hayırlı haberlerle gel inşallah4lü testi 16.12.2017 verdim bende ikinci defa ilkini yapamadılar kanda yağ fazla çıkmış. bakalım bu ne zaman çıkar ?
renkli ultrason için 20 ocak da randevum var .
bazen hissediyorum bende bebeğimi ... bazen ise hissetmek istesemde hissedemiyorum .. hayırlısı bakalım.
bi tane battaniye ördüm . şimde de yeleğine başladım. hazırlıklara yavaş yavaş başladım diyebilirim :)
Valla seni alnından öpmek lazım arkadaşım en doğrusunu yapıyorsun. Perinatolog'lar bile 2 li iyi çıkanlara 3'Lü 4'lü yaptırmıyorlar en iyisi ayrıntılı ultrason zaten. Allah'ın izni ile sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu.merhaba kızlarrr,
ben bugün doktora gittim dünden beri kasıklarımda ağrı vardı,
ağrı normal mi yoksa değil mi diye, bebeğe baktı bir sorun yok çok şükür,
mucize gibi, ben doktor randevusunu beklerken sanki kelebekler uçuyordu
karnımda, titreşim gibi yapıyor, ben burdayım diyordu bana meleğim,
bunları yazarken bile yapıyor şu an
neyse , girdim doktoruma perşembe günü kan verdim 3 lü test için
( 2 li testim çok iyi olmasına rağmen yaptı)
sonuç çıkmış,
down sendromu riski, 1/50 ( benim için çokta lülü bu sonuç )
zeynep kamil perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum
ama gitmeyeceğim, amniyodan sıvı alımı vs bunlar benim için boş işler
hiç bir şekilde üzülmedim, gerek görmüyorum yaptırmaya
haftaya kendi doktoruma gidicem yine , kan sulandırıcı iğnem bitiyor
sorarsa söylerim gitmeyeceğimi, eşimle beraber bu kararı aldık
13 ocakta özel çakmak hastanesine randevu aldım, ayrıntılı ultrason için
orada zaten perinatalog bakıcak, o zaman daha detaylı göreceğim yavruşumu
görüşmek üzere kızçeler
amin çok sağol.hayırlı haberlerle gel inşallah
arada paylaşırız yaptıklarımızı bebekler için
istanbul damısın hemen geleyim canım, desteğiniz beni daha da çok güçlendirdiValla seni alnından öpmek lazım arkadaşım en doğrusunu yapıyorsun. Perinatolog'lar bile 2 li iyi çıkanlara 3'Lü 4'lü yaptırmıyorlar en iyisi ayrıntılı ultrason zaten. Allah'ın izni ile sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
bende işteyim ama çoğu boş oturuyoruz satış olmayınca,amin çok sağol.
akşamdan akşama yapabiliyorum çalıştığım için kablumba hızıyla ilerliyorum
Ben 2 hafta önce oldum.sadece iğne yeri biraz ağırlaştı ağrım ateşim olmadı kolumu kaldırırken zorlandim sadeceKizlar az once saglik ocagindan aradilar 19 haftalik olmussunuz yarin tahlil yaptirmaniz gerek gelin diye bi de asi olcakmisim sizlee tetanoz asisini kacinci haftada oldunuz bi de bi sikinti falan yasadiniz mi
Normalde korkmam da baya kisi agrisindan bahsetmis cekinmedim degilBen 2 hafta önce oldum.sadece iğne yeri biraz ağırlaştı ağrım ateşim olmadı kolumu kaldırırken zorlandim sadece
Herkeste aynı etki etmiyor demekki ağrın olursa da biz kompresi tavsiye ediyor hemşireNormalde korkmam da baya kisi agrisindan bahsetmis cekinmedim degil
Kızlar biz de dün ayrıntılı ultrasona girdik çok oğlum çok iyi herhangi bir sorun görünmedi. Düşük yerleşimli plesanta varmış bu nedenle erken gelebilir çocuk sen çok kilo alabilirsin bugüne kadar almaman iyi dedi. Benim ablalarım da 35. haftada doğum yaptılar sanırım genetik. Doktor plesantada geriye doğru kanama olmuş bu nedenle risk çıkmış dedi ve ayrıca 3'lü, 4'lü test önermediğini 2'li testi yeterli gördüğünü belirtti boşuna üzülmüşsün dedi çok şükür geçti. Bu düşük yerleşimli plasenta gebeliğin ilerleyen haftalarında sıkıntı yaratır dedi ona biraz üzüldüm açıkcası. Bebişim de çok tatlı hala inanamıyorum bakıp bakıp Allah bunu bize mi emanet etti diyorum yaa can parçası.
