Üzülme canim sana zarar hangi hastane ki o öyle bizim doktor 20 dk gösteriyo elini ayağını kaburgasını eli ensesinde yatıyordu cuma günü gittiğimde çok saçma sana da göstermesi lazım.Kızlar bebis iyi çok şükür, ama doktoru dövecektim az daha.ekrani bi bana cevirmedi goremedim kuzumu. Foto bile vermedi, doktor degistircem. Ayrintiliyi da arastiricam şimdi. Deli oldum sinirden titriyorum ya.
Devlete mi gidiyorsun canım benim.doktorun odasında kocaman plazma var tammkarsimda duruyor herşeyi görüyorum nerde oturuyorsun senKızlar bebis iyi çok şükür, ama doktoru dövecektim az daha.ekrani bi bana cevirmedi goremedim kuzumu. Foto bile vermedi, doktor degistircem. Ayrintiliyi da arastiricam şimdi. Deli oldum sinirden titriyorum ya.
Çok sukur sen nasılsınMerhaba kızlarr...
nasılsınız..
çok şükür iyi ...Çok sukur sen nasılsın
Üzülme canim sana zarar hangi hastane ki o öyle bizim doktor 20 dk gösteriyo elini ayağını kaburgasını eli ensesinde yatıyordu cuma günü gittiğimde çok saçma sana da göstermesi lazım.
Kızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktimDevlete mi gidiyorsun canım benim.doktorun odasında kocaman plazma var tammkarsimda duruyor herşeyi görüyorum nerde oturuyorsun sen
insan parasıyla sinir stres oluyor bazı dr maalesef cok kaygısız oluyor. keşke uyarsaydın dr. senin de hakkın sonuç da bebişini görmek .Kızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktim
Tokmgidersen bebeklerdeki olduğu için daha kolay olur genelde cd ve renkli foto veriyorlarrenkli ultrason a ben de 20.1.2018 de girecem . giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ac tok fark ediyor mu? ve foto veriyorlar mı?
Bence de değiştir canım başka biyere geç hadi devlette göstermiyor resimde vermiyor ama özele para dokuyoruz sonuçtaKızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktim
Ins. Hayırlısı ile atlatir bu dönemi bebisini saglicakla alsın kucağına.Kızlar duaya ihtiyacım var yengemin 7 düşüğü var yeniden tüp bebek yapıldı 23 unde transfer gerçekleşti. Neyse bu sabah kanaması oldu ve düşük olacak diye çok korkuyoruz. Biraz pihtili gelmis kanamış ama durmuş. Dr a gittik kendi doktoruna ulaşamadık devlet hastanesine gittik kese duruyor ilaçlarında var yapacak bir şey yok ilaçlarını kullanacak istirahat edecek dediler. Dua edin yine aynı acıları yaşamayalım
yengemin adı fatma
Birde kanaması olan arkadaşların pıhtı da geliyormuydu kanaması kan kırmızı şeklinde bu renk sizden ögrendigin kadarıyla kötü bir şeyin habercisi
Canım benimkide tüp bebek. Gebeliğinin 8-9 ve 10. haftasında 3 kanama geçirdim kanamalarımda avuc ici büyüklüğünde pıhtı düşürdüm ve kanamalar dizlerime kadar geldi nerdeyse her seferinde kesin bebek gitti dedim. Ama çok şükür hic bir sıkıntım yok 10. haftadaki kanamadan sonra en ufak bir lekelenmem dahi yok. Benim tüp bebek doktorum hemen claxene iğneyi ve coraspirini kesmişti. İnşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alır.
Bende özel mi bencede gitme daha iyi bi hastane bul canimKızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktim
Tok olursan bebek daha hareketli olur, bize cd verdiler ama açamıyoruzrenkli ultrason a ben de 20.1.2018 de girecem . giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ac tok fark ediyor mu? ve foto veriyorlar mı?
Söyleseydin keşke kuzum, özledim birazda biz bakalım diye, bizim doktor kendi kontrollerini yapınca on dk bize gösteriyor, hep beraber bebeği seyrediyoruz, kendi ekranımız da var, nasıl özelmiş orası öyle değiştir bence yol yakınken, çok ayıp bence yaptığı, anne adayının heyecanlı olduğunu tecrübeli bir doktorun biliyor olması ve ona göre davranması lazım.Kızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktim
Dualarımız sizinle canım, allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, inşallah yengenin bebeği sağlıkla tutunur, sağlıklı bir hamilelik olur ve miniği sağ Salim gelirAllah korumuş canım kimse sınamasın bu endişe ve telaşla Allah razı olsun cevabın biraz rahatlattı. Bizim 6+3 gözüküyor su anda. Tabii herkes aynı olacak değil ama yine de rahatlardım. Özellikle pıhtı beni korkutmuştu. Cevabın icin teşekkürler canim tekrardan
Bizde hala devam bu ilaçlara ve başka ilaclarida var devlet yapacak birşey yok devam dedi. Tüp bebek dr bi kaç gün dinlensin orada bakmışlar kese gözüküyor zaten dedi ilaçlara devam 2-3 gün sonra görüşelim dedi. Bekleyip dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor.
insan parasıyla sinir stres oluyor bazı dr maalesef cok kaygısız oluyor. keşke uyarsaydın dr. senin de hakkın sonuç da bebişini görmek .
Bence de değiştir canım başka biyere geç hadi devlette göstermiyor resimde vermiyor ama özele para dokuyoruz sonuçta
Bende özel mi bencede gitme daha iyi bi hastane bul canim
3 defa ben dedim ben de bakabilir miyim lütfen diye 2 defa da eşim uyardı annesi çok özlüyor lütfen o baksın diye, sonra bir de eşim dayanamadi ekranı bana çevirdi doktorun önünden sonra doktor tekrar kendine çevirdi. Ya sabır dedim.Artik yok bir daha gitmem başka hastane arastiricam bakalımSöyleseydin keşke kuzum, özledim birazda biz bakalım diye, bizim doktor kendi kontrollerini yapınca on dk bize gösteriyor, hep beraber bebeği seyrediyoruz, kendi ekranımız da var, nasıl özelmiş orası öyle değiştir bence yol yakınken, çok ayıp bence yaptığı, anne adayının heyecanlı olduğunu tecrübeli bir doktorun biliyor olması ve ona göre davranması lazım.
Ayyy şaka gibi, kalksaydın keşke canım, direk şikayet etseydin, ne terbiyesizmiş öyle! Ben de çok sinirlendim bak şimdi3 defa ben dedim ben de bakabilir miyim lütfen diye 2 defa da eşim uyardı annesi çok özlüyor lütfen o baksın diye, sonra bir de eşim dayanamadi ekranı bana çevirdi doktorun önünden sonra doktor tekrar kendine çevirdi. Ya sabır dedim.Artik yok bir daha gitmem başka hastane arastiricam bakalım
Önceki doktorum da aynı hastanedeydi, çok seviyordum. Ayrılıp başka şehire gittiAyyy şaka gibi, kalksaydın keşke canım, direk şikayet etseydin, ne terbiyesizmiş öyle! Ben de çok sinirlendim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?