Kızımla uzuuun süredir gayet iyi anlaşıyordum bugün öyle huzursuz ki ne istiyorsun die sesimi yükselttim ama gülümsemeye çalıştım bunu söylerken de yer yarılsında yerin dibine gireyim nasıl sesimi yükselttim masum yavruma
eşim arkadaşlarıyla gezmeye gitti yalnızım herzamnki gibi evde, kv bi dolu meyve yollamıştı, eşim hapur hupur yiyordu karşımda hep, dün dayanamadım az serince yedim, ev çok sıcak kızım büyüdü dedim,herzamankinden değişik yediğim bir tek meyve oldu, o mu gaz yaptı anlamadım. Alttan üstten çıkarıyor habire kakasını da yaptı ama bi huzursuz. Abartısız 3 saat emzirdim. Daha şimdi bişiler yicem uyanmazsa. Ter içindeyim, uykum var, ayaklarım ağrıyor
onun masum yüzüne baka baka ağlayasım geliyor nie sesimi yükselttim die. Biz onla hep gülüşüp şarkılar söylüyoruz o agu diyerek eşlik ediyor. Beni her gördüğünde gülüyor hareketleniyor onu alayım die. Eşimde durmuyor. Zaten günde 10 dk ile yarım saat arası sevmek için aldığı için çocuğu kızım ona hemen ısınmıyor. Ama bana bir bakışı var aşk aaşşkkk.. Ama ben bitik haldeyim.. Eşeklik bende , bi da daha dikkatli olucam nefsime hakim olucam yemicem. Acaba büyüme atağı mı geçiriyor
bugün pek anlaşamıyoruz. Bide ben çok yalnızım