Eki Görüntüle 2081351 Eki Görüntüle 2081352
Allahn izyle bisey cikmaycaktir zaten canmmerhaba kızlarrr,
ben bugün doktora gittim dünden beri kasıklarımda ağrı vardı,
ağrı normal mi yoksa değil mi diye, bebeğe baktı bir sorun yok çok şükür,
mucize gibi, ben doktor randevusunu beklerken sanki kelebekler uçuyordu
karnımda, titreşim gibi yapıyor, ben burdayım diyordu bana meleğim,
bunları yazarken bile yapıyor şu an
neyse , girdim doktoruma perşembe günü kan verdim 3 lü test için
( 2 li testim çok iyi olmasına rağmen yaptı)
sonuç çıkmış,
down sendromu riski, 1/50 ( benim için çokta lülü bu sonuç )
zeynep kamil perinatoloji bölümüne yönlendirdi doktorum
ama gitmeyeceğim, amniyodan sıvı alımı vs bunlar benim için boş işler
hiç bir şekilde üzülmedim, gerek görmüyorum yaptırmaya
haftaya kendi doktoruma gidicem yine , kan sulandırıcı iğnem bitiyor
sorarsa söylerim gitmeyeceğimi, eşimle beraber bu kararı aldık
13 ocakta özel çakmak hastanesine randevu aldım, ayrıntılı ultrason için
orada zaten perinatalog bakıcak, o zaman daha detaylı göreceğim yavruşumu
görüşmek üzere kızçeler
Ay inş cnm inş sağlıkla kucağımiza alırız bebişimizi.Canim masallah darisi bizlerebende ayrintili icin beklyrm daha 2 hafta var bence senn plesantadan bi sorun cikmaz Allahn iznyle takipte kalirsin erken dogum olsa bile bebegin gelisimnn normal hatta onde olmasi gayet iyi saglikla kucagna alirsin insallah
Bebeğinin hareketlerini hissetmeen önemli en erken 20. Hafta dolmalı ama daha erken yapanlarda var doktora sor cnm.Kizlar az once saglik ocagindan aradilar 19 haftalik olmussunuz yarin tahlil yaptirmaniz gerek gelin diye bi de asi olcakmisim sizlee tetanoz asisini kacinci haftada oldunuz bi de bi sikinti falan yasadiniz mi
Masallah canımmm süpersin valla. Bende renkli ultrason u bekliyorumKızlar ben 0 3 ay kıyafetlerinin hepsini aldım azıcık erken davrandim biliyorum ama ne bileyim şimdi rahatım yakalasik 16 takım aldim hastane çıkışları da içinde3 pijama 10 ar tane de eldiven şapka onluk daha da almam doydum şimdilik yatağı ve arabası kaldı desem yeridir
Maşallah kuzuya...canım bu yüze iyi bak doğduğunda aynen bu oluyor bebeğin siması aklına kazı çok güzel biseyKızlar biz de dün ayrıntılı ultrasona girdik çok oğlum çok iyi herhangi bir sorun görünmedi. Düşük yerleşimli plesanta varmış bu nedenle erken gelebilir çocuk sen çok kilo alabilirsin bugüne kadar almaman iyi dedi. Benim ablalarım da 35. haftada doğum yaptılar sanırım genetik. Doktor plesantada geriye doğru kanama olmuş bu nedenle risk çıkmış dedi ve ayrıca 3'lü, 4'lü test önermediğini 2'li testi yeterli gördüğünü belirtti boşuna üzülmüşsün dedi çok şükür geçti. Bu düşük yerleşimli plasenta gebeliğin ilerleyen haftalarında sıkıntı yaratır dedi ona biraz üzüldüm açıkcası. Bebişim de çok tatlı hala inanamıyorum bakıp bakıp Allah bunu bize mi emanet etti diyorum yaa can parçası.
Eki Görüntüle 2081351 Eki Görüntüle 2081352
Iyi mi kötü mu bilmiyorumMasallah canımmm süpersin valla. Bende renkli ultrason u bekliyorum
ohoo sen sükret bence ben daha 20.haftada kontrele gidicem deee detaylıya gün alacaz da teeSanirim ayrintliya en gec ben giriyorum catlicam keske biraz onde olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?