2018 Mayıs Anneleri Zayıflıyor

Kız ben 48 kilo verdim 10 ayda içimden bi sen çıkmış tüüüü yazıklar olsun banaaa.. ben emzirmiyorum da ama stresten her yerim kazınıyo ne yapcaz bilmem :KK43:
Ah kuzum ahh bilmiyor.napicaz böyle canımda hep abur cubur istiyo ppff havalarda ısınmadiki adamakıllı sucuk gibi terleyip eriyelim :KK45:

Kızlar dün sabah 1 kase pul biberli sumakli yoğurt, öğlen çeyrek ekmek ton balığı kavun elma, akşam da semiz otu yemegi yedim 5 kaşık.ayrica dukan bira içtim 2.gunumdu. şu an tam 67 kiloyum, 800 gr gitmiş 3 gunde :halay:

Kızlar dün sabah 1 kase pul biberli sumakli yoğurt, öğlen çeyrek ekmek ton balığı kavun elma, akşam da semiz otu yemegi yedim 5 kaşık.ayrica dukan bira içtim 2.gunumdu. şu an tam 67 kiloyum, 800 gr gitmiş 3 gunde :halay:
oh maşallah bizde sayalım yerimizde

Başlayin kuzum valla insan daha da hevesleniyo verince. Dün eşim beni kahvaltıya götürdü sabah, inat ettim yalnızca sade türk kahvesi içtim valla. Yavaş yavaş mide küçüldükçe de aliscaz inşallah
Başlayamam ki açlıktan bayılcak gibi oluyorum :))

Dün sabah maydanoz taze nane 2 yumurta 2 küçük domates 1 dilim peynir yedim, öğleden sonra bol pul biberli sumakli bi kase yogurt ve koca bi salata gömdüm, akşam da önceki günden kalan semiz otu yemeğini ve 5 kaşık yoğurt yedim:kk77: sabahın köründe cıbıldak bi şekilde tartildim ve 66,7yim:halay:ve az önce ilk kaçamağım olan 1 tatlı kaşığı nutella yedim:eek:kendimi zor dizginliyorum:skandal:

Buraya rapor verir gibi yazmazsam kendimi tutamam yerim gibi geliyor:KK53:

Bu sabah uyandım ve yine şişkoyum! Ne tarafa doğru keseyim bileklerimi?
Ayy bugün aile doktoru bana dedi ki, sen Harika bi kadınsın, göbeğin çirkin falan değil muhteşem çünkü sen orda bir mucize büyüttün, göbekli ol ne olacak, mayasında güzel olan şişman da güzeldir, ki sen şişman degil taze annesin dedi :KK200: neyse böyle bi moralim yerine geldi, bi iyi hissettim derken kayınvalideme uğradık, akrabaları varmış ilk defa görüyorum benim yaşlarda bi kadın, demez mi bana Doğum sezeryan herhalde, göbeğin kalmış, korse mi giysen :sinirli: dedim benim için bi mahsuru yok, sizi niye rahatsız etti:KK45: çok güzel bozuldu ama içim rahat etti :skandal:

Ayy bugün aile doktoru bana dedi ki, sen Harika bi kadınsın, göbeğin çirkin falan değil muhteşem çünkü sen orda bir mucize büyüttün, göbekli ol ne olacak, mayasında güzel olan şişman da güzeldir, ki sen şişman degil taze annesin dedi :KK200: neyse böyle bi moralim yerine geldi, bi iyi hissettim derken kayınvalideme uğradık, akrabaları varmış ilk defa görüyorum benim yaşlarda bi kadın, demez mi bana Doğum sezeryan herhalde, göbeğin kalmış, korse mi giysen :sinirli: dedim benim için bi mahsuru yok, sizi niye rahatsız etti:KK45: çok güzel bozuldu ama içim rahat etti :skandal:
Sen kim köpek ayolll deseydin! Nefret ediyorum şu her konuda fikri olan insanlardan yaa.. hadsiz! Ben de fındığımı gece uykusuna yatırdımm biraz dinlenip ütü yapmayı planlıyorum ve bugün cok fazla da yemedim alkışlayın beni :)

X