- 20 Eylül 2017
- 26
- 11
- 1
- 33
Canım bu haftalarda daha çok düzenli hissetmezmişiz.28.haftadan sonra hareket takibi önemli diye biliyorumHanimlar selam. Hamileligimin 21. Haftasindayim. Bebisim hareketli cok sukur net sekilde hissediyorum disaridanda elle hissediliyor. Benim sorum haftalara gore tekme sayisi. Gunluk bebegin atmasi gereken tekme sayisi varmis bir yerde okumustum.. o sayinin altinda olursa doktorunuza bildirin falan diyordu. Sizin bir bilginiz var mi?
Maşallah kuzuya :) ay benimki de öyle çok kuvvetli vurmaya başladı korkuyorum bazen aniden vuruncaBenim minnak kizim3 gündür hareketlerini siklastirdi maşallah pıt pıt vurup duruyor sertleşti iyice hissettiriyor
Merhaba önerdiği yerde perinatolog mu bakıyor acaba bende gireceğim ayrıntılıya ocakta ama karar veremedim hala fiyat araştırmasındayım 400 den aşağı YokKızlar doktorum.ayrintili ultrason için g.o.p da bilçek görüntüleme merkezine yönlendirdi fiyatı 350 TL bu arada kızım olacağı kesinleşti :)
Birde 5 gün gerilik var belki minyon bebek olacaktır o yüzdendir falan dedi inşallah öyledir kiziiiiiim
Evet perinatalog bakıyor doktorum o yüzden önerdi yoksa kontrole gittigim hastanede fiyat 170 ranyolojiye bakıyorMerhaba önerdiği yerde perinatolog mu bakıyor acaba bende gireceğim ayrıntılıya ocakta ama karar veremedim hala fiyat araştırmasındayım 400 den aşağı Yok
Cnm.benimde muayene ücreti 30 tlmyanlis anlamamissindirKızlar ben hastaneleri arıyorum detaylı için aman bana resmen komik rakamlar söylüyorlar. Eski doktorumun olduğu hastaneyi buldum, bana muayene ücretine ek 25 tl dedi herhalde yanlış anlamıştır dimi yani o kadar az olamaz
Yok canım muayeneye ek olarak ayrıntılı 25 tl dedi yani muayene atıyorum 40 ayrıntılı da 25 dedi çok ucuz değil miCnm.benimde muayene ücreti 30 tlmyanlis anlamamissindir
Neresi canım orası ucuzda lafmi bedava 250 yi 25 mi gördü acabaYok canım muayeneye ek olarak ayrıntılı 25 tl dedi yani muayene atıyorum 40 ayrıntılı da 25 dedi çok ucuz değil mi
Defalarca sordum çünkü burda duyuyorum çok pahalı yanı ne bileyim gidince ogrencem bakalım cuma günü inşallah steteskopla dinleyip göndermezlerNeresi canım orası ucuzda lafmi bedava 250 yi 25 mi gördü acaba
Inşallah doğrudur canım ben pek sanmıyorum amaValla çok şanslısın fiyat on numara
Ben en uygunn170 e buldum.ama doktor hanim perinatalog olacak dedi 250 vericz pazartesi günüInşallah doğrudur canım ben pek sanmıyorum ama
Ya bulabilsem razıyım vercem deBen en uygunn170 e buldum.ama doktor hanim perinatalog olacak dedi 250 vericz pazartesi günü
Dur bakalım çektirdim 25 e belki de iyi bakacak :)Ya bulabilsem razıyım vercem de
:)Iyi mi kötü mu bilmiyorum
Renkliye bende girmedim ama dayanamadım valla aldım hislerimi bastırdım
O kadar az değildir canim yanlışlık vardir oglum da 450 falandı şimdi yine aynı doktora gidicem ikili testi orda yapıorum doktorumun olduğu hastane 25 çok azKızlar ben hastaneleri arıyorum detaylı için aman bana resmen komik rakamlar söylüyorlar. Eski doktorumun olduğu hastaneyi buldum, bana muayene ücretine ek 25 tl dedi herhalde yanlış anlamıştır dimi yani o kadar az olamaz
ooo ben 20.hafta da kontrolüm var 22. hafta da renkliye girecem nasip olursaSanirim ayrintliya en gec ben giriyorum catlicam keske biraz onde olsaydi
Bende ayın 11 de gidicem en geç benim galibaooo ben 20.hafta da kontrolüm var 22. hafta da renkliye girecem nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?