ben de yazilanlari okudum, arkadaslar bahsettiginiz seyler lohusa depresyonu belirtileri, aynilarini bire bir yasadim ilk cocugumda, firlatip atma hissi de dahil, kendini yetersiz gorme, ozgurlugun gitmesine dayanamama, evdeki duzensizlik, yiycek yemek bulamama, eşe de gicik oluyordum ayrica surekli kavga. kolik bebek gece uyumaz gunduz uyumaz, hic yakinim yok , annem ben hamileyken öldü, aile perisan ben perisan..velhasil o zamanlar uzmandan destek almadigim icin cok pisman oldum, eger bebeginiz zor bebeklerdense sadece gaz degil bazi bebeklerim her seyi zor geciyor. emme kaka uyku aşı sonralari, kiyafet rahatsizligi, kalabalik rahatsizligi, arabada durmama hic biyerde durmama:) boyle bir bebege sahipseniz acik ve net soyluyorum 3 yil cekeceksiniz, ondan sonra da okul huysuzlugu arkadas ortami huysuzlugu,yasayacaksiniz. benim kizim 6 yasinda hala bebekten fazla onla ugrasirim,hala inatcidir ve kendi dedigini yaptirmak icin bikmadan usanmadan bana psikolojik baski uygular:) bebeklikten beri degismedi..her cocuk karakteriyle doguyor.ikinciye cesaret edemedim, ancak kizima bir kardes birakmadan bu dunyadan gocme durumu beni cok uzdu. sadece bu yuzden ikinciyi yaptim, iyi ki de olmuş, bahtima bu cocugum uslu bi bebek, 2 ay nasil gecti anlamadim,hem zor cocuk hem kolay cocuk bakmis bir anne olarak size diyorumki gercekten neler hissettiginizi biliyorum, sinir krizi durumlari falan yasiyorsaniz uzmandan destek alin, ben cok pismanim cok kotu yillar gecirdim. kendinize yazik etmeyin millet bos bos konusur onlari dinlemeyin.