• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doğru diyosunuz. Ya kahveyi gazdan ziyade uykusunu kaçırır belki diye içmiyodum. Ama inanın biri kahve içerken ciğer görmüş kedi gibi oluyorum. Önceden daha kahvaltı yapmadan kahve içerdim. Dengemi bozdu tabi. Ama ben iki üç tane bile içsem uykumu etkilemezdi. Bi tsne içmek de bebeği etkilemez heralde. Yavaş yavaş yemeye başladım zaten. Daha bu ay oldu dondurma dün yedim. Allahtan hamileliğimde baya yemiştim :))
ye tabi canım abartma sadece bir fincan kahvede uyku kaçırmaz bence

D vitamini veya herhangi bir ilaç veriyor musunuz?
Sadece anne sütü alan... su veya ilaç bile almayan bebekleri kast ettim.
bizimki sadece anne sutu aliyor. extradan d vitamini veriyorum. bazen su da veriyordum. cmtsi gunu doktor kontrolunde doktora soyledim. anne sutu alan bebege su vermene gerek yok, susarsa seni emsin daha faydali dedi. mama alan bebeklere yemek borusunu temizlemesi icin az miktarda oneriyorum dedi.

bizimki sadece anne sutu aliyor. extradan d vitamini veriyorum. bazen su da veriyordum. cmtsi gunu doktor kontrolunde doktora soyledim. anne sutu alan bebege su vermene gerek yok, susarsa seni emsin daha faydali dedi. mama alan bebeklere yemek borusunu temizlemesi icin az miktarda oneriyorum dedi.
Bizim doktor da su verme bağırsakları daha tam suyu sindiremez dedi. Ama rezene verebilirsin demişti. Ah diyemedim ki doktor bey rezeneyi sindiren bağırsak niye suyu sindiremiyor. Gerçi su vermiyorum zaten de tuhaf geldi bağırsakları yüzünden su vermemek. Sizce?

Bend
D vitamini bebeğin gelişimi için çok önemli değil mi
Vermemeyi göze alamam ben sanırım

Bende veriyorum vermeyen var mı acaba?. Bi de geçen gün bi akrabamız tutturdu çocuğa aşı yaptırma diye. Kendi yaptırmıyo akıllı. Beni de zorluyo ki zararlı mikropları veriyolar yaptırma. Dedim siz yaptırmayın ben yaptırmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum. Hala yok yaptırma da yaptırma. Ne deseö bilemedim. Yani ilerde çocuğa birinden bi kan yoluyla hepatit bulaşabilir. Ne biliyim verem bulaşabilir. Napacak o zaman merak ediyorum doğrsuu. Anlatmaya çalıştım anlamadı da. Siz aşıları yaptırıyosunuz dimi

Yarın aşımız var.Çok korkuyorum.Gece ve gündüz bir düzen oturttum her şey sistematik uyuduğumuz saat belli uyandığımız saat belli.Umarım huysuzluk düzenimizi bozmaz :(

Yarın aşımız var.Çok korkuyorum.Gece ve gündüz bir düzen oturttum her şey sistematik uyuduğumuz saat belli uyandığımız saat belli.Umarım huysuzluk düzenimizi bozmaz :KK43:
Sanırım herkes de etkilemiyor aşı . Benim de uyku saatleri oturmuştu bir değişiklik ateş huzursuz olmadı pek . İnşallah seninde olmaz

Kızlar doktorumuzu değiştirdik . Bugünkü doktor detaylı kontrol etti bebeği . Sağ testisinin inmediğini söyledi . 1 yaşına kadar inmezse ameliyatla indirilmesi gerektiğini söyledi . Çok moralim bozuldu . Eve geldiğimde bende kontrol ettim sağ testisi boş . Umarım iner bir an önce :(

Kızlar doktorumuzu değiştirdik . Bugünkü doktor detaylı kontrol etti bebeği . Sağ testisinin inmediğini söyledi . 1 yaşına kadar inmezse ameliyatla indirilmesi gerektiğini söyledi . Çok moralim bozuldu . Eve geldiğimde bende kontrol ettim sağ testisi boş . Umarım iner bir an önce :KK43:
İner inş merak etmeyin.

Yarın aşımız var.Çok korkuyorum.Gece ve gündüz bir düzen oturttum her şey sistematik uyuduğumuz saat belli uyandığımız saat belli.Umarım huysuzluk düzenimizi bozmaz :KK43:
Bizimki baygın gibi uyudu hep ateşlendo hep bekledim ateşi düştü ama hep uyudu bir gün boyunca zorla emzirdim.

Bizim doktor da su verme bağırsakları daha tam suyu sindiremez dedi. Ama rezene verebilirsin demişti. Ah diyemedim ki doktor bey rezeneyi sindiren bağırsak niye suyu sindiremiyor. Gerçi su vermiyorum zaten de tuhaf geldi bağırsakları yüzünden su vermemek. Sizce?
Bana sindiremez demedi gereksiz su vermen zaten emiyor su yararsız kalorisiz birşey demişti.

Bana sindiremez demedi gereksiz su vermen zaten emiyor su yararsız kalorisiz birşey demişti.
Nr bileyim bende şaştım kaldım. Bence su ferah :) süt ılık ılık geliyo bu sıcakta deyip su vermiyorum tabiki de ama insanın bi veresi geliyo içgüdüsel. O süt de bir kötü tadı var tatsız tuzsuz bişey.

Back