2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar bebis iyi çok şükür, ama doktoru dövecektim az daha.ekrani bi bana cevirmedi goremedim kuzumu. Foto bile vermedi, doktor degistircem. Ayrintiliyi da arastiricam şimdi. Deli oldum sinirden titriyorum ya.
Üzülme canim sana zarar hangi hastane ki o öyle bizim doktor 20 dk gösteriyo elini ayağını kaburgasını eli ensesinde yatıyordu cuma günü gittiğimde çok saçma sana da göstermesi lazım.

Kızlar bebis iyi çok şükür, ama doktoru dövecektim az daha.ekrani bi bana cevirmedi goremedim kuzumu. Foto bile vermedi, doktor degistircem. Ayrintiliyi da arastiricam şimdi. Deli oldum sinirden titriyorum ya.
Devlete mi gidiyorsun canım benim.doktorun odasında kocaman plazma var tammkarsimda duruyor herşeyi görüyorum nerde oturuyorsun sen

renkli ultrason a ben de 20.1.2018 de girecem . giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ac tok fark ediyor mu? ve foto veriyorlar mı?

Üzülme canim sana zarar hangi hastane ki o öyle bizim doktor 20 dk gösteriyo elini ayağını kaburgasını eli ensesinde yatıyordu cuma günü gittiğimde çok saçma sana da göstermesi lazım.

Devlete mi gidiyorsun canım benim.doktorun odasında kocaman plazma var tammkarsimda duruyor herşeyi görüyorum nerde oturuyorsun sen
Kızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktim

Kızlar özele gidiyorum bir de ya para ödüyoruz yani, bir daha gitmicem oraya bitti benim için vallahi sinirden gözlerim doldu muayene sırasında.az daha herifin saçlarını yolcaktim
insan parasıyla sinir stres oluyor bazı dr maalesef cok kaygısız oluyor. keşke uyarsaydın dr. senin de hakkın sonuç da bebişini görmek .

renkli ultrason a ben de 20.1.2018 de girecem . giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? ac tok fark ediyor mu? ve foto veriyorlar mı?
Tokmgidersen bebeklerdeki olduğu için daha kolay olur genelde cd ve renkli foto veriyorlar

Bence de değiştir canım başka biyere geç hadi devlette göstermiyor resimde vermiyor ama özele para dokuyoruz sonuçta

Ins. Hayırlısı ile atlatir bu dönemi bebisini saglicakla alsın kucağına.
Bendeki ilk 2 gün açık pembeydi sonra koyulasiyordu pıhtı gelmedi.duadan baska bisey gelmez kimsenin elindenn. Progestani alcak sadece tuvalete kalksın.
Hayırlı sağlıklı evlat versin ALLAHIM ins

Allah korumuş canım kimse sınamasın bu endişe ve telaşla Allah razı olsun cevabın biraz rahatlattı. Bizim 6+3 gözüküyor su anda. Tabii herkes aynı olacak değil ama yine de rahatlardım. Özellikle pıhtı beni korkutmuştu. Cevabın icin teşekkürler canim tekrardan
Bizde hala devam bu ilaçlara ve başka ilaclarida var devlet yapacak birşey yok devam dedi. Tüp bebek dr bi kaç gün dinlensin orada bakmışlar kese gözüküyor zaten dedi ilaçlara devam 2-3 gün sonra görüşelim dedi. Bekleyip dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor.

Bende özel mi bencede gitme daha iyi bi hastane bul canim

Söyleseydin keşke kuzum, özledim birazda biz bakalım diye, bizim doktor kendi kontrollerini yapınca on dk bize gösteriyor, hep beraber bebeği seyrediyoruz, kendi ekranımız da var, nasıl özelmiş orası öyle değiştir bence yol yakınken, çok ayıp bence yaptığı, anne adayının heyecanlı olduğunu tecrübeli bir doktorun biliyor olması ve ona göre davranması lazım.

Dualarımız sizinle canım, allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, inşallah yengenin bebeği sağlıkla tutunur, sağlıklı bir hamilelik olur ve miniği sağ Salim gelir

insan parasıyla sinir stres oluyor bazı dr maalesef cok kaygısız oluyor. keşke uyarsaydın dr. senin de hakkın sonuç da bebişini görmek .

Bence de değiştir canım başka biyere geç hadi devlette göstermiyor resimde vermiyor ama özele para dokuyoruz sonuçta

Bende özel mi bencede gitme daha iyi bi hastane bul canim

3 defa ben dedim ben de bakabilir miyim lütfen diye 2 defa da eşim uyardı annesi çok özlüyor lütfen o baksın diye, sonra bir de eşim dayanamadi ekranı bana çevirdi doktorun önünden sonra doktor tekrar kendine çevirdi. Ya sabır dedim.Artik yok bir daha gitmem başka hastane arastiricam bakalım

Ayyy şaka gibi, kalksaydın keşke canım, direk şikayet etseydin, ne terbiyesizmiş öyle! Ben de çok sinirlendim bak şimdi

Ayyy şaka gibi, kalksaydın keşke canım, direk şikayet etseydin, ne terbiyesizmiş öyle! Ben de çok sinirlendim bak şimdi
Önceki doktorum da aynı hastanedeydi, çok seviyordum. Ayrılıp başka şehire gitti bi de hastane sahibi arkadaşım. Zaten müsait bi zamanda soylicem bu adamla devam ederseniz batarsiniz diye. En çok kadın dogumdan kazaniyorlardi çünkü, şu an berbat olmuş.

Hanimlar selam. Hamileligimin 21. Haftasindayim. Bebisim hareketli cok sukur net sekilde hissediyorum disaridanda elle hissediliyor. Benim sorum haftalara gore tekme sayisi. Gunluk bebegin atmasi gereken tekme sayisi varmis bir yerde okumustum.. o sayinin altinda olursa doktorunuza bildirin falan diyordu. Sizin bir bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…