• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ac dedim doymak bilmiyo yani benimki hep aç aslunda sadece memede sakinlesti icin meme veriyorum dr sureklu emerse gaz olur ve reflu azar dedi simdi 2 3 saat arayla emiyor midesi rahat cikarmasida pek kalmadi gibi.surekli cikariyorsa 3 saat diil ama yine bi 1.5 2 saat arayla emzir istersen dene bakalim bugün fayda edebilir
Ya evet orası öyle haklısınız sürekli emmek gaz yapıyo. Ama emmek istediği zaman mecbur veriyorum yoksa inletiyo evi imkanı yok susturamıyoruz. Açlığa emme istediğine hiçbi şeklde toleransı yok :(

Boş yokkiii yaaa off millet sütü yok diye dert yanar bende var da habire emiyo diye. Ama karnı oluyo taş gibi durduramıyorum da ilk ay 1400 grama yakın aldı nerdeyse doktor bişe olmaz diyo ama hem ona zarar hem de bana yazık yani.
Fazla sütünü sağ tarih yaz buzluğa koy canim sütun azaldi zaman ilerki aykarda verirsin.tabiki krize girince vercen memeyi yarimsaat de bir dolu memeyi emince mide de rahatsiz olur bana dr öyle dedi.bizde sadece memede sakinleşiyoruz çünkü tek bildikleri emmek suanlik. Emzik almıyor mu seninki
Bizde 1.500 gr almisiz dr cok dedi ama takmıyorum sütüm yarıyo napim dr bey dedim

Fazla sütünü sağ tarih yaz buzluğa koy canim sütun azaldi zaman ilerki aykarda verirsin.tabiki krize girince vercen memeyi yarimsaat de bir dolu memeyi emince mide de rahatsiz olur bana dr öyle dedi.bizde sadece memede sakinleşiyoruz çünkü tek bildikleri emmek suanlik. Emzik almıyor mu seninki
Bizde 1.500 gr almisiz dr cok dedi ama takmıyorum sütüm yarıyo napim dr bey dedim
:KK70:iyi demişsiniz. Yani aldıysa yapacak bişe yok vermeyelim mi süt yani. Sağıyorum zaten koyuyorum dışarı falan çıktım mı kullanıyorum emzirebileceğim bi yere gitmiyorsam. Ama sağma makineleri göğsümü mahvediyor. Elimle sağıyorum o zaman da epey çıksa bilr mutlaka içinde kalıyor. Emzik pek almıyo ya. Vermeye çalıştım bi kaç kere biraz çekiyo sonra puf fırlatıyo. Süt gelmeyince :)))

Ya biliyorum ama başlarda çok gazlıydı o yüzden ne dometea ne peynir ne başka bişry yedirmedi doktor şimdi yavaş yavaş düzenliyo. Dün yedim dondurma mesela bişey olmadı. Gece zorlansın istemiyorum ondan yani. Bnce de yyim bişe olmaz heralde bi tek kayısı şeftali dokunuyo hala onları yemiyorum ama kahve bile içtim geçen gün çok etkilemedi. Ay bilmiyorum çocuk bakmak zor iş hakkatem annemi özledim ne büyütmüşler bizi
İnanllkı ne gaz yapar diye düşünürsen o gaz yapiyo 2 ay dikkat ettin kizim 2.5 aylık oldu artık kahvemide içiyorum dondurmada yiyorum hicmi gaz yapmıyor hayır yapıyı ama alışıyor bağırsaklarda ondan sakın bundan sakın nereye kadar yoksa hiç alışamazlar

İnanllkı ne gaz yapar diye düşünürsen o gaz yapiyo 2 ay dikkat ettin kizim 2.5 aylık oldu artık kahvemide içiyorum dondurmada yiyorum hicmi gaz yapmıyor hayır yapıyı ama alışıyor bağırsaklarda ondan sakın bundan sakın nereye kadar yoksa hiç alışamazlar
Doğru diyosunuz. Ya kahveyi gazdan ziyade uykusunu kaçırır belki diye içmiyodum. Ama inanın biri kahve içerken ciğer görmüş kedi gibi oluyorum. Önceden daha kahvaltı yapmadan kahve içerdim. Dengemi bozdu tabi. Ama ben iki üç tane bile içsem uykumu etkilemezdi. Bi tsne içmek de bebeği etkilemez heralde. Yavaş yavaş yemeye başladım zaten. Daha bu ay oldu dondurma dün yedim. Allahtan hamileliğimde baya yemiştim :))

