanda ilk etapta acitabiliyor.
Bu sorunun cevabı bulunduğun şehire göre değişir.Ankara akşamları soğuk olduğu için uzun kollu giydiriyorum gündüz kısa kollu şort ya da sadece zıbın havaya göre karar veriyorum canımKizlar mrb bayadir takip edemiyorum malum 3uzler den dolayi hastane falan derkn.. bisey sormak istiyorum havalar cok sicak malum bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ya bizimkiler hastaneden ciktiktan beri duzen tutturamdik bi surekli bi hapsurma el ayak usumesi.. giydiriyorum terliyolar cikariyorum usuyup hapsuruyolar nasil yapcam anlamadim.en son enfeksiyondan yattiktan sonra surekli boleler bi akil verin doktor kontrolleri nor cikiyo ama evde hep boleler ne yapmali
ev sicaksa oturdugum yerde terliyorsam bebege sadece citcitli badi giydiriyorum ayaginda mutlaja corap oluyor. bazi aksamlar serin oluyor citcitli badinin uzerine kisa kollu sort tulum giydiriyorum. aksam disardaysak altina uzun esofman kisa kollunun uzerine kalin penye yelek giydiriyorum.ben onlari giydirirken kendimi baz aliyorum,gece de uzerine sadece muslin bez ortuyorum.penye battaniye ortunce tepki veriyor istemiyor. elleri ayaklari her zaman soguk giydirsemde giydirmesem de degismiyor. ben omzuna ve gogsune dokunuyorum soguksa bir yelek giydiriyorum, cok sicaksa azaltiyorum uzerini.Kizlar mrb bayadir takip edemiyorum malum 3uzler den dolayi hastane falan derkn.. bisey sormak istiyorum havalar cok sicak malum bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ya bizimkiler hastaneden ciktiktan beri duzen tutturamdik bi surekli bi hapsurma el ayak usumesi.. giydiriyorum terliyolar cikariyorum usuyup hapsuruyolar nasil yapcam anlamadim.en son enfeksiyondan yattiktan sonra surekli boleler bi akil verin doktor kontrolleri nor cikiyo ama evde hep boleler ne yapmali
ayni sicakliktaysa birlestirebilirsin, ikisi de dolaptaysa olur. biri dolapta birini yeni sagdiysan ikisini de dolapta veya disarda ayni sicakliga geldikten sonra birlestirebilirsin.Kızlar bir şey sorcam.Dolaba sağıp süt koyuyorum cam kase içerisinde.Bugün sağdığım buzdolabında duran iki farklı kaseyi birleştirsem ne olur sizce ?
Bu topiğin güzel anneleri 16 yaşında anne olup yapayalnız çocuk büyüttüm çoook zor günlerim oldu 25 taşında 2. Oğlumu aldım kucağıma okadar sıkıntılı dönemde geldik miniğimama bize can oldu yine ben yalnızdım ve eşimin sağlık durumu çok kritikti 33 yaşında 3. Oğluma hamile kaldım minik bedeni uçtu kuzumun doyamadım 12 gün yaşadı dokunamadım ... Sonra 4. Bebeğim geldi prensesim.... Nefesimmmm... Şuan nekadar zorlandığınızı anlamaya çalışıyorum inanın .. Onlar bize Allahın emaneti varlığı mucize olan yokluğunu düşününce kaybolunan bi duygu... Şimdi katlanamadığınız o miniklerin yokluğunu gözünüzü kapatıp düşünün.... Gitmiş bidaha dönmeyecek eminim buradaki hiç bir depresyonlu bile buna dayanamaz.. İnanın 2 3 yıl sonra sizinle sohbet eden size akıl veren ağladığınızda sizi güldüren yavrulanız olucak onlar .. Evin neşesi sesi soluğu olucaklar sabır sabır sabır .. Kendinize evinize bebeğinize okuyun bol bol... Uyurken yüzlerine bakın masumiyet ne güzel şey... Kim sizden bişey isterken bu kadar yalvarırki.... Bir meme ucu için kendilerini parçalıyorlar... Kızım ilk çocuğum değil ama bu yavrum yokken ben yaşıyomuydum ki hiç bu kadar mutlu olmuşmuydumki ... Tabiki de evet ilk yavrumda da 2. Yavrumda da beni yakan 3. Yavrumda da mutlu oldum.... Annelik kadar kutsal ne var.... Rabbim yavrularımızı hayırlı sağlıklı uzun ömürlü eylesin ... Dünyanın en güzel kokusudur evlat kokusu...
ayni sicakliktaysa birlestirebilirsin, ikisi de dolaptaysa olur. biri dolapta birini yeni sagdiysan ikisini de dolapta veya disarda ayni sicakliga geldikten sonra birlestirebilirsin.
