- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 34
- Konu Sahibi kardelen384
- #65.601
Ya gitmeden calpol versem mi bi arkadaşım öyle yap dedi ama emin olamadımBizimki baygın gibi uyudu hep ateşlendo hep bekledim ateşi düştü ama hep uyudu bir gün boyunca zorla emzirdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gitmeden calpol versem mi bi arkadaşım öyle yap dedi ama emin olamadımBizimki baygın gibi uyudu hep ateşlendo hep bekledim ateşi düştü ama hep uyudu bir gün boyunca zorla emzirdim.
Umarım olmaz bakalım yarın sağlık ocağını ayağa kaldıracak mıyız :)Sanırım herkes de etkilemiyor aşı . Benim de uyku saatleri oturmuştu bir değişiklik ateş huzursuz olmadı pek . İnşallah seninde olmaz
Nasıl boş ? Bende kontrol edeyim hemenKızlar doktorumuzu değiştirdik . Bugünkü doktor detaylı kontrol etti bebeği . Sağ testisinin inmediğini söyledi . 1 yaşına kadar inmezse ameliyatla indirilmesi gerektiğini söyledi . Çok moralim bozuldu . Eve geldiğimde bende kontrol ettim sağ testisi boş . Umarım iner bir an önce
Alarm kurdum hergün aynı saatte belli bir süre sonra alıştı.Gece bir kere kalkıyor sabah 6bucukta kaka gaz ne varsa.Sonra iki saat bir saat sürekli kesitriyorNası başardınız onu?
Daha ateşinin olup olmayacağı belli değilken bence verme. Biz aşımızı olduk ateş max. 37.5 oldu 38 olmadan ateş düşürücü verme dedi doktor bağışıklığı güçlensin dedi bende vermedim. Yine sen bilirsin tabiYa gitmeden calpol versem mi bi arkadaşım öyle yap dedi ama emin olamadım
Şu an bu da mantıklı geldi vermeyim o zamanDaha ateşinin olup olmayacağı belli değilken bence verme. Biz aşımızı olduk ateş max. 37.5 oldu 38 olmadan ateş düşürücü verme dedi doktor bağışıklığı güçlensin dedi bende vermedim. Yine sen bilirsin tabi
Niye benimki şekerli :) ama evet insan su vermek istiyor benimki sevmedi suyu sevse verirdim az az.Nr bileyim bende şaştım kaldım. Bence su ferah :) süt ılık ılık geliyo bu sıcakta deyip su vermiyorum tabiki de ama insanın bi veresi geliyo içgüdüsel. O süt de bir kötü tadı var tatsız tuzsuz bişey.
Verme cnm neden çünkü ağrısı ateşi olunca vereceksin zaten 4 saat arayla gereksiz verme.Ya gitmeden calpol versem mi bi arkadaşım öyle yap dedi ama emin olamadım
Bize hediye geldi baby plus memnunum ergonomik olarak geçiyor ama sıcakta çok da mantıkli değil.Şimdi sizlere bir soru daha önce sizler konuşmuştunuz ama almayı düşünmediğim için ilgimi çekmemişti.Hem uygun hemde sırt ve bel ağrısı yapmayacak kanguru almayı düşünüyorum.Önerisi olan var mı? Birde erkek çocuklarının kullanması sakıncalı mı konu hakkonda bilgi sahibi olan var mı ?
ben wrap sling kullanıyorum oğlumdan kalma. Oğlumun kolik Ağlama krizleri olurdu çok iyi gelirdi içine koyup evde yürürdüm hemen uyurdu.Şimdi sizlere bir soru daha önce sizler konuşmuştunuz ama almayı düşünmediğim için ilgimi çekmemişti.Hem uygun hemde sırt ve bel ağrısı yapmayacak kanguru almayı düşünüyorum.Önerisi olan var mı? Birde erkek çocuklarının kullanması sakıncalı mı konu hakkonda bilgi sahibi olan var mı ?
Benimkise sekerli sut gibi herkesin ki farklimi acabaNiye benimki şekerli :) ama evet insan su vermek istiyor benimki sevmedi suyu sevse verirdim az az.
Alarm kurdum hergün aynı saatte belli bir süre sonra alıştı.Gece bir kere kalkıyor sabah 6bucukta kaka gaz ne varsa.Sonra iki saat bir saat sürekli kesitriyor
Niye benimki şekerli :) ama evet insan su vermek istiyor benimki sevmedi suyu sevse verirdim az az.
Ben de başlıycam depo falan benim de yok ama her akşam sağar bırakırım ben yokken 1 kere içer sonra da gelince emziririm diye düşünüyorum 2 gün ortalama 3 saat bırakıcam diğer günler de 5-6 saat ama öğlen arası da gelip emzirebilirim hiç ek gıdaya geçmeyi düşünmedim gerekir mi acaba...sonuçta ne zaman sıksam süt çıkıyor 200-300 cc bıraksam yeterli gelmez miGüzel anneler 4.5 aylıkken ise başlayacağım bu süreçte ek gıdaya günde 1 öğün geçsem nasıl olur deneyimliler yazarsa çok mutlu olurum bebeğim sadece anne sütü aliyor ya mama ya ek gıda ya başlangıç yapacağız sütüm depo yapacak kadar fazla değil
Bir de ek gıda için ne almalıyım markalarıyla birlikte önerirseniz çok mutlu olurum
bizimki sindiremez demedi sadece gerek yok dedi, ben de bazen kendi ictigim kimyonlu caydan bi kasik veriyorum gaz icin. bunu doktora hic sormadim amaBizim doktor da su verme bağırsakları daha tam suyu sindiremez dedi. Ama rezene verebilirsin demişti. Ah diyemedim ki doktor bey rezeneyi sindiren bağırsak niye suyu sindiremiyor. Gerçi su vermiyorum zaten de tuhaf geldi bağırsakları yüzünden su vermemek. Sizce?
Valla gelir de ben max 80 cc gördüm şu ana kadar ama benimki hala 2 saatte 1 emiyor 200 300 cc benim rüyamda göremeyeceğim rakamlar masallahBen de başlıycam depo falan benim de yok ama her akşam sağar bırakırım ben yokken 1 kere içer sonra da gelince emziririm diye düşünüyorum 2 gün ortalama 3 saat bırakıcam diğer günler de 5-6 saat ama öğlen arası da gelip emzirebilirim hiç ek gıdaya geçmeyi düşünmedim gerekir mi acaba...sonuçta ne zaman sıksam süt çıkıyor 200-300 cc bıraksam yeterli gelmez mi