-
- Konu Sahibi FightForVictory
Allah yardimcin olsun inşallahmerhaba uzun zamandan sonra sınav zamanı geldim...bir zamanlar dgs ve kpss için takılıyordum dgs yi kazandım kpss önlisans dan yetmeyecek ama iyi not almıtım ozamanlar sınav gurupları çalışma gurubları çok etkin ve kalabalıktı...epeyi azalmış..bu arada son sınıftayı okulu bitirmeyeye az dersim kaldı birde kızım vaar evde fırsat buldukça çalışıyorum yeni başladım ramazan hocanın videosuyla bu yıl bir deneme olsun seneye inşallah hazırlanacağım daha sıkı ....ondan sonra yapabileceklerime bakarım artık..lisanstan dersi olduğu için çok yoğun çalışamıyorum ama az olsun devamlı olsun inşallah...
Bolum ne canimmerhaba uzun zamandan sonra sınav zamanı geldim...bir zamanlar dgs ve kpss için takılıyordum dgs yi kazandım kpss önlisans dan yetmeyecek ama iyi not almıtım ozamanlar sınav gurupları çalışma gurubları çok etkin ve kalabalıktı...epeyi azalmış..bu arada son sınıftayı okulu bitirmeyeye az dersim kaldı birde kızım vaar evde fırsat buldukça çalışıyorum yeni başladım ramazan hocanın videosuyla bu yıl bir deneme olsun seneye inşallah hazırlanacağım daha sıkı ....ondan sonra yapabileceklerime bakarım artık..lisanstan dersi olduğu için çok yoğun çalışamıyorum ama az olsun devamlı olsun inşallah...
merhaba uzun zamandan sonra sınav zamanı geldim...bir zamanlar dgs ve kpss için takılıyordum dgs yi kazandım kpss önlisans dan yetmeyecek ama iyi not almıtım ozamanlar sınav gurupları çalışma gurubları çok etkin ve kalabalıktı...epeyi azalmış..bu arada son sınıftayı okulu bitirmeyeye az dersim kaldı birde kızım vaar evde fırsat buldukça çalışıyorum yeni başladım ramazan hocanın videosuyla bu yıl bir deneme olsun seneye inşallah hazırlanacağım daha sıkı ....ondan sonra yapabileceklerime bakarım artık..lisanstan dersi olduğu için çok yoğun çalışamıyorum ama az olsun devamlı olsun inşallah...
Arkadaşlar sınava birbirimize destek olarak hazırlanalım ne dersiniz? Ben her gün hangi konuya çalıştığımı ve ne kadar soru çözdüğümu elimden geldiğince buraya yazmayı düşünüyorum. Siz de paylasirsaniz birbirimize faydamiz olacağını düşünüyorum. Bu arada kendimden söz edecek olursam 28 yaşındayım, evliyim ve bir kızım var. Bebeğim olduğu için hızlı ilerleyemeyecegim maalesef ama elimden geleni yapmayı düşünüyorum. Gelin bu zorlu günlerde birbirimizi hırslandıralım
yotube kullanıyorum ben en neğenilen anlatımı dinliyorum tarih ramazan yetgin hoca Türkçe gizem ural zaten yarıladım bu ikisini kaynakda evveliyat yargı pegem var onlardan çözmeye çalışıyorum inşallah iyi olacak....merhabalar
ben 2017 kpss a grubu snavına gireceğim. Hangi kaynakalrı kullanıyorsunuz. Çalışma yönteminizi internetten yararlandığınız site varsa bilg ivereblirmisiniz. Pegem uzaktan eğitim var. Bilginiz varmı? Faydalımı ? Yardımcı olablirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
uzaktan eğitime gerek yok bence tabii siz bilirsiniz youtube da alanında iyi hocalar varmerhabalar
ben 2017 kpss a grubu snavına gireceğim. Hangi kaynakalrı kullanıyorsunuz. Çalışma yönteminizi internetten yararlandığınız site varsa bilg ivereblirmisiniz. Pegem uzaktan eğitim var. Bilginiz varmı? Faydalımı ? Yardımcı olablirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Sağol canım benim. İnşallah ben de Kasım Aralık Ocak gibi bitirip sınava kadar surekli deneme çözebilirim.Meryem46 tebriklermatematik özürlü olarak tebrik ediyorum bende tarihten başladım pazartesi kendimi tüm hafta sonu motive etmiştim sonra başlayayım dedim bi sürü aksilik çıktı ancak cumaya başlayabildim...hayırlısı hedefim tüm derslerikasıma kadar bitirmek sonra hep deneme soru
Yüksek puan almamissin ya canım bırak yapılmasın işte ne güzel. 2018 e hazırlan yüksek puan al ve o zaman yapılsın atama inşallah.Slm kızlar bisi sorucam 2016 da sınava girdik tamam yüksek puan alamadım ama hiç tercih yapılmadı neden acaba
Evli ve bebeğin varmış. Bence özel sektör bu durumda iken hatalı karar oluyor. Çünkü hem bebek hem evlilik zaten ders çalışmak için zorken bir de buna iş eklenirse bana göre imkansız. Devlette memur olmak için elimizden geleni yapmak evli bayanlar için daha mantikli diye düşünüyorum. Bence iyiki de işten ayrilmissiniz. Oturun hemen calismaya başlayın ve guzel yere gelin. Hem daha çok para kazanın hem daha sağlam iş garantili yerde çalışma yapın. Tabii inşallah geçim sıkıntısı yok ise. Var ise bütün sözlerimi geri alıyorum :) öyle ise allah yardımcınız olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar,beni de aranıza alirmisiniz?bende 2018 kpss ye hazırlanmaya basliycam☺evliyim ve bir oğlum var 2,5 yasinda.doğumdan önce özel sektör de çalışıyordum ama doğum iznini kullanıp geri dönmeyi umut ediyordum fakat işten çıkartıldı sonrasında ogluma da bakacak kimsem olmadığı için evdeyim ama artık kendime bir hedef koymak istiyorum o yuzden karar verdim bende çalışmaya başlamak istiyorum.
Hemen başla calismaya. Ben bir konuya 3 ayrı kitaptan çalışıyorum ve su ana kadar 18 konu bitti. İnsan isterse her şeyi yapabilir diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar,beni de aranıza alirmisiniz?bende 2018 kpss ye hazırlanmaya basliycam☺evliyim ve bir oğlum var 2,5 yasinda.doğumdan önce özel sektör de çalışıyordum ama doğum iznini kullanıp geri dönmeyi umut ediyordum fakat işten çıkartıldı sonrasında ogluma da bakacak kimsem olmadığı için evdeyim ama artık kendime bir hedef koymak istiyorum o yuzden karar verdim bende çalışmaya başlamak istiyorum.
kızlar merhaba yazılarınızı okudum gerçekten motive olmak çok önemli bende 2018 için kursa giderek sınava hazırlanmayı düşünüyorum bu sebeple kursa da erken kayıt fırsatından yararlanarak yazıldım, yaklaşım kariyer kursumun adı,daha öncede hoca kadrosunun süper olduğunu duymuştum çok kişide referans oldu bende kayıt oldum şimdiden ders videolarını da izlemeye başladım bu yıl ki sınavlarada ücretsiz katılabileceğim benim için bir ön hazırlıkta olmuş olacak, inşallah sizlerinde imkanı olursa kursa yaızlırsınız tavsiye ederim kızlar başarılar tekrar hepimize:)