Tam olarak sorduğum sorunun cevabını aldım.Yer açabilmek için buzdolabındaki aynı ısıdaki sütleri birleştirmek amacım çok teşekkürler :)ayni sicakliktaysa birlestirebilirsin, ikisi de dolaptaysa olur. biri dolapta birini yeni sagdiysan ikisini de dolapta veya disarda ayni sicakliga geldikten sonra birlestirebilirsin.
Biliyorum hatırladım canım. Bakma böyle konuştuğuma. Cok zor günler geçirdim. O uyurken başında konuşuyorum. Sen benim mucizemsin . Rabbim seni bize nasip etti . Allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsin evlatları olsun diye herkese dua ediyorum. O benim canım cigerim. Bir gece çıldırasiya ağladi. Acile gittim cocuk doktoru yok. Hastaneden jet hızıyla baska hastanelere koştum. Kendimi paralamisim farkında olmadan .Hastane personelleri geldi yanıma gözyaşlarimi dindirmek için. Annelik çok zor ama onun bir tebessümu için dünyayi yakarım . O derece sevgisi güzel. Sabir diliyorum her zaman Rabbim denTatlım merhaba hatırlarmışım beni bilmem arkadaş aktivite lerinde gördüm yazdıklarını çok uğraştın cnm böyle düşünme ben de düşünüyorum nasıl bakarım diye ama olmuyor olmaması daha bir acı ne çok uğraştın sen de
büyüsün biraz sabır cnm
Aaaa sen ben ne biliriz. Alnimizda salak bu ne bilir yazıyor sanki. Herkes çocuk profuBenimde başıma pazwrda geldi bu durum. Ama ben bagiramadim ablam tersledi insanları. Bu çocuk dışarı çıkarılır mi .acikti mi. Bu çocuk hastami neler neler. Acemiyiz meğerse altına yapmış o rahatsız etmiş eve gelince farkettim. Pazarı yarida bıraktım da geldim eve. Ağızları torba değil buzemiyosun iki tane cakasim vardı ağızlarına ama ben onlar gibi bi insan olmadığım için yaomadim. Nillettimi karışmayı çok seviyor malesef .Çünkü biz bebek bakmayı bilmiyoruz !!!!
Amin Allah razı olsun . Gecicek sadece çok buybü sabır.Rabbim acil şifa versin.Bizim bir arkadaşında olmuştu aynı ayakkabılar onda da vardı.Ama geçti şimdi koşup oynuyor. Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Aminnn Allah razı olsun güzel yürekli teyzeleriCanım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın, sana sabır bebişimize de şifa versin
Sağol canım benim. Biz 40 yaşından sonra anne olduk gerçekten süper iz . . Ben size daha ne resimler aticam. Bende sizlerin bebislerini çok çoook öpüyorum.Canım super bir annesin.sevgili bebegine Allah sifa versin cogu gitti azı kaldı.öpuyorum sevgiler fotolarida koyuyorsun bebeginin severiz biz onu
Bugün banyosunu yaptırdık çıkardık. Ezmis gibiydi ayakkabilari. Sudocrem sürdüm rahatlasin diye. Tekrar giydirince ağladı ama onun iyiliği için giydirmek zorundauimcanim biraz daha buyudugu zaman sadece gece uykularinda takacak o zaman daha rahat edecek insallah, bununla gecmis olsun.bir de tavsiyem bu ayakkabilar sert oldugu icin bebegin ayagini vurabilir acitabilir. mutlaka kontrol et. ne kadar duzgun baglasanda ilk etapta acitabiliyor.