Bizim doktor bir şeyin süte geçmesi için tonlarca yemeniz gerek, sütün 90%’ı su zaten demişti. O günden itibaren gönlümce yiyip içtim sadece 40’ı çıkmadan 2 kez gaz yaşadık çok şükür sonra gazı olmadı. Kendi kendine çıkartıyor.

Bir de oyun halısı şimdi daha da işe yaradı bacaklar kıpır kıpır :))
Dondurma yemeyi, soğuk şeyler içmeyi hele kola içmeyi o kadar özledim ki
Bazen bi dene diyorum ama benimki zaten çok gazlı daha beter olur diye korkuyorum

Bazen bi dene diyorum ama benimki zaten çok gazlı daha beter olur diye korkuyorum

Soğul şeyler bende başta yemiyordum ama şimdi buz gibi olmasa da biraz karıştırıp yine de soğuk içiyorum. Bazı bebekler ne yazıkki çok gazlı olabiliyor. Bizim bi tanıdığımız 8 9 ay gaz sıkıntısı çekmişti. İnşallah kısa zamanda çözülür. Bizimki pek kalmadı gibi kendi mi geçti damlalarsan mı bilmiyorum ama artık biraz daha rahatım. Ama evet gaz problemi çok fena

İstiyo bana kalsa vermem ki. Yarım saate bir bi saatte bir daha doğrusu uyumadıpu çoğu zaman memede emmk istiyo

Aynı dertten muzdaribim :emir_bebek:
Sürekli meme sürekli meme. Açsa da meme toksa da meme Ondan dolayı benimki de sürekli kusuyor, doktor doyduğunu anlayınca boş memeyi ver diyor. Ama bazen boş olsa da o kadar hırslı emiyor ki çok canım yanıyor :110:
Bebek bakmak çok zor iş :anne:

Aynı dertten muzdaribim :emir_bebek:
Sürekli meme sürekli meme. Açsa da meme toksa da meme Ondan dolayı benimki de sürekli kusuyor, doktor doyduğunu anlayınca boş memeyi ver diyor. Ama bazen boş olsa da o kadar hırslı emiyor ki çok canım yanıyor :110:
Bebek bakmak çok zor iş :anne:
Bmm boş memem yok malesef her seferinde süt geliyor. Yani boş olsada geliyo yutkunma sesini duyuyorum çnkü. Ben diyorum heralde karbı falan ağrıyo gaz sıkıştırıyo o da memede emerken rahatlıyo bide bu ara çok sıcak ya susadığı için de emmek isteyelir

Ha siz emzirmiyosunuz. Bazen keşke bende emzirmesem diyorum. Doğru düzgün hiçbişe yiyp içemiyorum sevdiğim. Yarın kontrolumuz var sorucam bakalım. Dondurma da gaz yapar diye yemiyorum onu da sorucam. Şuanda tek derdim dondurma ve kahve. Uff ya emzirmek iyi güzel ama bu yediklerine dikkat etme meselesi çok kötü. Sizin göbeğiniz kaldı mı? Bide çatlağınız oldu mu?
Evet canım göbek de çatlak da var malesef

Soğuk içecek boğazımızdan midemize geçene kadar yudum yudum geçtiğinden bir parça ısınıyor, soğuk suyun süt olana kadar sürecinde zaten vücut sıcaklığına geliyor :))

Bence soğuk tüketin süt olana kadar ısınır ;))

Ayy ne bileyim ben hiç takmıyorum takmadım da, 2.5 aylık oldu sadece sıvı d vitamini verdiğimde 2 gün gazı oldu sonra onu da kestim.

3 ay almayıversin, 4.ayda başlasın yeter ki gazı olmasın.

Back