- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #65.621
Aynen benim de 12 öģlen arası 14.30 çıkış 4.sınıf okutucam 2 gün öğlen çıkıcam ingilizce ve din kültürü derslerini 5.6.derslere koydurup...geçen bi denedim bir memeden130 cc oldu ama ellerim ağrıyor her akşam eşim sağsa olur bence yumuşak gibi dursa da memeler süt dolu yine de...17 eylülde zaten tam 4buçuk aylık oluyorlar 1 buçuk ay sonra ek gıdaya geçicez bence hiç gerek yok...hele de meyve suyuna...ogluma vermedim buna da vermem şeker deposu oluyor hazırları zaten katkısız denen de bile çok katkı maddesi varmış...ek gıdaya yoğurtla başlıyorum meyve püreleri sonra tarhana ve karışık sebzeler ardından normal yemeklerValla gelir de ben max 80 cc gördüm şu ana kadar ama benimki hala 2 saatte 1 emiyor 200 300 cc benim rüyamda göremeyeceğim rakamlar masallah
Bu arada bende tek öğün lük bırakmalıyım sabah emzirsem 10 gibi de verseler 12 de öğlen arası çıkışım 14.30 yani yine emziririm ama buna rağmen sütüm yeter mi diye düşünüyorum çünkü bebek iyi kilo aliyor ama sürekli memede
E haliyle hiç birikmiyor o nedenle mama vermektense tek öğün doğal meyve suyu vermek sanki daha zararsız diye düşündüm ama yanılıyor da olabilirim